Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
25 ευρω, στο κατω ηταν μια λεπτη συμπαθητικη θα ελεγα τσιγγανα, κατά καιρους εχει κυριως ωριμες αλβανες.Αυτά τα δύο στην Ταντάλου λειτουργούν? τι λένε?
σχόλια τιμές !!
25 ευρω, στο κατω ηταν μια λεπτη συμπαθητικη θα ελεγα τσιγγανα, κατά καιρους εχει κυριως ωριμες αλβανες.Αυτά τα δύο στην Ταντάλου λειτουργούν? τι λένε?
σχόλια τιμές !!
οκ θα την τσεκάρω απο κοντάΟχι νομιζω οτι ειναι χρονια εδω στην Θεσσαλονικη η συγκεκριμενη
Σα να μου φαίνεται ότι η Αθηνά μετονομάστηκε σε Τζένη , ξανάγινε 19 και είναι στο πρόγραμμα των βιλλών...
Ανανέωση....Οντως!
Ετσι ειναι συναδελφε...οταν τοσα χρονια δεν βελτιωνεσαι..μαλλον δεν αξιζει να βρισκεσαι στα στουντιο που ζητανε και περισσοτερα γιατι υποτιθεται προσφερουν καλυτερες υπηρεσιες οι κοπελες σε εμας.Γμσ τα μαν, και εγω τελευταια φορα το εκλαψα το 50αρι με μαυρο δακρυ, μαλλον πρεπει να την ξανα-στηλουν παλι στα μπουρδελα που δουλευε τελευταια...για στουντιο δεν κανει δυστηχως.
Το θεμα ειναι τι βελτιωση εχει δειξει και πως περναει το συνολο αυτων που την επισκευπτονται..τι να το κανω εγω αν με καποιους εχει χημεια και περνανε καλα.. οταν δεν βλεπω μετα απο τοσα χρονια να εχει αλλαξει.Θα διαφωνησω αδερφε δεν αλλαξε απλα λιγα πραματα εκανε στροφη 360 μοιρων οπως προειπα καμμια φορα ειναι και θεμα χημειας στην τελικη μπορει να επαγγέλονται πουτανες αλλα κι αυτες γυναικες ειναι
Είναι καταπληκτική η κοπελα...Πέρασμα σήμερα γι' ακόμα μια φορά από τη Μόνικα,το μωρό τα σπάει!!!![]()
![]()
Δουλεύει τα 50€ μέχρι το τελευταίο σεντς,άσχετοι και μέλη που δεν πήγαν,δεν δοκίμασαν και δεν έχουν θετική ενέργεια και αύρα παρακαλώ να μη σπαμαρουν τα λεγόμενα μου...![]()
Υπάρχει κάπου προφίλ δικό της να γράψω μία κριτική?Εγώ επισκέφτηκα τη Λάρα για πρώτη φορά και έμεινα πολύ ικανοποιημένος και Για να είμαι ειλικρινής Ευτυχώς δεν είχα διαβάσει κάποια αρνητικά που γράφονται εδώ
Κατσε ρε μαν γυναικα ειναι πανω απ ολα αν δεν εχει καλη χημεια μαζι σου πως περιμενεις να αποδοσει και εγω με αλλες κοπελες που εχουν περασει αλλοι τελεια εχω περασει σκατα και ακριβως το αντιθετο λογο χημειας εμου και της κοπελας αν δεν εχει χημεια μαζι σου τη βελτιωση περιμενεις να δεις τελος αυτο μπορεις καθαρα να το κρινεις αν ειναι η χημεια η αν το κανει λογο οτι δε πας αν πας καποιες φορες ακομα σχετικα στα κοντα και σε μαθει η κοπελα αν ξαναπας παλι του χρονου τη περιμενεις να κανει παπαδεςΤο θεμα ειναι τι βελτιωση εχει δειξει και πως περναει το συνολο αυτων που την επισκευπτονται..τι να το κανω εγω αν με καποιους εχει χημεια και περνανε καλα.. οταν δεν βλεπω μετα απο τοσα χρονια να εχει αλλαξει.
Καστορα γιατι..πρασινισες,τι εγινε?να γράψω και εγώ για την Μόνικα...πέρασα την είδα, λοιπόν η κοπέλα είναι πληθωρική (ψηλή κώλος βυζιά) όμορφη στο πρόσωπο και βγήκε πρόσχαρη, έχει κυτταρίτιδα και όγκο , χοντρή πάντως δεν την λες...όποιος γουστάρει τέτοια σουλούπια να πάει τρέχοντας. Εμένα μου αρέσουν πιο πετιτ , (πχ σουλούπι Λάρας) και προτίμησα να μην περάσω (δεν είναι και τζάμπα). Πάντως για αυτούς που έχουν τέτοια γούστα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα. Ελπίζω να βοήθησα ....
Αφού είναι ΠΑΣΟΚΟΣ τί ρωτάς;Καστορα γιατι..πρασινισες,τι εγινε?
χαχαχα με το παλιό όμως το Ορθόδοξο, με Ανδρέα Άκη Γιαννόπουλο, Δήμητρα Λιάνη ...γούστα..Αφού είναι ΠΑΣΟΚΟΣ τί ρωτάς;
Στο city tours Θεσσαλονίκη, στο χαβαλέ που κάναμε με τον Αζα που ο Σύντροφος Αλέκσης μοιράζει λεφτά στους ξένους ...αν προσέβαλα κάποιον ζητάω συγνώμη...δεν είναι στις προθέσεις μου ...σίγουρα δεν ήταν εσκεμμένοΚαστορα γιατι..πρασινισες,τι εγινε?