Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Σα να μου φαίνεται ότι η Αθηνά μετονομάστηκε σε Τζένη , ξανάγινε 19 και είναι στο πρόγραμμα των βιλλών...

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
4
Πόντοι
0
Η Μαρια η μολδαβη που βρισκεται αυτη την περιοδο εχει ιδεα κανεις?

xristos94

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στην παρεα...θελω παχουλη..σε ποιο προτεινεται να παω?

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Η Μαρια η μολδαβη γλυκομουνα δουλευει Μινωταυρου 14 στο μικρο ξυλινο διπλα στο venus πρωι καιειναι υπεροχη και στο 30αρι.                                           

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Γμσ τα μαν, και εγω τελευταια φορα το εκλαψα το 50αρι με μαυρο δακρυ, μαλλον πρεπει να την ξανα-στηλουν παλι στα μπουρδελα που δουλευε τελευταια...για στουντιο δεν κανει δυστηχως.
Ετσι ειναι συναδελφε...οταν τοσα χρονια δεν βελτιωνεσαι..μαλλον δεν αξιζει να βρισκεσαι στα στουντιο που ζητανε και περισσοτερα γιατι υποτιθεται προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες οι κοπελες σε εμας.

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Θα διαφωνησω αδερφε δεν αλλαξε απλα λιγα πραματα εκανε στροφη 360 μοιρων οπως προειπα καμμια φορα ειναι και θεμα χημειας στην τελικη μπορει να επαγγέλονται πουτανες αλλα κι αυτες γυναικες ειναι
Το θεμα ειναι τι βελτιωση εχει δειξει και πως περναει το συνολο αυτων που την επισκευπτονται..τι να το κανω εγω αν με καποιους εχει χημεια και περνανε καλα.. οταν δεν βλεπω μετα απο τοσα χρονια να εχει αλλαξει.

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Πέρασμα σήμερα γι' ακόμα μια φορά από τη Μόνικα,το μωρό τα σπάει!!! :kneel:  :kneel:
Δουλεύει τα 50€ μέχρι το τελευταίο σεντς,άσχετοι και μέλη που δεν πήγαν,δεν δοκίμασαν και δεν έχουν θετική ενέργεια και αύρα παρακαλώ να μη σπαμαρουν τα λεγόμενα μου... :tickedoff:
Είναι καταπληκτική η κοπελα...
Στην Αθήνα την είχα συναντήσει αρκετές φορές και για όσους λένε για τα 50 ευρώ η κοπέλα έτσι δούλευε στην Αθήνα και με αυτές τις τιμές ήρθε και εδώ

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Εγώ επισκέφτηκα τη Λάρα για πρώτη φορά και έμεινα πολύ ικανοποιημένος και Για να είμαι ειλικρινής Ευτυχώς δεν είχα διαβάσει κάποια αρνητικά που γράφονται εδώ

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
16
Like
5.059
Πόντοι
1.436
Εγώ επισκέφτηκα τη Λάρα για πρώτη φορά και έμεινα πολύ ικανοποιημένος και Για να είμαι ειλικρινής Ευτυχώς δεν είχα διαβάσει κάποια αρνητικά που γράφονται εδώ
Υπάρχει κάπου προφίλ δικό της να γράψω μία κριτική?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
να γράψω και εγώ για την Μόνικα...πέρασα την είδα, λοιπόν η κοπέλα είναι πληθωρική (ψηλή κώλος βυζιά) όμορφη στο πρόσωπο και βγήκε πρόσχαρη, έχει κυτταρίτιδα και όγκο , χοντρή πάντως δεν την λες...όποιος γουστάρει τέτοια σουλούπια να πάει τρέχοντας. Εμένα μου αρέσουν πιο πετιτ , (πχ σουλούπι Λάρας) και προτίμησα να μην περάσω (δεν είναι και τζάμπα). Πάντως για αυτούς που έχουν τέτοια γούστα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ελπίζω να βοήθησα ....

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
α για τις τιμές ότι γράψανε τα παιδιά πιο πριν , απλό 50 , σπανιόλικο 70, γυμνό 100 ...βοήθεια μας... 

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.965
Πόντοι
3.936
Το θεμα ειναι τι βελτιωση εχει δειξει και πως περναει το συνολο αυτων που την επισκευπτονται..τι να το κανω εγω αν με καποιους εχει χημεια και περνανε καλα.. οταν δεν βλεπω μετα απο τοσα χρονια να εχει αλλαξει.
Κατσε ρε μαν γυναικα ειναι πανω απ ολα αν δεν εχει καλη χημεια μαζι σου πως περιμενεις να αποδοσει και εγω με αλλες κοπελες που εχουν περασει αλλοι τελεια εχω περασει σκατα και ακριβως το αντιθετο λογο χημειας εμου και της κοπελας αν δεν εχει χημεια μαζι σου τη βελτιωση περιμενεις να δεις τελος αυτο μπορεις καθαρα να το κρινεις αν ειναι η χημεια η αν το κανει λογο οτι δε πας αν πας καποιες φορες ακομα σχετικα στα κοντα και σε μαθει η κοπελα αν ξαναπας παλι του χρονου τη περιμενεις να κανει παπαδες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.153
Πόντοι
37.562
να γράψω και εγώ για την Μόνικα...πέρασα την είδα, λοιπόν η κοπέλα είναι πληθωρική (ψηλή κώλος βυζιά) όμορφη στο πρόσωπο και βγήκε πρόσχαρη, έχει κυτταρίτιδα και όγκο , χοντρή πάντως δεν την λες...όποιος γουστάρει τέτοια σουλούπια να πάει τρέχοντας. Εμένα μου αρέσουν πιο πετιτ , (πχ σουλούπι Λάρας) και προτίμησα να μην περάσω (δεν είναι και τζάμπα). Πάντως για αυτούς που έχουν τέτοια γούστα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ελπίζω να βοήθησα ....
Καστορα γιατι..πρασινισες,τι εγινε?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Καστορα γιατι..πρασινισες,τι εγινε?
Στο city tours Θεσσαλονίκη, στο χαβαλέ που κάναμε με τον Αζα που ο Σύντροφος Αλέκσης μοιράζει λεφτά στους ξένους ...αν προσέβαλα κάποιον ζητάω συγνώμη...δεν είναι στις προθέσεις μου ...σίγουρα δεν ήταν εσκεμμένο   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom