al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
πάντα πρωινήΤι ώρα πήγες και την πέτυχες? Νομίζω πρωινές βάρδιες κάνει αυτή.
πάντα πρωινήΤι ώρα πήγες και την πέτυχες? Νομίζω πρωινές βάρδιες κάνει αυτή.
δεν τη βλεπω να μενει..Λοιπον,συναγωνιστες.Προχθες παω στο ρεντλαιτ.Εκεινη την ωρα δουλευε η Αισα.Μπαινω μεσα,μιλαω λιγο με την τσατσα και περιμενω να δω την κοπελα.Τελικα παιδες εγινε ενα ασχημο σκηνικο μπροστα μου.Την ωρα που ηταν να δω την κοπελα βγαινει ενας συναδελφος μεσα απο το δωματιο εντελως μεσα στα νευρα και να φωναζει.Πραγματικα μεσα στα νευρα.Ο λογος ηταν οτι οταν μπηκε η κοπελα του ειπε στα Αγγλια οτι ''αιντε αιντε 10 λεπτα να τελειωνουμε να φυγω'' ετσι ειπε ο συναδελφος.Κρατησε το παλικαρι με τον χρονο και βγηκε εξω και φωναζε.Δεν καθησα να ακουσω την συνεχεια και εφυγα,ουτε την κοπελα δεν ειδα.
Για πες.....
Η Τίνα είναι μια κοντουλα που δουλευε παλιά τριδυμα και σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο μετ....είναι πολύ καλή μέσα έχει παραπανισια κιλακια που της πάνε και σε όποιον αρέσουν οι κωλαρες θα βρει την χαρά του.... Είχε δουλέψει πριν μια 6-7ετια στην Θεσσαλονίκη.... Η φραντζα είναι χαρακτηριστικό της..... Και η κωλαρα της... Έχει μικρό βυζακι με μεγάλη γκαυλορογα... Και ωραία πράσινα μάτια
Νομιζω πως δεν ειναι το ιδιο προσωπο... αυτη που πηρα δεν ηξερε τοσο Πολυ καλα ολα τα ελληνικα!Η Τίνα είναι μια κοντουλα που δουλευε παλιά τριδυμα και σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο μετ....είναι πολύ καλή μέσα έχει παραπανισια κιλακια που της πάνε και σε όποιον αρέσουν οι κωλαρες θα βρει την χαρά του.... Είχε μια 6-7ετια στην Θεσσαλονίκη.... Η φραντζα είναι χαρακτηριστικό της.....
Η Τίνα είναι μια κοντουλα που δουλευε παλιά τριδυμα και σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο μετ....είναι πολύ καλή μέσα έχει παραπανισια κιλακια που της πάνε και σε όποιον αρέσουν οι κωλαρες θα βρει την χαρά του.... Είχε μια 6-7ετια στην Θεσσαλονίκη.... Η φραντζα είναι χαρακτηριστικό της.....
Νομιζω πως δεν ειναι το ιδιο προσωπο... αυτη που πηρα δεν ηξερε τοσο Πολυ καλα ολα τα ελληνικα!![]()
Νομιζω πως δεν ειναι το ιδιο προσωπο... αυτη που πηρα δεν ηξερε τοσο Πολυ καλα ολα τα ελληνικα!
[/quote
Κοίτα δε ήξερε ποτέ καλά ελληνικά και τότε και τώρα.... Είναι αυτή γιατί την ήξερα από τότε και μπήκα και μου είπε ότι είχε γύρισε Ουκρανία και τώρα ξανά ήρθε εδώ... Μιλάω σίγουρα για αυτό άλλωστε είχα πει ότι είχα υποψίες.... Τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή... Η άλλη η ζωή πάντως είναι δύναμη.... Προσπαθεί να σε ξεπεταξει αλλά ακόμα δεν το έχει, έχει διάθεση, αλλά πάλι σου βάζει στοπ σε λίγο πιο μεγάλες απαιτήσεις.. Γενικά δεν ξέρω τον τελευταίο καιρό στα στούντιο βρήκα πολύ καλές περιπτώσεις σε σχέση με τα μασατζιδικα....
Black θα σου γαμησω την Παντρεμενη κ θα κλαις μλκ μου!![]()
![]()
![]()
εγω το paradise τα βλεπω στο site των Βίλλων και τα κοριτσια τους ....τωρα αν δεν ειναι....δεν ξερω ....Εχεις δικιο για την Αισα εινε ακομη φοβισμενη περασα μαζι τις
οσο για την Σαντυ δεν εινε στις Βιλλες στο paradise εινε. Δεν εχουν καμια σχεση με τις Βιλλες τα paradise..
Την ώρα που πήγα μόνο το δεξί ήταν ανοιχτό.στο αριστερό που μπήκα πέτυχα την τσατσά με την σκούπα στο χέρι και μου είπε ευγενικά ότι κλείσανεΜιναταυρου 10??..φτου ρε φιλε εφτασα μεχρι την αλανα ειδα το δεξι μονο ανοιχτο και λέω ασε θα ειναι αυτην που ηταν το καλοκαιρι που δεν την γουσταρα...
Εκανα λοιπον αυτοψια: Τινα και Ζωη γεματες αλλα για τα γουστα μου ε...αφου μου αρεσε η Αισα, για μετρο συγκρισης που ειναι μοντελε με το τακουνι. Δεν μπηκα στην Αισα γιατι εγω παλι την ειδα φοβισμενη...Ειναι ανετοιμη για αυτην την δουλεια....αλλα αν μεινει θα δοκιμασω σε καποια φαση.
Οι αλλες 2 δεν ειναι ασχημες αλλα γεματες για μενα ...οποιος γουσταρει να πιανει θα βγαλει γουστα....
Η αλλη παλι η Σαντυ κοντο γιουβραλακι και να με πληρωνε δεν εμπαινα...
Ρε Βιλλες τι ειναι αυτα;;;