Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Την ώρα που πήγα μόνο το δεξί ήταν ανοιχτό.στο αριστερό που μπήκα πέτυχα την τσατσά με την σκούπα στο χέρι και μου είπε ευγενικά ότι κλείσανε
μπορεις να κανεις μια περιγραφη αυης της Αννιας??

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
316

Μελαχρινή , κανονικό ύψος και σώμα,το βυζί παρόλο που δεν φαίνεται από το σουτιέν που φοράει ικανοποιητικό αλλά λίγο νερουλό στην αφή,σα γαλανοματα θυμάμαι αλλά δε στο λέω και σίγουρα.κι ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι το μαύρισμα στον κωλο της έχει αρκετή διαφορά με όταν φοράει στρινγκ που σημαίνει ότι στη θάλασσα φορούσε κανονικό μαγιό και έχει κάνει διχρωμία στα κωλομερια.Α και πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά γούστα είναι αυτά
[/quote]

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Η Τίνα δούλευε Σαπφούς 20, εν έτει 2012, στο τσαρδί της Βερόνικας. Βέβαια σήμερα που την είδα από κοντά έχει αφρατέψει αρκετά, είναι ταμάμ για τον GameOver τον μερακλή. Θηλυκό με καμπύλες, κωλάρα, και μικρά αλλά περήφανα και λαχταριστά βυζάκια.
Πράγματι είναι πολύ δυνατό Ουκρανικό θηλυκό, την είχα τιμήσει αρκετές φορές στο βαρδάρη στο θρυλικό Αλλουμινάτο και στο Ιστορικό Σαπφούς 20, και τελευταία εκεί δίπλα στο met που γράφει και ένας φίλος παραπάνω, πάνε πάνω από 4 χρόνια από την τελευταία φορά, αλλά την κωλάρα της ακόμη την θυμάμαι, πέρασα χθες και την είδα στο red light που δούλευε, έχει βάψει το μαλί ξανθό και την κωλάρα της την κρύβει επιμελώς πίσω από ένα μαύρο αραχνούφαντο, δεν πέρασα, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή  δεν θα μου την γλυτώσει  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Περασμα χθες απο Βικτωρια. Μετρια πραματα. Δεν ειναι οπως παλια.

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
χρωστουσα 2 κριτικες μια για μιρα και μια για λαρα που δοκιμασα προχθες. Η κριτικη της μιρας την εγραψα για την λαρα την βρηκα στο bella donna που δεν εχει μπει στα studio της πολης ακομα. Θα πω οτι με θυμηθηκε μετα απο αρκετα χρονια. Πολυ μεγαλη βελτιωση. Περασα υπεροχα η πιπα αριστη με απιστευτο σαλιο σε σημειο λιπαντικου. Μπραβο θα ξανατιμηθει!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.863
Πόντοι
37.562

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
337
Πόντοι
281
Μαγκες αυτη η ξανθια η βαλερια απο το στουντιο στην γωνια  , τι παιζει αξιζει; Πολυ σκυλη φενετε.

max-mad

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
472
Πόντοι
4.475
Περασμα για να δω την Αΐσα από κοντα.Ειναι όπως στις φωτογραφιες,φουλ υφακι,φτηνη μαγκια και υπεροψια.Αν εκανε πρωκτικο θα εμπαινα μεσα μονο και μονο για να την ξεκωλιασω.Ομως πρωκτικο δεν κανει ,γυμνο δεν κανει,ακριβη είναι,να την πληρωσω για να μου πουλαει φτηνη μαγκια ,δεν τα χαλαλίζω.Ενα θρασυ τσουλακι είναι που αν εδινε κωλο ,θα της τον ανοιγα μια φορα ...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Φιλοι και συναγωνιστες καλησπερα σας.Ειμαι καινουριο μελος . Γραφω πρωτη φορα εδω αλλα και γενικα στο internet λογω ελλειψης χρονου.Ο λογος που το κανω ειναι η απεραντη ευγνομωσυνη που νιωθω για ολα τα μελη που με τη κριτικη τους συμβαλουν τα μεγιστα στο ευγενες αθλημα της μπουρδελοτσαρκας.Εδω πρεπει να αναφερω οτι εξασκω αυτο το αθλημα πανω απο 35χρονια τουλαχιστον 1-2 φορεςτην εβδομαδα ανελιπως με αφοσιωση και συνεπεια.Ελπιζω να καταλαβαινετε το χρονο και το χρημα που γλυτωνω και το σημαντικοτερο οτι ξερω τι θα συναντησω και που. Αισθανομαι λοιπον την υποχρεωση να συνεισφερω κ' εγω στη πληροφορηση σας ενεργα.Θαξεκινησω λοιπον τη πρωτη κριτικη μου με μια ολοκαινουργια κοπελα που ειναι κατα τη γνωμη μου ξεχωριστη περιπτωση.
Ειναι η Ζωη αρτι αφιχθεισα απο τη χωρα με τις πιο καυλιαρες γυναικες την Ουκρανια.Συμφωνω απολυτα μετη περιγραφη του kassler.Αδικειται καταφωρα απο τις φωτο,ειναι ψηλη με  γλυκο προσωπο και τη ματια που λεει "ξεσκισε με",οχι πανω απο 25 χρονων, στηθος μεγαλο,στρογγυλο με μεγαλη ρογα αλλα πεσμενο,επιδερμιδα λειακαι σφιχτη,πολυ ομορφα ποδια,τρυπουλα σκετο μελι και τελος μια απιστευτη ,στρογγυλη μεγαλη αλλα και σφιχτη κολαρα,να τη ξεπατωνεις και ναμη χορταινειςμε τιποτα.Εδω ειναι χρησιμο να αναφερω οτι ειμαι λατρης των γυναικων με πλουσια τα ελεη και ιδιωςτου κωλου.
Στον αγωνα ειναι γεματη αγνη,γλυκεια και ανοθευτη καυλα και τοπιο συναρπαστικο η φανερη απειρια τηςπου καποιες φορες τη κανει να φερεται περιεργα.Αν ασχοληθεις μαζι της θα σε αποζημιωσει με το παραπανω.Πιστευω οτι ειναι πολυ εξελιξιμη και αν προσεχθει θα προσφερει εξαιρετικες στιγμες στην εκλεκτη παρεα.Ελπιζω να μη διαψευστω.Ευχομαι να ειστε καλα και να γαματε πολυ και ωραια.
Kαλος ηρθες στην ομαδα τυπε

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
χρωστουσα 2 κριτικες μια για μιρα και μια για λαρα που δοκιμασα προχθες. Η κριτικη της μιρας την εγραψα για την λαρα την βρηκα στο bella donna που δεν εχει μπει στα studio της πολης ακομα. Θα πω οτι με θυμηθηκε μετα απο αρκετα χρονια. Πολυ μεγαλη βελτιωση. Περασα υπεροχα η πιπα αριστη με απιστευτο σαλιο σε σημειο λιπαντικου. Μπραβο θα ξανατιμηθει!

Ποτε θα τσαρκαρουμε μαζι?? Αλ πατσινο ξες αν σταματησε οριστικα η τσαρινα η ποτε γυρναει?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
ειδα την Αννια στο free house ...εμφανησιακα μετριοτης , φατσα Ρωσοποντιε μου φανηκε αντε με καλο κωλο...δεν με τραβηξε να μπω...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
398
Πόντοι
316
ειδα την Αννια στο free house ...εμφανησιακα μετριοτης , φατσα Ρωσοποντιε μου φανηκε αντε με καλο κωλο...δεν με τραβηξε να μπω...
Έτσι είναι όντως.κι εγώ όταν την είδα πήρα τον δρόμο της επιστροφής αρχικά αλλά μετά άλλαξα γνώμη και δεν το μετάνιωσα.συμφωνω με το ρωσσοποντιακη φάτσα αλλά μου είπε Ουκρανία

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
Ποτε θα τσαρκαρουμε μαζι?? Αλ πατσινο ξες αν σταματησε οριστικα η τσαρινα η ποτε γυρναει?

