Η Λορένα πιθανόν να είναι Αθήνα , απο οτι νομίζω τον τελευταίο χρόνο ηταν μια θεσσαλονίκη μια αθήνα , δεν το έψαξα αλλα αμα θες μπορεις να ψαξεις στο γκρισλειντις στα στουντιο της αθήνας αν την έχει εκεί.Έχω παρατηρήσει ότι λείπουν πάρα πολλές κοπέλες από το φαιντγκερλς. Όπως Λορένα Εμμαουέλα Ξένια που θεωρούνται δυνατά χαρτιά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
Η Λορένα πιθανόν να είναι Αθήνα , απο οτι νομίζω τον τελευταίο χρόνο ηταν μια θεσσαλονίκη μια αθήνα , δεν το έψαξα αλλα αμα θες μπορεις να ψαξεις στο γκρισλειντις στα στουντιο της αθήνας αν την έχει εκεί.
Ναι οντως υπαρχουν οι φωτογραφιες της σε στουντιο της Αθηνας..
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
ευχαριστώ για την απάντηση Αλλά νομίζω ότι η Λορένα βρίσκεται στην χώρα τηςΝαι οντως υπαρχουν οι φωτογραφιες της σε στουντιο της Αθηνας..
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Πού μπορώ να την βρω και πότε εργάζεται
Στο bella donna δουλευει συνηθως πρωινες ωρες. και αν θες υπαρχει και το σαιτ που εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες για να δεις αν δουλευει.
Στο bella donna δουλευει συνηθως πρωινες ωρες. και αν θες υπαρχει και το σαιτ που εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες για να δεις αν δουλευει.
ποια κοπέλα μιλάτε και ποια είναι η διεύθυνσή της?
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.822
- Πόντοι
- 216
Πέρασμα από Ρανια στις Βιλλες κατα το μεσημεράκι.Για αλλη μια φορά έμεινα ικανοποιημένος.Όριμη,χωρίς να βιάζεται,με διάθεση και αρκετή κουβέντα και πριν και μετά.Την συνιστώ για pre-milf γούστα.Η ηλικία της ειναι στα 40 ίσως και παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς.Στην εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα.Όμορφο μεσογειακό πρόσωπο,αρκετά ψηλή για τα ελληνικά δεδομένα(1.73 με 1.75),ζουμερό νταρντανέ κορμί με εξαίσιο πάτο και ωραίο βυζάκι ελαφρός ενισχυμένο(δυαροτριάρι).Απο τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην πόλη.
Πέρασμα από Ρανια στις Βιλλες κατα το μεσημεράκι.Για αλλη μια φορά έμεινα ικανοποιημένος.Όριμη,χωρίς να βιάζεται,με διάθεση και αρκετή κουβέντα και πριν και μετά.Την συνιστώ για pre-milf γούστα.Η ηλικία της ειναι στα 40 ίσως και παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς.Στην εμφάνιση είναι όλα τα λεφτά για τα δικά μου τουλάχιστον γούστα.Όμορφο μεσογειακό πρόσωπο,αρκετά ψηλή για τα ελληνικά δεδομένα(1.73 με 1.75),ζουμερό νταρντανέ κορμί με εξαίσιο πάτο και ωραίο βυζάκι ελαφρός ενισχυμένο(δυαροτριάρι).Απο τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στην πόλη.
Μπορείτε να μου πείτε τη σωστή διεύθυνση και πότε θα ξεκινήσει αύριο?
έχει μεγάλα βυζιά?
Θα σου πρότεινα την Εβελίνα , την βρίσκεις στο 2ο απο τα τρίδυμα βραδυνή , αλλα επειδη έχω κανα τρίμηνο να πάω δεν ξέρω αν δουλεύει η αν είναι σε άδεια , στο casedamore . gr μπορεις να βρείς και το τηλέφωνο του στούντιο όπως επίσης και μερικές παλιές φωτογραφίες της εβελίνας , παλιές γιατί το σάιτ δεν ανανεώνεται ποτέΜπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα όμορφο κορίτσι με μεγάλα βυζιά και πού να το βρω?
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.885
- Πόντοι
- 446
Τα πραγματα ειναι απλα γκουγκλαρεις ***** και κανεις κλικ στο δευτερο link.Εκει εχει καποιες φωτο απ τις κοπελες σε ποια σπιτια δουλευουν καθως και τις βαρδιες.παντως δεν εχει καποια με βυζαρες και σχετικα λεπτο σωματοτυπο.Η Αθηνα οπως ειναι στις φωτο ναι μεν εχει βυζαρες αλλα οχι και σκινυ σωμα.
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.885
- Πόντοι
- 446
Στο bella Dona ειναι η Λαρα αλλα εχει μικρο στηθος οπως την δειχνει και στις φωτο.Μηπως εκανε πλαστικη και τα μεγαλωσε γιατι εχω να παω καιρο στο Bella donna και νομιζω οτι ο big_david ρωτησε για κοπελα με μεγαλα βυζια.Στο bella donna δουλευει συνηθως πρωινες ωρες. και αν θες υπαρχει και το σαιτ που εχει αναφερθει εδω μεσα πολλες φορες για να δεις αν δουλευει.
Alekos Papadopoulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
περασμα απο Ανια Free house , τα λόγια είναι περιττά η κοπέλα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους εδω σχολιάζοντες καθώς απο δική τους προτροπή την επισκέφθηκα , η καλύτερη συνεύρεση μου μέχρι σήμερα , όχι απο πλευράς εμφάνισης , σίγουρα έχει καλύτερες , αλλα η συμμετοχή της δεν παίζεται , θα έπρεπε να πω και με ποιες έχω πάει ώστε να μην αδικήσω κάποια. Πρόσφατα με την Ήρα , μέτρια πράγματα , πριν μια εβδομάδα με την Μιρέλα , όμορφη κοπέλα αλλα δεν τρελάθηκα τόσο στην πράξη , Αναστασία , όμορφα αδιάφορη , Σοφία 3η φορα σταμάτησα να πηγαίνω αλλα θα ξαναπάω καθώς είναι καλή , εμμανουέλα ΜΑΚΡΙΑ απο μενα κορμί θανατηφόρο αλλα στα του σεξ είναι αγγούρι και αγενείς , το καυλάκι η Lara δυο φορές, εξαιρετική αλλα μονο πρωί , Ελενα πέρασα και απο εκεί δε θα ξαναπεράσω , ούτε κρύο ουτε ζέστη , Ινα, γλυκιά κοπέλα δε θα ξαναπάω, Otilia δε θα ξαναπάρω , Μιλανα μπήκα έκανα ντουζ περίμενα ήρθε είπε μια μαλακία για το χρόνο , ντύθηκα και έφυγα παίρνοντας τα χρήματα πίσω , μια φορά μπήκα και σε μια που το μετάνιωσα καθώς το στόμα της μύριζε σαν αποχέτευση , δε θυμάμαι όνομα , εχω πάει και με κάποιες που σταμάτησαν και δεν υπάρχει λόγος να τις αναφέρω και με κάποιες που δεν θυμάμαι καν ποιες ήταν και δεν τις ξαναέψαξα , δε νομίζω να ξεχνάω κάποια. Απλα να πω πως μια φορά πήγα με την Βανεσσα ( νομίζω ) μια ουκρανέζα πιτσιρίκα που ευτυχώς και σταμάτησε γιατί θα πουλούσα το τριόροφο . Αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω παρακαλώ την ενημέρωση σας. Αυτό που εχω να πω Άνια Δαγκωτό !
Στο bella Dona ειναι η Λαρα αλλα εχει μικρο στηθος οπως την δειχνει και στις φωτο.Μηπως εκανε πλαστικη και τα μεγαλωσε γιατι εχω να παω καιρο στο Bella donna και νομιζω οτι ο big_david ρωτησε για κοπελα με μεγαλα βυζια.
ποια είναι η διεύθυνση της bella donna?
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 216
Χαχαχαχα, τι ανακάλυψα, ο γνωστός Jo145 έκανε εγγραφή 19/6/2010 19:07 και την ίδια ώρα ακριβώς έπειτα από 3 χρόνια έκανε το τελευταίο login
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 6.835
- Πόντοι
- 12.815
Αυτο το παστακι την Καρινα που παιζει Παρανταιζ, το εχει φαει κανεις.??? Σημερα προκειτε να υποτροπιασω μετα απο κανα 45μερες αποχης...λεω να παω σταθερα Αννια, αλλα αμα δεν εχει χτυπησει καρτα σημερα, που τον μελωνουμε.?? Στα προγραμματα μονο η Καρινα μου γυαλιζει, μην φαμε καμια πατατα...
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.885
- Πόντοι
- 446
5th Avenue και Madison steet στην Νεα Υορκη εκει ειναι και η bella και η donna lol. Μα καλα δεν διαβαζεις τα post εδω μεσα ?ποια είναι η διεύθυνση της bella donna?
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Να ενημερωσω πως σημερα 6/2 επεστρεψε η Εβελινα στα τριδυμα βραδυνη . Οι απανταχου λατρεις ορμηστε.Προσωπικα περασα πολυ καλα μαζι της για ακομη μια φορα.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.756
- Πόντοι
- 32.165
Καλημερα παιδες. Μια Βαλια που εχει φωτογραφιες στο αλλο σαιτ την εχει δει κανεις απο κοντα? Φαινεται τουμπανο αλλα δεν εχω δει να μιλαει κανεις γιαυτην. Στο red light παιζει μπαλα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
Καλημερα παιδες. Μια Βαλια που εχει φωτογραφιες στο αλλο σαιτ την εχει δει κανεις απο κοντα? Φαινεται τουμπανο αλλα δεν εχω δει να μιλαει κανεις γιαυτην. Στο red light παιζει μπαλα.
Εχω γράψει κριτική,φυσικά τώρα έχει αδυνατίσει αρκετά αλλά τα 70€ για γυμνό στοματικό είναι υπερβολικά!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις