mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.455
- Πόντοι
- 16.746
ρε μλκ καθυστερημένος είσαι?Σαν αυτο που εκανες εσυ με την Εμμα,σε συνδιασμο και με τα γλωσσοφιλα που της εριξες???![]()

ρε μλκ καθυστερημένος είσαι?Σαν αυτο που εκανες εσυ με την Εμμα,σε συνδιασμο και με τα γλωσσοφιλα που της εριξες???![]()
ρε μλκ καθυστερημένος είσαι?στο χω πει 10.000 φορές πως με Έμμα δεν έχω πάει.
![]()
ρε μλκ καθυστερημένος είσαι?στο χω πει 10.000 φορές πως με Έμμα δεν έχω πάει.
![]()
Ασε τις μ@λ@κιες που λες και πες δημοσια οτι ολα αυτα που εγραψα μου τα ειπες το Σαββατο το βραδυ,ελα μεγαλο παιδι εισαι,μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου τωρα...
στο είπα και καλά το Σάββατο ε?Ασε τις μ@λ@κιες που λες και πες δημοσια οτι ολα αυτα που εγραψα μου τα ειπες το Σαββατο το βραδυ,ελα μεγαλο παιδι εισαι,μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου τωρα...
οποτε παω σε μπουρδελο εχω το αγχος να μην κολλησω καμια μεταδοτικη ασθενεια,παρολο που πας με προφυλακτικο ερχονται καποιες εννοιες στο μυαλο σου,πως θα γινει να ειμαι σιγουρος οτι θα παω και θα φυγω καθαρος??
ξεθαψες την στολή σου την αποκριατικη?Μονο αμα πας ετσι![]()
Μόλις διάβασα την κριτική του. Τουλάχιστον αυτοί , όπως και ο Κόμπρα εχουν τα κότσια να τα γράφουν...... Εδώ γίνονται στα μουγκά και συζητιούνται σε ...... ΠΜΝα πίνετε πορτοκαλάδα μετά όπως κάνει κ ο Κostakis27!Δείτε την κριτική του με τίτλο "γιορτινος κρεμπιες" στο ντελο Πιπινου 65.Σε λέω δεν παίζεται!
![]()
![]()
![]()
Μόλις διάβασα την κριτική του. Τουλάχιστον αυτοί , όπως και ο Κόμπρα εχουν τα κότσια να τα γράφουν...... Εδώ γίνονται στα μουγκά και συζητιούνται σε ...... ΠΜ
όπως και ποιες είναι άρρωστες!Μόλις διάβασα την κριτική του. Τουλάχιστον αυτοί , όπως και ο Κόμπρα εχουν τα κότσια να τα γράφουν...... Εδώ γίνονται στα μουγκά και συζητιούνται σε ...... ΠΜ
Στειλε τον μπουξο να τσεκαρειαφηστε τις μαλακιες....εμφανιστηκαν 2 καινουργια μωρα στις βιλλες...πρεπει να τσεκαριστουν...δε ξερω αν ειναι εκ των αθηνων να ρωτησουμε τιποτα!!
Ή Αφροδίτη είναι παλιά στο είπα. Κομοδινο μέγα με προϊστορία σε venus angels και Φρίξου 15 -14!αφηστε τις μαλακιες....εμφανιστηκαν 2 καινουργια μωρα στις βιλλες...πρεπει να τσεκαριστουν...δε ξερω αν ειναι εκ των αθηνων να ρωτησουμε τιποτα!!
χαχα που τις ειδες,εχει φωτο στο αλλο σαιτΉ Αφροδίτη είναι παλιά στο είπα. Κομοδινο μέγα με προϊστορία σε venus angels και Φρίξου 15 -14!Την Βερόνικα την κόβω για την παλιά Έλενα που πρόσφατα δούλευε στο la famme,
όντως καινούργιες από την Αθήνα μλκ μου!
Όσο για τα αλλά υπάρχουν!
![]()
καινουργια είναι αλλά δεν ! Από εμφάνιση κάτω του μετρίου!και μια μιλανα...που δουλευει λαφαμ...αυτη καινουργια ειναι
Φαντασου τωρα.. ποσο κατω του μετριου ειναι η αλλη οταν αυτο το λεει ο μπουξκαινουργια είναι αλλά δεν ! Από εμφάνιση κάτω του μετρίου!![]()