al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.581
- Πόντοι
- 15.355
έχω κριτική στο Red diamond... Καλή γενικά αλλά κάπως σκηνοθετημενη... Αλλά μουνάρα τότε και απ'οσο θυμάμαι σωματοτυπος σαν της Καντυπως ειχες περασει?
έχω κριτική στο Red diamond... Καλή γενικά αλλά κάπως σκηνοθετημενη... Αλλά μουνάρα τότε και απ'οσο θυμάμαι σωματοτυπος σαν της Καντυπως ειχες περασει?
εγω στην αθηνα αν δεν με απαταει η μνημη μου ειχα παρει μια ζανετ αλλα το μονο που θυμαμαι ειναι οτι το μαγαζι που δουλευε ηταν κοντα στην λεωφορο συγγρου και ειχα παει με τα ποδια απο νεα σμυρνη. αν ειναι η ιδια θυμαμαι ενα ωραιο μωρο που σε σωμα μου θυμισε αφρουλα και ειχα περασει καλα με το μονο μειονεκτημα οτι οταν μου επερνε πιπα με πονουσε. ηταν ψιλοαγρια
για βερα ασ το...μια απλη καταθεση...για αυτο ασ το...Κάνοντας χθες βραδινή τσάρκα μετά από τα Χριστούγεννα παρατήρησα αρκετές αλλαγές.Στο Νικηφόρου Ουρανού 1Α μια νταρντάνα γύρω στα 25.Στο Free House 2 milf που μου κάναν εντύπωση.Στο πρώτο μια μελαχρινή,λίγο γεματούλα,πρέπει να ταν στην Ανδρέου Γεωργίου αν θυμάμαι καλά.Στο ξύλινο Μινώταυρου μια με τατού,η οποία προαναφέρθηκε.Βογγούσε άγρια pse φάση,περίμενα κανά τέταρτο με εικοσάλεπτο στο σαλόνι να βγει.Ωραίο κορμί αλλά στο βυζί το χαλάει λίγο.Στο τρίτο από τα τρίδυμα μια Τσέχα όπως είπε η τσατσά με δώρο Ισπανικό.Άλλη μια νταρντάνα ξανθιά milf σε ένα από τα δυο τελευταία της Νικηφόρου Ουρανού,το πράσινο ή το κόκκινο.Επίσης φωτιά η Βέρα από τις βίλες στο erotica,πρώτη φορά την είδα,δεν μπήκα γιατί δεν ήθελα να το ρισκάρω και δεν έχω διαβάσει κριτικές γι αυτήν.Κατέληξα στην Εβελίνα που ήταν το μεσαίο τρίδυμο,έχασε τα περιττά κιλά που έβαλε από τότε που επέστρεψε μετά από μια μικρή αποχή και με το μαύρο το τρυπητό φόρεμα που φορούσε δεν αντιστάθηκα.Επειδή είχα να γαμήσω ένα μήνα σχεδόν δεν έχει νόημα να ανεβάσω κριτική,γιατί τελείωσα αμέσως.Αν και είχε κόσμο,δεν βιαζόταν και ήταν ευδιάθετη για τα 5 λεπτά περίπου που άντεξα
Επειδή δεν συγκράτησα τα ονόματα των milf στο free house,ας πει κάποιος που θυμάται,να δω κριτικές
ναι αλλα μας φευγει σε λιγο καιρο..οσοι προλαβετεΜετα απο αρκετο καιρο στοχευμενη καταθεση στο μωρακι μου τη Βικτωρια στο BadGirls.Το μωρο για αλλη μια φορα ηταν απιθανο και τα εδωσε ολα.
Σταθερη αξια.
δεν αντεξε το 40αρι...γιατι αθηνα εχει προγραμμα 50 και μετα 100 για φουλ αν θες..ενω στο 50αρι ειναι το απλο..ασε π εκει γαμανε ηρεμα και οχι γιουρια επειδη δεν υπαρχει ελλειψηΗ Ζανέτ σημερα μεχρι τις 20:00 θα ειναι για τελευταία μερα,οπως μου ειπε η τσατσα!!!
Φυσικα και υπαρχει αναμονή 3 δωματίων δλδ κάπου στη μια ωρα.αυριο φεύγει για Αθηνα,δεν άντεξε..
Φιλε η θεια Μονικα που τωρα δουλευει πρωινη βαρδια στα FREE HOUSE πριν ερθει Θεσσαλονικη δουλευε σε μπουρδελο στην Κοζανη.Αν εχεις χρονο πηγαινε απο το μαγαζι που δουλευει ριξτης ενα μανικι και μετα ζητα της πληροφορίες για Κοζανη.
εχει δύο στουντιακια στα κοίλα που φαίνονται ψηλά από Εγνατίακαι δύο μπουρδελακια στα λεγόμενα σκαλοπάτια εξω από την πόλη στην προέκταση μοναστηριου προς τα ΤΕΙ
Εκεί στα τελευταία είναι η Δανάη η η Μόνικα που λέει κι ο παραπανω
δεν αντεξε το 40αρι...γιατι αθηνα εχει προγραμμα 50 και μετα 100 για φουλ αν θες..ενω στο 50αρι ειναι το απλο..ασε π εκει γαμανε ηρεμα και οχι γιουρια επειδη δεν υπαρχει ελλειψη
σε όσα έχω πάει τις τελευταίες μέρες μετά την εφαρμογή αυτής της διάταξης έχω δει αυτοκόλλητασυμφωνα με τον νομο, τα καταστηματα ταυτα δεν υποχρεούνται να μας πληροφορουν αν διαθετουν μηχανημα POS??
Η Ζανέτ σημερα μεχρι τις 20:00 θα ειναι για τελευταία μερα,οπως μου ειπε η τσατσα!!!
Φυσικα και υπαρχει αναμονή 3 δωματίων δλδ κάπου στη μια ωρα.αυριο φεύγει για Αθηνα,δεν άντεξε..
Κι εδω το κανουν αυτο.Αρκετα τηλ. εχω παρει ολα αυτα τα χρονια που γυρναω σε μπουρδελα/στουντιο απο κοπελες που δουλευουν η δουλευαν παλιοτερα στην πολης μας.Αλλα ποτε δεν δοκιμασα να παω μαζι τους εκτος μπουρδελων.Επισης εχω ακουσει οτι μερικες απο αυτες πανε σε ραντεβου που κανονιζουν τα αφεντικα τους.Το πολύ περίεργο είναι ότι κάποιες κοπέλες στην αθήνα δουλεύουν και με ραντεβού εκτός σπιτιών ενώ εδώ το παίζουν αποκλειστικά τιμιες εκδιδόμενες στον οίκο ανοχής
εμενα φιλος μου ειπαν οτι μονο δευτερα θα δουλεψει...Επισης για τους φαν της Νατάσας η υπηρεσια με ενημέρωσε οτι δουλεύει πρωινή Παρασκευή μεχρι και την Δευτέρα.
Επισης για τους φαν της Νατάσας η υπηρεσια με ενημέρωσε οτι δουλεύει πρωινή Παρασκευή μεχρι και την Δευτέρα.