topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 5.520
- Πόντοι
- 5.866
Vuala!αυτην με το κοκκινο το μαλλι το κοντο λες;
Vuala!αυτην με το κοκκινο το μαλλι το κοντο λες;
Ναι αυτή είναι παιδιά! Άπαιχτοι!Vuala!
Καλημέρα, συναφελφοι. Έχει δοκιμάσει ποτέ κανένας κάποιο αξιόπιστο agency για call in girls? (να ειναι αληθινές οι κοπέλες όχι να κανονίζω μια Ρωσίδα και να έρχεται μια γυφτισα)
Παιδια εχει περάσει κανεις με την Ναντια την ελληνίδα στις βιλλές, σκέφτομαι να την επισκευθω για προγραμμα αλλά θέλω να ακούσω γνώμες απο άτομα που έχουν ηδη περάσει γιατί τα 60-70 ευρώ δεν είναι καθόλου λίγα στις μέρες μας
Vuala!
Φίλε θα πας Έλενα οπωσδήποτε! Μπες στο φάιντγκιρλς να δεις που δουλεύει. Είδα ότι δουλεύει σήμεραΈχετε να προτείνετε τίποτα για σήμερα βραδινή βάρδια? Σε gfe αν υπάρχει που να αφήνει και δαχτυλα
αδελφε δες λιγο πμΠήγα Σάββατο ξημερώματα να δω την Nicol το καινούριο πιπινακι! Μιλάμε τέλειο τουμπανακι! Είχε κόσμο και έτσι ανέβαλα για άλλη φορά. Κανείς καμία ενημέρωση για το μωρό;
Ειδα οτι απαντηθηκε το συγκεκριμένο ποστ , απλα με αφορμη αυτό να πω κι εγω κατι που "ανακάλυψα" τελευταία , ειναι οτι το one salonica είναι γυρω στο δεκάλεπτο με τα πόδια απο πλατεία επταλόφου απλα πρεπει να περάσεις πάνω απο την σιδερένια γέφυρα , και μετα την γεφυρα κανεις λίγο δεξια να βρεις την κωλετη.φιλε ευχαριστω !!!
κατι ακομα το one salonica mall ειναι μακρια απο τον βαρδαρη ;; γιατι εχω μεινει ακομα εκει εγω οταν οι πιατσες ηταν ακομα εκει που περναγα οταν ημουν στρατιωτης ...χεχεχε
όχι στο σπίτι πίσω από το Φρίξου 14Αλ αυτό το καινούργιο κοριτσάκι στα τρίδυμα το είδες??
όχι στο σπίτι πίσω από το Φρίξου 14
Η Εμπεδοκλέους που είναι φίλε; Μαζί με τα άλλα στον Μύλο;Ένα γρήγορο πέρασμα σήμερα το πρωί με το άνοιγμα μιας και βρεθηκα για λίγο στην όμορφη Θεσσαλονίκη![]()
Εμπεδοκλεους - Αναστασία ουκρανη ένα πολύ νεαρό μπουμπούκι σαν μικρό κορίτσάκι, ζήτημα να έκλεισε τα 19,όμορφο και πολύ αδύνατο
Μινωταύρου 14 -Ρινα ένα ξανθό κορίτσι μέτρια φάτσα, περίεργο σώμα αλλά συμπαθητική στο σαλόνι
Ερημίτη 4?(καινούργιο) - η Μαρία πολύ αδύνατο κορίτσι μέτρια φάτσα λίγο γυφτακι μου'κανε κιόλας
Νικ.Ουρανού 28 - μιλφ Ειρήνη ρωσσιδα, ξανθός εκφυλος σκύλος από αυτούς που μου αρέσουν με 30ε γυμνό τσιμπουκι και 40ε γυμνό με χύσιμο στο στόμα
Νικ.Ουρανού 26 - μιλφ Ειρήνη η κανονική η δικιά μου...Εντάξει η κορυφή όλων,εδώ ήταν ο στόχος μου από την αρχή οπότε ρίξαμε πάλι ένα πολύ δυνατό γαμησι
Επίσης φεύγοντας είδα ότι είχε ανοίξει και το free house το δεξιά σπίτι αλλά έτσι κι αλλιώς ήταν νωρίς ακόμα για την καλομαθημένη μας που συνήθως τέτοια εποχή δεν εμφανίζεται κιόλας