Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 71 άτομα (10 μέλη και 61 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
την μονιμη προστατιτιδα φιλος μπορει να την εχεις απο παλιοτερα ...να ξερεις πια το 80% των νεων ανδρων την εχουν λεει ...

Έκανα κάτι εξετάσεις πριν 2 χρόνια και ο γιατρός μου είπε μια χαρά είναι ο προστάτης.Αυτος που με δώσε τώρα τις αντιβιωσεις,με είπε απ αυτο είναι.Εκτος αν μπορεί να προκληθεί από οποιαδήποτε σεξουαλικη επαφή και να την απέκτησα ενδιάμεσα

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Πιν λιγες μερες περασα με την Τζεσυ στις Βιλες με 60 ε καλο κορμι γλυκο κοριτσι ξερει να σε ευχαριστει

Οντως και γω εχω μεινει ικανοποιημενος με τις υπηρεσίες της αν και περασα με το απλο(40ευρω).αληθεια με 60ευρω τι προγραμμα κανει?

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Έκανα κάτι εξετάσεις πριν 2 χρόνια και ο γιατρός μου είπε μια χαρά είναι ο προστάτης.Αυτος που με δώσε τώρα τις αντιβιωσεις,με είπε απ αυτο είναι.Εκτος αν μπορεί να προκληθεί από οποιαδήποτε σεξουαλικη επαφή και να την απέκτησα ενδιάμεσα
Αρθρα λενε παντος οτι δεν μεταδιδετε με το σεξ η προστατιτιδα

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.490
Πόντοι
16.746

Οντως και γω εχω μεινει ικανοποιημενος με τις υπηρεσίες της αν και περασα με το απλο(40ευρω).αληθεια με 60ευρω τι προγραμμα κανει?
κανα 69 , καμια ακα πιπα ( :pipa1:) μπορει κ κατι ακομη αλλα να μου διαφευγει! :grin:

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Η συγκεκριμένη ακα δέν κάνει.Ούτε δάχτυλα αφήνει, αλλά πάντα περνάω καλά μαζί της.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
γενικα θελει πολυ προσοχη γτ κυκλοφορουνε διαφορα ΣΜΝ.. εγω κολλησα πριν 1,5 μηνα περιπου, βαλανοποσθητιδα εγραψε ο γιατρος για να μην καρφωθουμε και στην γκομενα, απο θεια Μονικα. Γυμνη πιπα και μετα απο 4-5 μερες ετρεχα σε ουρολογο.. αντιβιωση μετα για 7 μερες κτλ..
Ψαξου αλλου φιλε . Πάω κάθε βδομάδα με την θεια σε πρόγραμμα ακα πίπα και είμαι μια χαρά , έκανα εξετάσεις αυτή την βδομάδα. !

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.801
Πόντοι
32.165
Δοκιμασε κανεις κατι καινουριες στις βιλλες? Μια εμμα βλεπω και μια ελεωνορα που φαινοντε τουλαχιστον απο τις φωτος καλα τεμαχια

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
Δοκιμασε κανεις κατι καινουριες στις βιλλες? Μια εμμα βλεπω και μια ελεωνορα που φαινοντε τουλαχιστον απο τις φωτος καλα τεμαχια
εμμα ειναι η παλια που ειχε φωτο με το γλειφιτζούρι ,για την αλλη οταν κανω αυτοψια 

vagg90

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καμια καλη επιλογή μπορει να μου πει καποιος?

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.485
Πόντοι
2.846
πηγα σημερα ειδα ελεωνορα. δυνατο μουνακι τσαχπινικο σαλοναρισμα.θα επενα αν εκανε ακα πιπα αλλα δεν την ειχε στο προγραμμα κ δεν την πηρα για να σασ δωσω ενημερωση.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.606
Πόντοι
2.606
πηγα σημερα ειδα ελεωνορα. δυνατο μουνακι τσαχπινικο σαλοναρισμα.θα επενα αν εκανε ακα πιπα αλλα δεν την ειχε στο προγραμμα κ δεν την πηρα για να σασ δωσω ενημερωση.
λοιπον την ειδα και εγω ...ναι καλουτσικη είναι, αλλα 60 ευρω για καποτενιο 69 του 10λεπτου, σορρυ αλλα πας στα 120 την ωρα των γραφειων , σιτυτουρακια

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.291
Πόντοι
6.125
πλακα με κανετε που ειναι καλουτσικη η μαυροτσουκαλη η ελεωνορα? Πιο gyspy πεθαινεισ... ασε που δεν προτεινεται ουτε αυτη ουτε στο διπλανο που ηταν η μαριζα για gfe κτλ. Ουτε ακαποτο ουτε φιλια. Η αλλη διπλα η μαριζα εκανε και μια γκριματσα εμετου οταν την ρωτησα αμα κανει φιλια. Γενικοτερα ολο το jurassic park στα μεγαλεια του χθες βραδυ οπου και να μπηκα δεν ενθουσιαστηκα καθολου ομως.

ασε που εγω κατεβηκα γιατι ειδα φωτοσ απο την αλλη σελιδα και δεν αντιπροσωπευουν και πολυ την πραγματικοτητα.

bluecheese

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!!
Για την Ελεονορα που λετε τωρα συγκεκριμενα, δεν εχω εμπειρια.. Αυτη παντως που μου ειχ κανει τρομερη εντυπωση και περασα πολυ καλα μαζι στης ειναι η Γκαμπριελλα. Το κοριτσι ειναι πολυ μπροστα σε ολα!! Εμφανιση, πιπα , συμμετοχη, gf φαση!!

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Καλησπερα σε ολους!!
Για την Ελεονορα που λετε τωρα συγκεκριμενα, δεν εχω εμπειρια.. Αυτη παντως που μου ειχ κανει τρομερη εντυπωση και περασα πολυ καλα μαζι στης ειναι η Γκαμπριελλα. Το κοριτσι ειναι πολυ μπροστα σε ολα!! Εμφανιση, πιπα , συμμετοχη, gf φαση!!

Ποιά είναι η Γκαμπριέλλα ρε φίλε? Αυτή από τη Ζήνα?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
πως λεγεται το αλλο σαιτ που εχει φωτο απο τανες και κατάλογο μαγαζιών κλπ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom