λιγες κοπελες ειναι που μαζευουν ολο το χαρτι λογο υπηρεσιων και εμφανισης, εγω κανω μια ευχη το 2019 να εχουμε περισσοτερα ποιοτικα πιπινακια με διαθεση να ευχαριστησουν τον πελατη.
λιγες κοπελες ειναι που μαζευουν ολο το χαρτι λογο υπηρεσιων και εμφανισης, εγω κανω μια ευχη το 2019 να εχουμε περισσοτερα ποιοτικα πιπινακια με διαθεση να ευχαριστησουν τον πελατη.
αν παμε και περναμε καλα φευγοντας με το χαμογελο στα χειλη μετα απο καποια συνεδρια με κορασιδα και κατι παραπανω να εχουμε δωσει σε χρηματα λες χαλαλι αξιζει μεχρι τελευταιο ευρω.
αν ομως πεσουμε σε κομοδινο, χαλαει ολη η διαθεση συν του οτι κλαιμε και τα χρηματα που δωσαμε πολλά ή λιγα δεν εχει σημασια
στο στουντιο στην πετρου ερημιτη θα τη βρεις διπλα απο τα ξυλινα (las vegas). αλλά απο εκει τελευταια φορα που περασα εχει 20 μερες πριν και δεν ξερω τωρα αν ειναι σιγουρα εκει
στο στουντιο στην πετρου ερημιτη θα τη βρεις διπλα απο τα ξυλινα (las vegas). αλλά απο εκει τελευταια φορα που περασα εχει 20 μερες πριν και δεν ξερω τωρα αν ειναι σιγουρα εκει
Bella donna παντα πρωινη-απογευματινη βαρδια απο 10:00 εως 20:00,πηγα και την ειδα εκανε μια σβουρα μπροστα μου και εφυγε μεσα,δεν εντυπωσιαστηκα και πολυ κι οταν με βλεπεις και πας μεσα στο κουζινακι με τη μια με χαλαει,τωρα για μεσα στο δωματιο δε ξερω,εχει ελευθερο στοματικο στα 60€ ταριφα..