χααχ θα το κανονισουμε, πηρα τηλεφωνο εγω για τσαρινα μες τη βδομαδα δεν θυμαμαι μερα μου φαινεται τριτη ? Η τσατσα μου ειπε σε 1 μηνα

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.366
Πόντοι
1.076
σε μικρη τσαρκα που εκανα εχθες πηγα στο Μπελαντονα στο καινουριο να τσεκαρω την ΓΙΑΝΝΑ μιας και την ειχε στο προγραμα.ημουν σιγουρος οτι ειναι η γνωστη ΓΙΑΝΝΑ απο το LA FEMME που δουλευε υπηρεσια στο Μπελαντονα οταν ανοιξε.τελικα επιβεβαιωθηκα ειναι αυτη αλλα πολυ αλαγμενη.αδυνατισε χωρις περιτα κιλα και μικρυνε το βυζι της και το εκανε πλαστικο.μιλησαμε λιγο και μου ειπε οτι εκανε διατροφη γυμναστηριο και γενικα μεγαλη προσπαθεια γεια να γινει ετσι.φυσικα και περασα να θυμηθουμε λιγο τα παλια και μου ειπε οτι προς το παρον θα δουλευει μονο μια μερα την εβδομαδα.πηγα ειδα και την τινα εχει κανει κωλαρα θα εμπαινα αλλα ειχα ηδη κανει δυο γαμησια με ΖΩΗ και ΓΙΑΝΝΑ.την εχω στα υποψην την τινα σημερα δουλευει πρωι στο Μπελαντονα για οσους ενδιαφερονται.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.105
Πόντοι
47.917
Έτσι είναι όντως.κι εγώ όταν την είδα πήρα τον δρόμο της επιστροφής αρχικά αλλά μετά άλλαξα γνώμη και δεν το μετάνιωσα.συμφωνω με το ρωσσοποντιακη φάτσα αλλά μου είπε Ουκρανία
egrapsa και κριτικη αλλα δεν ξερω καπου κοπηκε στην πορεια

οντως μοιαζει με ρωσσοποντια διοτι εχει το μαλλι φραντζα αλλα ειναι ουκρανοι100% με προφορα ουκρανικη σσ μιλω ρωσσσουκρανικα λιγο οποτε μιλησαμε στη γλωσσα της

αδικει με το μαλλι το προσωπο τους που την κανει να μοιαζει με ρωσσοποντια αλλα κορμι εχει βελουδινο

περασα τελεια και το εγραψα στην κριτικη αλλα θελει χρονο για να στερεωθει στο μυλο και να ειναι παντα καλη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Πηγα ειδα την καινουρια Αισα στο καινουριο επι της Ν.Ουρανου 13, περιμενα να βγει καμια ξινομουνα οπως περιγραφουν καποιοι συνθλητες παραπισω, αλλα βγηκε το πιπινακι χαμογελαστο εκανε μια στροφη και εφυγε στο κουζινακι, το μωρο τα σπαει, φορουσε ζαρτιερες, και εχει ενα σωματακι για φυλακη.!! Την εχω βαλει στην fuckalist.!
Εφυγα και κατευθηνθηκα για Π.εριμιτη 2 το καινουριο, για την Μιρα, αλλα η Μιρα ηταν απουσα, διακοπες μαλλον, μετα απο καμια βδομαδα λενε. Οποτε πηγα απεναντι στην ανοξειδωτη πορτα στο μαυρομαλικο γκομενακι που ειχα δει την αλλη φορα, παλι μονο του το κοριτσι, Χριστινα μου ειπε απο Τσεχια, την πληρωσα 30€, μεσα στο δωματιο διεκπαιρωτικη, αλλα εχει ενα σωμα φωτια, πλαδαροκολα και βυζακια μικρα ανυπαρκτα σχεδον, και ωραιο μουνι τριανταφυλλο, καλουτσικια ηταν και πολυ επικοινωνιακη.

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Την Αισα την πηρα πρωινη βαρδια την προηγουμενη εβδομαδα,γυμνο και το τουρλωτο της κωλαρακι,με το που ακουσα οτι το δινει δεν μπορεσα να αντισταθω,στα 80!Καλη πιπα και το κωλαρακι κολαση  :headbaning1: .Περασα καλα χωρις δυστροπιες.Θα την ξανατιμουσα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom