Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.905
Πόντοι
12.815
Γαμιαδες μου.!!!!!!! Καλησπεραν.!

Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!  :grin:

Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!  :tits: :grin:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071

Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!  :grin:

Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!  :tits: :grin:

Χριστινα Ρουμανα Μιλφ Φριξου 14Β,Ελενα Ρουμανα Νικηφορου Ουρανου 24(γωνιακο με Μινωταυρου,πρασινο) και Αλινα/Αλικη Νικηφορου Ουρανου 6.Βεβαια για τη τελευταια αν και δεν περασα εγω προσωπικα καλα,εχει και θετικες κριτικες γι αυτο και την αναφερω.Σιγουρα θα βρεις και κανα δυο τρεις ακομα.Βραδινες ειναι αυτες που ανεφερα παραπανω

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.829
Πόντοι
35.668
Χριστινα Ρουμανα Μιλφ Φριξου 14Β,Ελενα Ρουμανα Νικηφορου Ουρανου 24(γωνιακο με Μινωταυρου,πρασινο) και Αλινα/Αλικη Νικηφορου Ουρανου 6.Βεβαια για τη τελευταια αν και δεν περασα εγω προσωπικα καλα,εχει και θετικες κριτικες γι αυτο και την αναφερω.Σιγουρα θα βρεις και κανα δυο τρεις ακομα.Βραδινες ειναι αυτες που ανεφερα παραπανω
Μπράβο στον νέο  :thumbsup:

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36

Εχω αποτοξινωθει πληρως απο τις πουτανες, και σημερα σκεφτομαι να κυλιστω παλι στους δρομους της πληρωμενης ιδωνης.!!  :grin:

Στις βιλες βλεπω τα ιδια και τα ιδια, εξω δεν ξερω την τυφλα μου τι παιζει, οποτε εχει κανενας να προτινει κανενα καλο μωρο με...βυζαρες, γιατι ειμαι στερημενος απο βυζαρες.!!  :tits: :grin:
Γεια σου ρε αλάνι και τώρα πριν λίγο καιρό αναρωτιόμουν που είσαι. Διάβαζα συχνά τις αναφορές σου, όταν λες ότι έκανες αποτοξίνωση, εννοείς μάλλον ότι είχες γκομενα και τώρα την έβγαλες στη σέντρα. :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.808
Πόντοι
32.165

Πανε στην Λαρα απο βιλλες, θεικο βυζι!

younghunter

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2014
Κριτικές
3
Like
852
Πόντοι
81
έχει δοκιμάσει κανείς Μπεατρίς απο το paradise?  αν ναι περιμένω γνώμη

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
514
Πόντοι
316

πιτσιρίκα αδύνατη μαυριδερή ρουμάνα κοντά στο 1,70 μέτριο βυζάκι νο2, ποιο αδύνατη απο τις φωτό (εκεί φαίνεται μια απόλυτη υπεκωλάρα) μέτρια προς ικανοποιητική πίπα, τπτ εξωφρενικό στο σεξ. 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.905
Πόντοι
12.815

Τις 2 πρωτες τις εχω παρει, η τριτη αν ειναι η Αλινα που ηταν στο Ν.Ουρανου 26, δεν κανει, αν ειναι αλλη ορμαω.!!

Γεια σου ρε αλάνι και τώρα πριν λίγο καιρό αναρωτιόμουν που είσαι. Διάβαζα συχνά τις αναφορές σου, όταν λες ότι έκανες αποτοξίνωση, εννοείς μάλλον ότι είχες γκομενα και τώρα την έβγαλες στη σέντρα. :grin:

Για ολους καποια στιγμη φτανει ο κορεσμος...

Πανε στην Λαρα απο βιλλες, θεικο βυζι!

Λες.?? Λαρα ξανα.???  :think: Την εχεις παρει στα κοντα.?? Εχει αλλαξει καθολου εμφανησιακα.??
Ελεγα κατι καινουριο μπας και παιζει, γιατι δεν ειμαι για βολτα/ψαξιμο, δεν υπαρχει χρονος.

Καλο φενεται, για να δουμε.??? :coffee:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Τις 2 πρωτες τις εχω παρει, η τριτη αν ειναι η Αλινα που ηταν στο Ν.Ουρανου 26, δεν κανει, αν ειναι αλλη ορμαω.!!

Στο Vis9 ήτανε προηγουμενως.Για παλαιότερα δεν θυμάμαι

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1

Οντως και γω εχω μεινει ικανοποιημενος με τις υπηρεσίες της αν και περασα με το απλο(40ευρω).αληθεια με 60ευρω τι προγραμμα κανει?
Τρομερο 69 με ανεση χρονου γουσταρει να την ρουφας το μουν

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
έχει δοκιμάσει κανείς Μπεατρίς απο το paradise?  αν ναι περιμένω γνώμη
εχω γραψει , και θα ανεβαζα κριτικη αλλα δεν ειχε thread...2 κιλα κρεμα στο νιμου που δεν νιώθεις...μετριοτης ... α πιπα  :jerking:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Στο Vis9 ήτανε προηγουμενως.Για παλαιότερα δεν θυμάμαι
ηταν πιο παλια 3δυμα αλλα αν θυμαμαι χωρις βυζι τοτε ...το εβαλε μου ειχε πει ενας πλαστικος εδώ δυνατος

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Λαρα εγραψα κριτικη πριν κανα μηνα...

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

τα σεβη μου

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065

:hi:
H Aλικη πλεον δουλευει στο venus angels(Μινωταυρου 16) βραδυ. Περασα χθες μετα απο χρονια με πολυ καλες εντυπωσεις. Θελει να εχει την πρωτοβουλια των κινησεων αλλα προσπαθει δυνατα για να περασεις καλα. Οι βυζαρες της παραμενουν στητες και τουμπανο  :tits2:  :tits:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Αφροδίτη λέει τίποτα γενικά; Η είναι αναλόγως σε τι μέρα θα τη πετύχω; Πηγα κατά τις 12 και την είδα(αν ήταν όντως αυτή) και έπαθα πλάκα εμφανισιακά.Αλλα σαν να εμφανίστηκε κάπως ψυχρή στο σαλόνι και δεν ήθελα να το ρισκάρω.Φαρδια κωλαρα αλλά Κιμ Καρντασιαν(όπως ανέφερε και ένας συναγωνιστής σε κριτική),μαύρο μαλλί ίσιο,βυζι 2,5αρι το δα κάτω από το διάφανο μαύρο κολλητό μπλουζάκι που φορούσε και η τσατσα είπε ότι είναι από Ισπανία.Αυτο μου κανε εντύπωση και σκεφτόμουν αν ήταν όντως αυτή.Αναφερομαι σ αυτήν που είναι Πέτρου Ερημίτη 2...Εν τέλη την έβγαλα με Θεία Μόνικα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Η Αφροδίτη λέει τίποτα γενικά; Η είναι αναλόγως σε τι μέρα θα τη πετύχω; Πηγα κατά τις 12 και την είδα(αν ήταν όντως αυτή) και έπαθα πλάκα εμφανισιακά.Αλλα σαν να εμφανίστηκε κάπως ψυχρή στο σαλόνι και δεν ήθελα να το ρισκάρω.Φαρδια κωλαρα αλλά Κιμ Καρντασιαν(όπως ανέφερε και ένας συναγωνιστής σε κριτική),μαύρο μαλλί ίσιο,βυζι 2,5αρι το δα κάτω από το διάφανο μαύρο κολλητό μπλουζάκι που φορούσε και η τσατσα είπε ότι είναι από Ισπανία.Αυτο μου κανε εντύπωση και σκεφτόμουν αν ήταν όντως αυτή.Αναφερομαι σ αυτήν που είναι Πέτρου Ερημίτη 2...Εν τέλη την έβγαλα με Θεία Μόνικα
τι Κιμ καρντασιαν ρε παιδια η καζανο-φακλανα;;;

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom