Περαστικα στον Cecell, αυτα εχει το αθλημα, αν και εγω τοσα χρονια ειμαι απαρασημος...

Παντως αν σε παρηγορει, φιλος μου που δεν πηγαινει σε πουτανες κολησε παρασημο απο πιπα με γκομενα, που υποτιθετε οτι δεν πανε με πολους και ειναι και καθαρες...και και και.
Στα τις βραδιας μου σημερα, συντομη τσαρκα, ξεκινησα με το σκεπτικο που να παω, και καταληγω να πω θα παω στην Γκαμπριελα που την ξερω να περασω καλα, απο πριν ειχα δει το προγραμμα της αλλα ειπα να παω πρωτα να δω την Σαρα, δεν προσεξα ομως οτι η Σαρα ξεκινουσε στης 11 και στην θεση της στο
Ν.Ουρανου 4 ηταν η Αμαρυλης, ξωβυζη απερηποιητη με σγουρα μαλλια και ενα σλιπακι που δεν την κολακευε, παντως η κωλαρα της με αναστεναξε, στο διπλα η ηταν η μικρη Μπεατρις. Φευγω για
Κοροβαγκου 7 για Γκαμπριελα υποτιθετε και στην θεση της βγενει η μιλφαρα Βαλερια, δεν μου κανει κλικ να περασω και τωρα λεω παμε για ψαξιμο. Μπενω στο
Φριξου 15, μπας και πετυχω ενα ξανθο κομοδινο την Ελενα.?? που ενα βραδυ δεν με στραγγισε και ελεγα να την ξαναπηδηξω, (που την θυμηθηκα τωρα αυτην.??? και βγενει το μελαχρινο ξοανο η Αλεξια, που λεει και ο συναθλητης ποιο πανω που μοιραζει παρασημα, στην οψη της μου ερχονται εικονες και καταστασεις απο Βαρδαρη, λιγο η μυρωδια απο το σπιτακι, Τανταλου μερια και ετσι, -κλωτσια στα αρχιδια τρωω-, μου δινει και ενα φιλακι στο μαγουλο, βγενω εξω, στο διπλα στο 13.?? η γυφτοτσατσα απο το πρασινο εξω στην πορτα μαζι με την πουτανα...συγγινηθηκα.!!! μου ηρθε να να παω να την χερετησω, θεικες βραδιες στο πρασινο να κοιματε με το ενα ποδαρι στην καρεκλα.!! η πουτανα που ηταν μαζι της, μια ξανθια με καρε μαλι, αδιφορη, δεν ηθελα να την κοιταζω, ποσο να την πληρωσω...
Λεω τωρα θα χωσω την Μιρα με τα γυαλακια της και ας μην εχει καλα σχολια, μπενω μεσα στο
Εριμιτη 2Α το καινουριο .. προγραμμα μου λεει η τσατσα η Μιρα ειναι, ελα σε κανα 15λεπτο, μισαωρω δηλαδη, ωραια φευγω...μπενω διπλα στο
Εριμητη 2μια μποχα μεσα, υπονομος.?? λεω αντε πηδα τωρα εδω μεσα. Μεσα λεει και εδω η κοπελα, σαν Βικτωρια να μου την ειπε, καπως ετσι. Παω απεναντι στην ανοξοιδωτη πορτα χτυπαω και μου ανοιγει ενα μωρακι μελαχρινο γυρω στα 30, ωραιο προσωπακι, πλασαρισε μονη της τον εαυτο της, 30€ το απλο 40 γλυψιμο κτλ, ωραιο γκομενακι, μαλακια που δεν περασα, σαν τα γκομενακια που βαζουν πορτα στα καφε ενα πραγμα, να την εχεις διπλα στην ξαπλωστρα και να την αλοιφεις λαδι... πια ειναι αυτη ρεσεις.?? ινφο ραιτ ναου.!!
Πεταγομαι στο λας βεγκας, αν και ειπα δεν ξαναπατω εκει μιας και η τσατσα η μαυρομαλα η ψιλη ειναι αχονευτη, μου ανοιγει μια αλλη τσατσα, προμοταρει λεει την Λιλη, την βλεπω, θυμαμαι τις προ-νεκροφιλικες καταστασεις της απο το Α.Γεωργιου 4, την βλεπω καλα, εχει κανει κωλαρα το μικρο, αλλα απο ξινοφατσα ξινοφατσα, και κανω την υπερβαση και την ξανα-πληρωνω τα 30€ που ζηταγε, στα 40€ ειχε ακαποτο, αλλα δεν της τον εδεινα που να σκασει τον γυμνο μου πουτσο...μπηκε μεσα στο δωματιο, μου συστησε τα καινουρια της βυζια 2 μηνων στην ζελατινα, και καναμε κλασικα ενα γαμισι απο αυτα που λεω οτι ειναι με ανταλαγμα το νοικι.!! Δεν εβαλε μυαλο η παλιο-λιλη, τυπικα τα πραγματα ντεζαβου απο τα παλια...
αυτα...