Και ποια είναι η Σοφια??ξέρει κάποιος που δουλεύει η σοφια
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και ποια είναι η Σοφια??ξέρει κάποιος που δουλεύει η σοφια
RED DIAMOND Πρωινη βαρδια..ξέρει κάποιος που δουλεύει η σοφια
δολευει πίσω απο την παλιά εκκλησιά στην νικ.Ουρανού (λουξ)...και εγω για εκει ψηνομαι....βράδυΗ Τζαστιν που δουλεύει αυτό το καιρό? ειναι αυτή την ώρα πουθενά?
Γαμησε τα δηλαδή θα πρέπει να τραβάμε νούμερο για ναδολευει πίσω απο την παλιά εκκλησιά στην νικ.Ουρανού (λουξ)...και εγω για εκει ψηνομαι....βράδυ

καλως θα κανεις...οσο για την ''εκκλησια'' οχι μονο εκλεισε αλλα το φορτωσαν και εξαφανίστηκε....τελοςεαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
εαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???

Εχεις πολυ καιρο να πας απο τι φαινεταιεαν παω στο μυλο σε καποιο σπιτακι και απαιτησω απο τη τσατσα να μου δειξει το βιβλιαριο υγειας της κοπελας κι αν περνα απο εξετασεις θα δεχτει η θα με κοιτανε σαν εξωγηινο????παιζει να στραβωσουν??? το μονο που θελω ειναι να γαμησω χωρις αγχος για την υγεια μου,επειδη εχω δει κατι ατομα οτι να ναι να μπαινουν μεσα και θελω να ειμαι σιγουρος,ειναι καθαρες οι κοπελες η παιζω την υγεια μου κορωνα γραμματα?? μια φορα που πηγα ειχαν και προφυλακτικα της πλακας,στο σπιτακι που μοιαζει σαν εκκλησια,υπαρχει ακομα η εκλεισε???
Μαγκες ξερει κανεις αν δουλευει και που η θεια Μονικα και τι ωρες ???
στα ΚΑΠΗ ίσως ?Μάθαμε τελικά που βρίσκεται η σούπερ Θεία;
Θα μπορεσουμε να μαθουμε η Νατασσα-Τσαρινα ποιες μερες δουλευει ?? νομιζω ειναι μελος και εδω, μπορει να μας απαντησει για να ξερουμε? στο αλλο σαιτ βαζουν τις βαρδιες οποτε θυμηθουν.
χαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμεΘα μπορεσουμε να μαθουμε η Νατασσα-Τσαρινα ποιες μερες δουλευει ?? νομιζω ειναι μελος και εδω, μπορει να μας απαντησει για να ξερουμε? στο αλλο σαιτ βαζουν τις βαρδιες οποτε θυμηθουν.
εχω φαει Μονικα κ ισχυουν οτι λες. Ειναι war dog 
Οτι και να ναι ειναι για αποσυρση κ αυτη κ η Νικολχαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμεεχω φαει Μονικα κ ισχυουν οτι λες. Ειναι war dog
![]()
χαχα χαλαρωσε ρε μαν, μια πλακα καναμεεχω φαει Μονικα κ ισχυουν οτι λες. Ειναι war dog
![]()