Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (10 μέλη και 36 επισκέπτες)

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
γιατί;  :dunno:  παντρεύτηκες;  :think:
οχι ρε φιλος απλα δεν υπαρχει τιποτα καλο πλεον και δεν χαλαω τα λεφτα μου σε μετριες...μια λαρα και μια ανυα παω αντε μια φορα το μηνα...εχουνε 1000γραφτει πολλα για αυτες π δεν καθομαι να γραψω κριτικη.οποτε δεν εχω και να γραψω..αν δοκιμασω κατι καινουργιο ευχαριστως αλλα δεεεεεεεεεν!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.510
Πόντοι
16.746
Λέτε να πάω καμία Παολα σήμερα?? :rose: :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.808
Πόντοι
32.165
Λέτε να πάω καμία Παολα σήμερα?? :rose: :grin:

Πανε μπουχε μου και μετα πανε και στην IMAX να δεις Alita. Επισης Κωστα Καστορα η Παολα δεν ειναι στο Φριξου 12. (το λεω γιατι εβαλες κριτικη σε εκεινο το σπιτακι). Μην παει κανενας και την ψαχνει εκει.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Πανε μπουχε μου και μετα πανε και στην IMAX να δεις Alita. Επισης Κωστα Καστορα η Παολα δεν ειναι στο Φριξου 12. (το λεω γιατι εβαλες κριτικη σε εκεινο το σπιτακι). Μην παει κανενας και την ψαχνει εκει.
σωστός σύντροφε, αλλά δεν υπάρχει εις τον κατάλογο τοιαύτην κολεκτίβα και προς τούτο ενημερώνω τους συντρόφους στην κριτική ότι είναι από πάνω  ....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.510
Πόντοι
16.746

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.510
Πόντοι
16.746
όχι ρε δίπλα κολλητά, έχει πόρτα πατάς κουδουνάκιον και ανεβαίνεις 
με τον Προεδρα μιλάς! :grin:

Άνοιξε και το Φριξου 12 το οποίο είναι δίπλα από το Φριξου 12Β. Είναι Πάνω στον όροφο με αρκετά σκαλοπάτια, θυμίζει πολύ το Ανδρ. Γεωργίου 4!  :grin:
Απο κοπέλες...
Κατέρινα. :grin:
Ζαννετ.( :kissass2:) Συνήθως αυτές τώρα είναι πρωινές!
Παολα. Ρωσσικο μωράκι, με καστανοξανθο καρε μαλλακι , μικρά βυζάκια κ πεταχτο  κωλαράκι! :kissass:
Και μια ακόμη ουκρανικης προέλευσης κοπελίτσα αλλά αρκετά κοντοπουτανο...θυμίζει έντονα Αγγελικουλα στην γωνία της Μινώταυρου!
Αυτές οι δύο συνήθως δουλεύουν βράδυ. Στην Παολα άκουσα πως ξεκινάει με 40€! :jerking: :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.903
Πόντοι
12.815
Εκανα και εγω περασμα απο Παολα. Νεαρο πλασμα γυρω στα 23. Μικρο βυζακι. Αλλα γενικα πολυ ωραια εμφανισιακα μονο οταν χαμογελαει ειναι αστα. Τεσπα. Πηρα προγραμμα στα 50ε ελευθερο στοματικο. Το εχει κ τον πιπωνει αρκετη ωρα γλυφει και μπαλες. Απλα το μονο μειον οτι δεν αφηνει να της χαιδευεις το νινακι της αα και οταν τελιωσαμε επλυνε το μουνι της στον νεροχυτη. Γενικα μια πολυ δυνατη επιλογη για βραδυνη τσαρκα αν και εγω ειμαι πρωινος τυπος.

Πες μου οτι δεν καταλαβαινει γρι ελληνικα να αρχισω να ετοιμαζομαι για καταδρομικη.!!!!!

