Και ποια είναι η Σοφια??ξέρει κάποιος που δουλεύει η σοφια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (4 μέλη και 49 επισκέπτες)
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Τελικα ποιες μερες δουλευει η Τσαρινα ρε μαγκες ??
Δ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Επισκέπτης
RED DIAMOND Πρωινη βαρδια..ξέρει κάποιος που δουλεύει η σοφια
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.678
- Πόντοι
- 7.195
δολευει πίσω απο την παλιά εκκλησιά στην νικ.Ουρανού (λουξ)...και εγω για εκει ψηνομαι....βράδυΗ Τζαστιν που δουλεύει αυτό το καιρό? ειναι αυτή την ώρα πουθενά?
Γαμησε τα δηλαδή θα πρέπει να τραβάμε νούμερο για ναδολευει πίσω απο την παλιά εκκλησιά στην νικ.Ουρανού (λουξ)...και εγω για εκει ψηνομαι....βράδυ

panorama2007
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.445
- Πόντοι
- 4.005
Εγω παντως που πηγα εχθες...δεν ειχε τιποτα.πολυ απλα ηταν και απο χρονο και γενικα εκανα ενα πολυ καλο γαμησι..
εαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.606
- Πόντοι
- 2.606
καλως θα κανεις...οσο για την ''εκκλησια'' οχι μονο εκλεισε αλλα το φορτωσαν και εξαφανίστηκε....τελοςεαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
nakayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2010
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
εαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
Εαν είσαι γιατρός και μπορείς να καταλάβεις ότι θα σου δώσει πραγματικό αντίγραφο εξετάσεων
και όχι μαλακία copy paste

Vikings
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2015
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Εχεις πολυ καιρο να πας απο τι φαινεταιεαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
Μαγκες ξερει κανεις αν δουλευει και που η θεια Μονικα και τι ωρες ???
Μάθαμε τελικά που βρίσκεται η σούπερ Θεία;
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
στα ΚΑΠΗ ίσως ?Μάθαμε τελικά που βρίσκεται η σούπερ Θεία;
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Κοροιδευετε μαλακες αλλα η Θεια Μονικα κανει το πιο βρωμικο γαμησι απο ολες τις ξεπετορουμανοφατσες φολες εκει περα, για να την φτασουν θελουν πολλα ψωμια ακομα και αν την φτασουν,απο εμφανιση οκ μπορει να μην λεει οπως μια 25αρα αλλα στο γαμησι ειναι σκυλος.
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Θα μπορεσουμε να μαθουμε η Νατασσα-Τσαρινα ποιες μερες δουλευει ?? νομιζω ειναι μελος και εδω, μπορει να μας απαντησει για να ξερουμε? στο αλλο σαιτ βαζουν τις βαρδιες οποτε θυμηθουν.
gabetsos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1.225
Θα μπορεσουμε να μαθουμε η Νατασσα-Τσαρινα ποιες μερες δουλευει ?? νομιζω ειναι μελος και εδω, μπορει να μας απαντησει για να ξερουμε? στο αλλο σαιτ βαζουν τις βαρδιες οποτε θυμηθουν.
Συνήθως η Νατάσα δουλεύει ΠΑ-ΣΑ-ΚΥ 12.00 με 20.00 στη Villa Prive (Κοροβάγκου).
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
χαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμεΘα μπορεσουμε να μαθουμε η Νατασσα-Τσαρινα ποιες μερες δουλευει ?? νομιζω ειναι μελος και εδω, μπορει να μας απαντησει για να ξερουμε? στο αλλο σαιτ βαζουν τις βαρδιες οποτε θυμηθουν.

Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.969
- Πόντοι
- 3.936
Οτι και να ναι ειναι για αποσυρση κ αυτη κ η Νικολχαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμεεχω φαει Μονικα κ ισχυουν οτι λες. Ειναι war dog
![]()
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
χαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμεεχω φαει Μονικα κ ισχυουν οτι λες. Ειναι war dog
![]()
ξερεις αμα δουλευει και που??
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις