azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
Για τα γλωσσοφιλα εχω διαφορετικη αποψη
ναι σιγουρα αμα εχεις κανει 5 ραντεβου με 70ε προγγραμα θα παρεις και γλωσσοφιλα...
ποια Χριστίνα? Από Αλβανία?Πριν λιγες μερες περασα στην Χριστινα στο Λας Βεγκας. Πολυ ωραια εμφανιση αλλα χαλια υπηρεσιες. Στην πιπα εβαζε χερι κ οταν ελεγα να το παρει ελεγε οχι. Στο γαμησι καθολου συμμετοχη. Και γενικα υφακι και ειρωνεια.
Aνια δευτερη φορα...καλυτερη απο την πρωτη....το μονο που ευχομαι επειδη κι εγω τωρα γυρισα, να μη τη γαμησα μετα τον Karaman![]()
![]()
![]()
![]()
τόσο καιρό φωνάζουνε απλά μερικοί κολανε στη εμφανιση..
Ρουμάνα.Την δοκίμασα προχθές το βράδυ.Κινειται σε ρηχά νερά.ποια Χριστίνα? Από Αλβανία?
Όχι μια πιτσιρίκα Ρουμάνα στο Λας βέγκας ...όπως τα λέει ο φίλος και χειρότερα, υφάκι, τεμπελιά και τσαμπουκά του τύπου ''αυτό θέλω αυτό κάνω και άμα θες''ποια Χριστίνα? Από Αλβανία?
Καλησπερα μαγκες,ψαχνω για αυταρχικο,εχω τσεκαρει καποιες καθως εχω δει κ γνωμες/κριτικες εδω στο σαιτ αλλα μερικες αποψεις παραπανω απ οσους ξερουν δεν κανουν ποτε κακο, για μια Βαλερια εχει κανεις αποψη..; (ρωσιδα με καποια τατου) ειτε εδω ειτε σε pm
πηγέ να γαμήσει φίλος και του είπε η 2τσα ότι είναι σε πρόγραμμα.... θα αργήσει ...εσύ ήσουν ??Στανιαρα σημερα. Αρκετη κινηση στα σπιτακια.εκανα πρωταμια καταθεση στην Λαρα η οποια αυριο φευγει κ μετα απο δουλεια στην τσαρινα οπου εγινε τρελο γαμησι. Αλλαξε και το μαλλακι. Κουκλα.
ε κουκλα δυσκολα...δεν ειναι η μουρη της για κουκλα.Στανιαρα σημερα. Αρκετη κινηση στα σπιτακια.εκανα πρωταμια καταθεση στην Λαρα η οποια αυριο φευγει κ μετα απο δουλεια στην τσαρινα οπου εγινε τρελο γαμησι. Αλλαξε και το μαλλακι. Κουκλα.