Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εχει πέσει πολύ η απόδοση της.Δεν είναι όπως ήταν. Δοκίμασε κάτι αλλο
Τι μου προτεινεις αδερφε ??
Εχει πέσει πολύ η απόδοση της.Δεν είναι όπως ήταν. Δοκίμασε κάτι αλλο
Εφη που κάνει τα τσιμπούκια κέφι!Τι μου προτεινεις αδερφε ??
Εφη που κάνει τα τσιμπούκια κέφι!
Ελεος ρε φιλεΑξιζει?? σε ποιο δουλευει τωρα κ τι ωρες?
Ελεος ρε φιλεουτε την εφη δεν ξερεις..
![]()
Ναι και τοσο καιρο που εισαι στο σαιτ δεν καταλαβες οτι η εφη ειναι μια απο τις καλυτερες στην ποληΔεν ειμαι απο εκει μαν μη με κραζεις αδικα ;) καταδρομικες κανω μια στο τοσο κ προσπαθω να βρω τα καλα για να μη κλαιω τα λεφτα μου.
Ναι και τοσο καιρο που εισαι στο σαιτ δεν καταλαβες οτι η εφη ειναι μια απο τις καλυτερες στην ποληρε μην τρολαρεις
![]()
Τεσπα, πανε οποτε μπορεσεις φριξου 15 πρωινες ωρες μεχρι τις 4 το μεσημερι ειναι τωρα.Συνηθως δουλευει πεμπτη,παρασκευη,σαββατο και κυριακη.Αλλα για να εισαι σιγουρος δες στο θρεντ με τα τηλ. αν εχει το μαγαζι και παρε να μην τραβιεσαι τσαμπα μεχρι εκει.Και να ξερεις οτι ενα ειναι σιγουρο με αυτην...θα περασει καλα![]()
Δεν ειμαι απο εκει μαν μη με κραζεις αδικα ;) καταδρομικες κανω μια στο τοσο κ προσπαθω να βρω τα καλα για να μη κλαιω τα λεφτα μου.
Επισυνάπτω άθλια photo (δε διαθέτω καλύτερη)Για το οποιο θελουμε επεξηγηση κ φωτο! Wtf
Τυπε τα γουστα πληρωνονται!
Δεν αμφιβάλλω διόλου σε αυτό,μόνο που το ιδιο προγράμμα το ειχε 40€ παλαιότερα και τωρα αντί να ρίξουν τιμες ανεβάζουν,το βρίσκω υπέρογκο το νούμερο και παλαιάς καλής εποχής στα μαγαζιά,απλα δεν πηγαίνεις και τελειώνει το θέμα.
και εμένα με γκαβλωνουν απίστευτα οι βυζαρες τις!συναγωνιστες καλησπερα, εντυπωσεις και αποψεις απο Νικη ελληνιδα εχουμε? περασα πριν λιγο απο τριδυμα και δεν ξερω πως, αλλα εχω ψηθει ασχημα..]
Villa prive: Τζέσυ. Λεπτή πολύ, ξανθιά ουκρανιδα με μέτριο πρόσωπο και μικρά,τι μλκ είμαι ? Ξέρω πως είναι καλή μέσα και πήγα άλλου...
![]()
αφού ήταν αβαφη όταν την είδα!Μέτριο πρόσωπο;Έχω πολύ διαφορετική άποψη...
Μόνη "κακή φάση", μετά το χύσιμο πήγε στο νεροχύτη και έφτυνε με ΑΒΥΣΑΛΑΙΑ ΜΑΝΙΑ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ. Κάτι τραγουδιστές underground
suicidal depressive black metal που βγάζουν τα σωθικά τους στο μικρόφωνο... ε, τους ξεπέρασε.
Πάντως αισθανόμουν πως γαμάω δαιμονοαγγελικό πλάσμα από γιαπωνέζικο hentai και όχι fasttech κλώνο Βανδή από μπουζουξίδικο της Εθνικής
Λαμίας.
Μιλάμε για τόση σφαλιάρα που έφυγα με πρισμένα μάγουλα σαν στρουμπουλό readhead παιδάκι από αμερικάνικη οικογενειακή ταινία
που τον τσίμπισε μέλισσα ενώ έτρωγε θαλασσινά στα οποία είχε αλλεργία.
Στο τέλος πήγε εκεί που ήταν το ρολό το χαρτί (το οποίο ήταν καινούργιο) και ξεκίνησε να τραβάει κομμάτια και να τα κόβει. Ξανά και ξανά και ξανά. Το ένιωθα
σαν κινέζικο βασανιστήριο στο μυαλό μου. Χρατς χρουτς, χρατς χρουτς. Έφτασε σχεδόν να το έχει τελειώσει και εγώ να να κάνω double facepalm και να
έχω μείνει παγωμένος-perma stunαρισμένος. Αυτά τα λεπτά μου φάνηκαν για αιώνες. Εκεί που έκανα διαμάχη στο μυαλό μου να την σκοτώσω ή αν θα με σκοτώσει
αυτή η τρελή, θυμήθηκα πως είχα να γαμίσω και την Αλίσα μετά, οπότε την έκανα λούης με τους διακόπτες κατεβασμένους για να μην υπάρξει παραπάνω δράμα.
Μια στρομπουλή που μου βάλε challenge φίλος να τη πηδήξω και το δέχτηκα όπου κατέληξα κολλημένος στο τοίχο να μου βιάζει τομπούτσο επαναλαμβάνοντας
"θέλω να σε φάω" με βλέμμα που θα το ζήλευε ακόμη και ο Jack Nickolson. (btw αυτή ήταν η πρώτη στρουμπουλή που γάμισα στη ζωή μου. Στα 30ά μου γενέθλια.)
Την παντρεβόμουν, έκανα τα παιδιά της, hackara το πεντάγωνο, πήγαινα στη Συρία για πάρτυ της. Αν αυτό που έκανε, προσποιούταν πως το γουστάρει.
(γενικά μαύρο στα κομοδινά, προτιμώ να τον παίζω κοιτάζοντας σύννεφα και φαντασιώνοντας που αγγέλες κάνουν lesbian)
αφού ήταν αβαφη όταν την είδα!![]()