Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (7 μέλη και 25 επισκέπτες)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Δεν ειμαι απο εκει μαν μη με κραζεις αδικα ;) καταδρομικες κανω μια στο τοσο κ προσπαθω να βρω τα καλα για να μη κλαιω τα λεφτα μου.
Ναι και τοσο καιρο που εισαι στο σαιτ δεν καταλαβες οτι η εφη ειναι μια απο τις καλυτερες στην πολη :2funny: ρε μην τρολαρεις  :grin:
Τεσπα, πανε οποτε μπορεσεις φριξου 15 πρωινες ωρες μεχρι τις 4 το μεσημερι ειναι τωρα.Συνηθως δουλευει πεμπτη,παρασκευη,σαββατο και κυριακη.Αλλα για να εισαι σιγουρος δες στο θρεντ με τα τηλ. αν εχει το μαγαζι και παρε να μην τραβιεσαι τσαμπα μεχρι εκει.Και να ξερεις οτι ενα ειναι σιγουρο με αυτην...θα περασει καλα  :grin:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Ναι και τοσο καιρο που εισαι στο σαιτ δεν καταλαβες οτι η εφη ειναι μια απο τις καλυτερες στην πολη :2funny: ρε μην τρολαρεις  :grin:
Τεσπα, πανε οποτε μπορεσεις φριξου 15 πρωινες ωρες μεχρι τις 4 το μεσημερι ειναι τωρα.Συνηθως δουλευει πεμπτη,παρασκευη,σαββατο και κυριακη.Αλλα για να εισαι σιγουρος δες στο θρεντ με τα τηλ. αν εχει το μαγαζι και παρε να μην τραβιεσαι τσαμπα μεχρι εκει.Και να ξερεις οτι ενα ειναι σιγουρο με αυτην...θα περασει καλα  :grin:

Ωραιιοςς!! thx ;)

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Δεν ειμαι απο εκει μαν μη με κραζεις αδικα ;) καταδρομικες κανω μια στο τοσο κ προσπαθω να βρω τα καλα για να μη κλαιω τα λεφτα μου.

Βούρ για Έφη..κι εγώ δίσταζα αλλά τελικά είναι σε service απ'τα καλύτερα αυτή τη στιγμή στην πόλη..Όχι οτι είναι και πολλά τα καλά βέβαια..

mamalakis

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παίδες... έχει κανείς ιδέα τι έχει απογίνει η Καρμεν (Κενυα) από τις Βίλες...?

Patkiout

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
74
Πόντοι
0
Για το οποιο θελουμε επεξηγηση κ φωτο! Wtf
Επισυνάπτω άθλια photo (δε διαθέτω καλύτερη)
καθώς και link από το video γιατί αν δεν το
'δεις με κίνηση, δε πολυ-καταλαβαίνεις.

Αφροδιτη(Κωλεττη) ή Βανεσα(bad girls) που ρώτησε
συναγωνιστής, έχω πάρει. Εντυπώσεις... σύντομα.
[size=7pt](τη Βανέσα τη χαλάσανε πολύ σύντομα, απαράδεκτη συμπεριφορά!)[/size]

Συνημμένα

• plokami.jpg
    plokami.jpg
    86 KB · Εμφανίσεις: 74

Yakuza boy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
42
Like
306
Πόντοι
291
Κατι λιγα απο νωριτερα,βασικα στην περιοχη γυρω απο το λας βεγκα εκανα μια τσαρκα,δεν γυρισα και πολλα σπιτια παντως γενικα ειχε ομορφα κοριτσια εκει.. περασα κλασικα στην ελενα αν και ηθελα να παω στην πιτσιρικα την ιωαννα..αλλα τελικα δεν μπηκα εκει παντως ειναι εμφανισιμη η μικρη αν και κοντη.
Στα αλλα ειχε την μπαρμπαρα στο λας βεγκας! μιλαμε για γυναικαρ και εινα κριμα να ειναι τετοιο μωρο κομοδινο.στο αλλα κλασκα η φλωριτα ουτε που εκατσα να την δω και οπως ειπα στο διπλα η ιωαννα.Στις νταλικες στο ενα η ελενα και στο αλλο η πιτσιρικα γκαμπριελα ενω ποιο κατω στο μεγαλο διπλα απο το ξυλινο που ηταν κλειστο η αλλη ελληνιδα αθηνα.αυτα καλο ξημερωμα γιατι ηπια λιγο παραπανω και λεω να την πεσω σε λιγο.

steve03301

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τυπε τα γουστα πληρωνονται!  :)

