Μπουρδελα Live
Ερημιτη 2Α => Πορνομιρα, σουπερ γκαβλα, βγηκε στο σαλονι και εκανε πορνοκολπα με την γλωσσα της, αλλα γενικα δεν εχω καλες εντυπωσεις οποτε δεν.
Ερημιτη 5 => Αδυνατη, ξανθια μιλφ. Ειχα γραψει και παλιοτερα γι'αυτη. Σημερα μου φανηκε πολυ good και ανετα θα περνουσα.
LV1 => Bαλεντινα, εβγαλε ριζες το μωρο.
LV2 => H Xριστινα ειπε η τσατσα αλλα ηταν στο δωματιο.
LV3 => Μανταλινα, μελαχρινο, αδυνατο καβλακι, μετριο ψιλοχαλαρο στηθος και ομορφο κωλι. Την ειχα σταμπαρει απο καιρο και τελικα της το εδωσα με μετριες εντυπωσεις.
Venus => Αθηνα. Ξανθια, νταρντανα με βυζαρες. Οι μυστες κατα καιρους εχουν αναφερει οτι δεν λεει στο δωματιο και ουτε εχω προθεση να το διαπιστωσω.
Mινωταυρου 3 => Λιλιανα. Ξανθια πορνομιλφαρα, σκυλοφατσα, πεσμενο στηθος αλλα ωραιο συστημα κωλος, ποδια. Μια φορα της το εχω δωσει με πολυ καλες εντυπωσεις
Mινωταυρου 14 => Ρωξανη, μελαχρινη τσουβαλα. Τα εχουμε πει παιδια, κριμα να ζητανε 30 ευρω τετοιες τυπισσες.
Νικηφόρου Ουρανού 24 & Μινωταύρου => Λορετα, ξανθο μοντελοειδες, πορνοπιπινι. Πρωτη φορα την βλεπω, βγηκε τρομαγμενη στο σαλονι, δεν θα το ρισκαρα.
Μινωταύρου & Νικηφόρου Ουρανού => Γιουλια, μελαχρινο πιπινακι με κανονια. Βγηκε πορνοχαμογελαστη και παιχνιδιαρα στο σαλονι, οκ μωρο αλλα με ξενερωσαν οι αντιαισθητικες μπαλαρινες που φορουσε.
Free house (δεξια) => Η Ανια, τα εχουμε πει, μετρια εμφανισιακα με σουπερ αποδοση.