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
εγώ λέω μέρα που είναι να πάω στην νέα Νατάσα στο Φρ. 15 , καιρός για καινούριους έρωτες   :rose: :rose: ....θα ενημερώσω αν ....

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα Τσακάλια...

Πέρασμα από Φρίξου 12Β, αυτό που ανεβαίνουμε τα σκαλιά το καινούργιο, "Playboy" το όνομα που το έδωσαν, αν δεν κάνω λάθος!!

Παρούσα ένα κοντοπούτανο κοριτσάκι μέσα στη γκάυλα, από Ρωσσία όπως μου είπε ονόματι "Μελίνα" κόκκινα καρέ μαλάκια, αδύνατο, μινιόν, με μικρά βυζάκια, σφιχτό σωματάκι και μικρό ωραίο κολαράκι...

Πέρασμα με 40 γιούρια, γυμνό και χαλαρά!!(δεν έχει παραπάνω)

Μπανάκι και μπαίνει το μωράκι...πολύ καλό μασαζάκι στον αργαλιό, σήκωμα σημαίας, ωραία επιδερμίδα το μουνάκι της και η πλατούλα της, γλύψιμο το κολαράκι της.
Πήρα και κάτι φιλάκια πεταχτά(έχει ωραίο χαμόγελο και δοντάκια) που τα επιδίωξα και αποζημειώθηκα!!

Το μόνο αρνητικό ότι δεν με άφηνε να την σακατέψω όσο ήθελα...όλο πονούσε, πατούσε φρένο και ήθελε αγαπούλες!!!

Πάντως αξίζει τα λεφτάκια της!!!

Μια ωραία συνέυρεση, όπως πρέπει να είναι για να περάσεις κάπως καλά!!

Ορμάτε μακεδονομάχοι γιατί χανόμαστε!!!

Με εκτίμηση
Gallas

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα Τσακάλια...

Πέρασμα από Φρίξου 12Β, αυτό που ανεβαίνουμε τα σκαλιά το καινούργιο, "Playboy" το όνομα που το έδωσαν, αν δεν κάνω λάθος!!

Παρούσα ένα κοντοπούτανο κοριτσάκι μέσα στη γκάυλα, από Ρωσσία όπως μου είπε ονόματι "Μελίνα" κόκκινα καρέ μαλάκια, αδύνατο, μινιόν, με μικρά βυζάκια, σφιχτό σωματάκι και μικρό ωραίο κολαράκι...

Πέρασμα με 40 γιούρια, γυμνό και χαλαρά!!(δεν έχει παραπάνω)

Μπανάκι και μπαίνει το μωράκι...πολύ καλό μασαζάκι στον αργαλιό, σήκωμα σημαίας, ωραία επιδερμίδα το μουνάκι της και η πλατούλα της, γλύψιμο το κολαράκι της.
Πήρα και κάτι φιλάκια πεταχτά(έχει ωραίο χαμόγελο και δοντάκια) που τα επιδίωξα και αποζημειώθηκα!!

Το μόνο αρνητικό ότι δεν με άφηνε να την σακατέψω όσο ήθελα...όλο πονούσε, πατούσε φρένο και ήθελε αγαπούλες!!!

Πάντως αξίζει τα λεφτάκια της!!!

Μια ωραία συνέυρεση, όπως πρέπει να είναι για να περάσεις κάπως καλά!!

Ορμάτε μακεδονομάχοι γιατί χανόμαστε!!!

Με εκτίμηση
Gallas
κάτσε για πρωινά μιλάς;; είναι αυτό που είναι η Πάολα το βράδυ;;

the_league

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Το τσαρινόσπιτο δουλεύει? Γιατί πήρα τηλ κι είχε φραγή εισερχομένων κλήσεων... Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή, Δευτέρα δεν είναι? Το τηρεί το πρόγραμμα καθόλου?

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Για εναν φιλο που λεει για παολα και φιλια. Το προγραμμα ειχε φουλ γλωσσοφιλο σε μενα οποτε δινει να ξερεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom