azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.297
- Πόντοι
- 39.777
πως λεγεται το αλλο σαιτ που εχει φωτο απο τανες και κατάλογο μαγαζιών κλπ?
Γκρισλειντις,αλλά στα εγγλέζικα
πως λεγεται το αλλο σαιτ που εχει φωτο απο τανες και κατάλογο μαγαζιών κλπ?
(λειντις ιν θεσσαλονικη) με αγλικους χαρακτηρεςπως λεγεται το αλλο σαιτ που εχει φωτο απο τανες και κατάλογο μαγαζιών κλπ?
Πρωινή επίσκεψη στο Φρίξου 15 όπου στη σκιά της Έφης![]()
πήδησα το όμορφο ουκρανικό κομοδινάκι Έλενα,
ρε που την ξέρω ρε που την ξέρω αυτήν και τελικά βουαλά, κατά διαλολική σύμπτωση ένα ακριβώς χρόνο πριν, ανατρέχοντας στο πορνοημερολόγιο μου (ήτανε 5/6/2016) εκεί στο βρωμερό και τρισάθλιο Ταντάλου 9 με την πόντια τσατσά (καλή της ώρα της καυλιάρας και σπαζαρχίδως μαζί), την είχα πηδήσει, και έκτοτε όσο κι αν την αναζήτησα δεν την πέτυχα, άλλαξε και το μαλλί από ίσιο πράσο σε σπαστό, η βυζάρα βυζάρα πάντως και το κορμί φιδίσιο, πέρασα καλά παρόλα αυτά, και καλά την πήδησα, με ξεθέωσε το πουτανάκι,
![]()
![]()
για μια φορά ήτανε καλή και όχι μόνο ίσως όμως, είναι από τα ερωτεύσιμα κομοδινάκια εκεί όπου αν πας τέρμα καυλωμένος όπως ήμουνα εγώ σήμερα το πρωί μετά από έξι μέρες πλήρους απραξίας, περνάς καλά.
![]()
![]()
Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Πίπα με καποτα αδιάφορη,ένα τόνο κρέμα και μουνι πηγάδι!!!
Οι λακαμαδες από τις βίλες αν νομίζουν ότι θα δουλέψουν με τις γυφτορουμανες είναι γελασμένοι.
Φέρτε κανένα σωστο-σοβαρό μουνι και αφήστε τα πειράματα για τους Αθηναίους!!!
Πρωινη την πετυχα εγωΠρωινή επίσκεψη στο Φρίξου 15 όπου στη σκιά της Έφης![]()
πήδησα το όμορφο ουκρανικό κομοδινάκι Έλενα,
ρε που την ξέρω ρε που την ξέρω αυτήν και τελικά βουαλά, κατά διαλολική σύμπτωση ένα ακριβώς χρόνο πριν, ανατρέχοντας στο πορνοημερολόγιο μου (ήτανε 5/6/2016) εκεί στο βρωμερό και τρισάθλιο Ταντάλου 9 με την πόντια τσατσά (καλή της ώρα της καυλιάρας και σπαζαρχίδως μαζί), την είχα πηδήσει, και έκτοτε όσο κι αν την αναζήτησα δεν την πέτυχα, άλλαξε και το μαλλί από ίσιο πράσο σε σπαστό, η βυζάρα βυζάρα πάντως και το κορμί φιδίσιο, πέρασα καλά παρόλα αυτά, και καλά την πήδησα, με ξεθέωσε το πουτανάκι,
![]()
![]()
για μια φορά ήτανε καλή και όχι μόνο ίσως όμως, είναι από τα ερωτεύσιμα κομοδινάκια εκεί όπου αν πας τέρμα καυλωμένος όπως ήμουνα εγώ σήμερα το πρωί μετά από έξι μέρες πλήρους απραξίας, περνάς καλά.
![]()
![]()
ωραιο ανεκδοτο...δεν αλλαζουνε αυτοι..εδω φερανε πισω τη λαρα και την αντζελα και την βικτωρια αλλιως θα καταστρεφοντουσαν!!Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Οι λακαμαδες από τις βίλες αν νομίζουν ότι θα δουλέψουν με τις γυφτορουμανες είναι γελασμένοι.
τελικα μαπα το καρπουζι.τι να σε κανω τρωγοταν ο κωλοσουΠέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
![]()
τελικα μαπα το καρπουζι.τι να σε κανω τρωγοταν ο κωλοσου
![]()
![]()
Εσυ δεν είσαι ο βαλτος που θα μπαναριστει από τους αντμιν???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ολα τα αυτιστικα μαζεμενα!![]()
![]()
![]()
τη παραξενοΕγώ πάντως συνεχίζω να βασανιζομαι
ποιανης κωλαρακι ειναι αυτο θυμησε μου :pΕγώ πάντως συνεχίζω να βασανιζομαι
Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Να σαι καλα φίλε...μας γλιτωσες γιατί έτοιμος ήμουν...!!!Πέρασμα πριν λίγο από τη Ρουμανα eleonora που θέλει να λέγετε ότι είναι από τη Μολδαβία(γελάνε και οι πετρες)
Εγώ πάντως συνεχίζω να βασανιζομαι