sexalonikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2019
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Στο Venus
Kαλη είναι αλλά δεν κάνει τσιμπο γυμνό.Τεταρτη βράδυ δοκίμασα την Βερονικα στο Μινώταυρου 3 εκεί που δούλευε η Λίλιανα.Η κοπέλα δεν το χει.Απλα προσπεράστε!Η Εμμανουέλα στο Μηνοταύρου πολύ δυνατή παρουσία
Πέρασμα την Τρίτη 2 Ιούλη με Κίρα στο Prive. Τιμή συνέρευσης 50 με συμφωνία για 20 λεπτά! Φωτό παραπλανητικές καθώς σε αυτές δείχνει αδύνατη αλλά από κοντά είναι πολύ περισσότερα κυβικά, νταρντάνα. Δεν χαλάστηκα και πολύ αφού δεν την λες και χοντρή και επίσης 20 ετών. Υπήρξε κεραυνοβόλος έρως από την πρώτη ματιά! Ένα πράμα love at first sight που λένε! Τρελή χημεία στο δώμα, αυτή σπαρτάρισε δυο φορές παρακαλώ, η μία από γλυφομούνι. Στο τέλος πέσαν και γλωσσόφιλα που στην αρχή δεν ήθελε με τίποτα. Φεύγοντας μου λέει you are crazy, I dont know...
Σκέφτομαι εγώ: you φάουλ, you φάουλ!
τι προτειενις;Καλά στέφανα...
την ειδε κανεις? Το ***** την εβγαλε.μην γινεις πισωκινητος σαν τον πικερ.παιδες κανα κοριτσακι που να χαιδευει προστατη η ακομα καινα γλυφει εκει κατω;
η βικτωρια απο μινωταυροιυ λετε να κανει;
υπηρχε καποτε μια μονικα καπως ετσι στο φρι χαουζ
Το πουλεν μου την Γαληνητην ειδε κανεις? Το ******* την εβγαλε.
Μην ανησυχεις θα ξαναρθει μολις τελειωσει ο μπαμπακοσπορος{τα λεφτα}.
αντε γαμησου ρε κωλοπουσταμην γινεις πισωκινητος σαν τον πικερ.
ειπαμε σας γαμαμε τον κωλο εσας τους αρειανους αλλα μην το παρετε και τοις μετρητοις
Ρε Azazel δεν το πιασα το καλά στέφανα; Λες να καψουρευτηκα; Δεν νομίζω! Είμαι πολύ μεγάλος για τέτοια!Καλά στέφανα...
Ποτέ δεν είναι αργά...Ρε Azazel δεν το πιασα το καλά στέφανα; Λες να καψουρευτηκα; Δεν νομίζω! Είμαι πολύ μεγάλος για τέτοια!
κωλοπουστες και ξεσκισμενοι λεγονται οσοι γαμανε με τον κωλο τους οχι εγω που γαμαω ΜΟΝΟ με την πουτσα μου.αντε γαμησου ρε κωλοπουστα
ξεσκισμενε
Την Έλενα, μια κοκκινομαλλα με καρέ μαλλί στις βίλλες την έχει επισκεφτεί κανένας? Οι φωτογραφίες ωραίες είναι πάντως και το σκέφτομαι.
Redditor είναι Θεά! Πέρασα σήμερα κατά τις 5 ξημερώματα ( χωρίς να δίνω δικαιώματα), δεν υπάρχει το τι έζησα.
Ελληνίδα, μούναρος με συμπεριφορά γκρίζας! Ανεβάζω και κριτική!
Redditor είναι Θεά! Πέρασα σήμερα κατά τις 5 ξημερώματα ( χωρίς να δίνω δικαιώματα), δεν υπάρχει το τι έζησα.
Ελληνίδα, μούναρος με συμπεριφορά γκρίζας! Ανεβάζω και κριτική!
Την Έλενα, μια κοκκινομαλλα με καρέ μαλλί στις βίλλες την έχει επισκεφτεί κανένας? Οι φωτογραφίες ωραίες είναι πάντως και το σκέφτομαι.
Που εχει φωτος;