Δεν αμφιβάλλω διόλου σε αυτό,μόνο που το ιδιο προγράμμα το ειχε 40€ παλαιότερα και τωρα αντί να ρίξουν τιμες ανεβάζουν,το βρίσκω υπέρογκο το νούμερο και παλαιάς καλής εποχής στα μαγαζιά,απλα δεν πηγαίνεις και τελειώνει το θέμα.

karfakias11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τα εξτραδάκια τα δίνετε απευθείας στις κοπέλες?

thimaise

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες καλησπερα, εντυπωσεις και αποψεις απο Νικη ελληνιδα εχουμε? περασα πριν λιγο απο τριδυμα και δεν ξερω πως, αλλα εχω ψηθει ασχημα..]

notorius

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
19
Like
222
Πόντοι
291
Καλησπέρα. Ξέρουμε καμια σημερα που να τα παίρνει στη μάπα?

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.413
Πόντοι
16.746
συναγωνιστες καλησπερα, εντυπωσεις και αποψεις απο Νικη ελληνιδα εχουμε? περασα πριν λιγο απο τριδυμα και δεν ξερω πως, αλλα εχω ψηθει ασχημα..]
και εμένα με γκαβλωνουν απίστευτα οι βυζαρες τις! :tits: πριν 2 χρόνια που την Πήρα με έλεγε ποναω εδώ εκεί και χαλιά πιπα! :headbang: ίσως να άλλαξε για να κρατιέται τόσο καιρό! Ή αλήθεια είναι ότι θα θελα να την ξαναδοκιμασω ! :grin:  :hi:

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
Villa prive: Τζέσυ. Λεπτή πολύ, ξανθιά ουκρανιδα με μέτριο πρόσωπο και μικρά  :boobies: ,τι μλκ είμαι ? Ξέρω πως είναι καλή μέσα και πήγα άλλου... :headbang:

Μέτριο πρόσωπο;  :new_shocked: Έχω πολύ διαφορετική άποψη...

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
Μόνη "κακή φάση", μετά το χύσιμο πήγε στο νεροχύτη και έφτυνε με ΑΒΥΣΑΛΑΙΑ ΜΑΝΙΑ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ. Κάτι τραγουδιστές underground
suicidal depressive black metal που βγάζουν τα σωθικά τους στο μικρόφωνο... ε, τους ξεπέρασε.

Πάντως αισθανόμουν πως γαμάω δαιμονοαγγελικό πλάσμα από γιαπωνέζικο hentai και όχι fasttech κλώνο Βανδή από μπουζουξίδικο της Εθνικής
Λαμίας.

Μιλάμε για τόση σφαλιάρα που έφυγα με πρισμένα μάγουλα σαν στρουμπουλό readhead παιδάκι από αμερικάνικη οικογενειακή ταινία
που τον τσίμπισε μέλισσα ενώ έτρωγε θαλασσινά στα οποία είχε αλλεργία.

Στο τέλος πήγε εκεί που ήταν το ρολό το χαρτί (το οποίο ήταν καινούργιο) και ξεκίνησε να τραβάει κομμάτια και να τα κόβει. Ξανά και ξανά και ξανά. Το ένιωθα
σαν κινέζικο βασανιστήριο στο μυαλό μου. Χρατς χρουτς, χρατς χρουτς. Έφτασε σχεδόν να το έχει τελειώσει και εγώ να να κάνω double facepalm και να
έχω μείνει παγωμένος-perma stunαρισμένος. Αυτά τα λεπτά μου φάνηκαν για αιώνες. Εκεί που έκανα διαμάχη στο μυαλό μου να την σκοτώσω ή αν θα με σκοτώσει
αυτή η τρελή, θυμήθηκα πως είχα να γαμίσω και την Αλίσα μετά, οπότε την έκανα λούης με τους διακόπτες κατεβασμένους για να μην υπάρξει παραπάνω δράμα.

Μια στρομπουλή που μου βάλε challenge φίλος να τη πηδήξω και το δέχτηκα όπου κατέληξα κολλημένος στο τοίχο να μου βιάζει τομπούτσο  επαναλαμβάνοντας
"θέλω να σε φάω" με βλέμμα που θα το ζήλευε ακόμη και ο Jack Nickolson. (btw αυτή ήταν η πρώτη στρουμπουλή που γάμισα στη ζωή μου. Στα 30ά μου γενέθλια.)

Την παντρεβόμουν, έκανα τα παιδιά της, hackara το πεντάγωνο, πήγαινα στη Συρία για πάρτυ της. Αν αυτό που έκανε, προσποιούταν πως το γουστάρει.

(γενικά μαύρο στα κομοδινά, προτιμώ να τον παίζω κοιτάζοντας σύννεφα και φαντασιώνοντας που αγγέλες κάνουν lesbian)

Grindcorefucker, εσύ είσαι;  :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom