Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (2 μέλη και 33 επισκέπτες)

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.838
Πόντοι
4.637
ΗΤΤΑ..... :headbang: :headbang:οταν εχεις λεφτα για πεταμα και λειτουργεις με το κατω κεφαλι μερικες φορες η μαλακια σπαει κοντερ....ορεξατος καυλομενος κανω μια γυρα..τιποτα ενδιαφερον...βαρεθικα και κατεληξα...villa erotika...σαρα....αρχιζουμε απο τα θετικα...χωρος πεντακαθαρος 10 υοδοχη ευγεναστατη χαμογελαστη 10....Σαρα...μετρια εμφανιση οχι του γουστου μου...αλλα να γαμησουμε θελαμε... :jerking: τι προγραμμα θα παρεις;;80 ευρω ακαποτο και 69.. :grin: :grin: μπαινει το κοριτσι....λεπτο τριφερο αλλα ...εντελως μηχανικη πιπα...ουτε deep throt ουτε καραμελωμα κατω περιοχης ...μην μου βαζεις δακτυλο μην με ρουφας  το μουνι δυνατα...μη-μη- μη....στο τελος γυρισμα στα 4 και καταθεση...το κοριτσι δεν φταιει...μαλλον εκανε οτι μπορουσε ..με 40 ευρω επιπλεον επαιρνα στανταρακι βιζιτα και θα εκανε μονοζυγο στον πουτσο μου...υπηρεσιες κοπελας....5-6....ηττα...τα λεω να τα ακουω πρωτος εγω προς γνωσην αυτα... :grin: :grin: :grin: :grin:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
ΗΤΤΑ..... :headbang: :headbang:οταν εχεις λεφτα για πεταμα και λειτουργεις με το κατω κεφαλι μερικες φορες η μαλακια σπαει κοντερ....ορεξατος καυλομενος κανω μια γυρα..τιποτα ενδιαφερον...βαρεθικα και κατεληξα...villa erotika...σαρα....αρχιζουμε απο τα θετικα...χωρος πεντακαθαρος 10 υοδοχη ευγεναστατη χαμογελαστη 10....Σαρα...μετρια εμφανιση οχι του γουστου μου...αλλα να γαμησουμε θελαμε... :jerking: τι προγραμμα θα παρεις;;80 ευρω ακαποτο και 69.. :grin: :grin: μπαινει το κοριτσι....λεπτο τριφερο αλλα ...εντελως μηχανικη πιπα...ουτε deep throt ουτε καραμελωμα κατω περιοχης ...μην μου βαζεις δακτυλο μην με ρουφας  το μουνι δυνατα...μη-μη- μη....στο τελος γυρισμα στα 4 και καταθεση...το κοριτσι δεν φταιει...μαλλον εκανε οτι μπορουσε ..με 40 ευρω επιπλεον επαιρνα στανταρακι βιζιτα και θα εκανε μονοζυγο στον πουτσο μου...υπηρεσιες κοπελας....5-6....ηττα...τα λεω να τα ακουω πρωτος εγω προς γνωσην αυτα... :grin: :grin: :grin: :grin:
:kneel: Σε κανά Μπουρδελο-Λαγνο παιχταρα μου :rockon:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.838
Πόντοι
4.637
:kneel: Σε κανά Μπουρδελο-Λαγνο παιχταρα μου :rockon:
φιλαρακι επρεπε να σε ακουσω...οταν σε πηρα τηλεφωνο μου ελεγες αν θυμασαι οτι το βραδυ ειναι τα καλα....αλλα εγω ειχα λεφτα για πεταμα....

baxed

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2015
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
σημερνή κατάθεση σε αννα, κοροβάγκου 5 αξιοπρεπεστατη.
το βυζί πεσμένο αλλά ο αφράτος κώλος και ποδάρες με πείσανε να κάτσω.
η τσατσά ομιλητική,όχι σπαστικιά. 45 ευρόπουλα με σεντόνι μιας χρήσεως.ακαποτο δεν έπαιζε σε κανένα πρόγραμμα.
Μπήκε χαμογελαστή και πολύ χαλαρη.είχε όρεξη και δεν τσιγκουνεύτηκε τον χρόνο.
καραμέλωμα μερακλιδικο και πέρασμα καπότας συνεχίζοντας με καλή πίπα deep throat χωρίς βιασύνη καιχωρίς δόντι.παραλληλα άνοιξε μπούτια κι έχωνα δάχτυλα άνετα χωρίς να γκρινιάξει
αφού το δούλεψε αρκετή ώρα στήθηκε στα 4 και έπαιξε στον ρυθμό με κέφι. Έπιτα την ανέβασα από πάνω με τα κωλομέρια γυρισμένα σε εμένα.έμπαινε βαθιά και ορεξάτα.
τελική στάση στο πλάι όπου και ξεφόρτωσα χτυπώντας πάνω στα κωλομέρια της. Το καλύτερο ήτα ότι πάνω που έχυνα πέταξε ένα όχι, είχαμε να κάνουμε κι άλλα που έδειξε ότι ήθελε πραγματικά να γουστάρω.
συνολικός χρόνος στο 20λεπτο

Επισκέπτης
ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!

Γεμησαμε ακόμα μια χιλιάρα σελίδων!!!!
Μπηκαμε στις 3.000!!! Αλλες 1.000 σελιδές γεμάτες νέα, χαζομάρες, κριτικές και τσακομών!  :orchestra:  :orchestra:
Happy 3k pages all!!
Παμε δυανμικα για άλλες 1.000!!!
:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Υ.Γ. Και ελπίζω με πιο πολλά  :tits:  :tits:
Χρονια καλα τυπε, αμ γραφαμε σαν κι εσενα ουτε στα 100 δεν θα ειμασταν τωρα  :grin:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.249
Πόντοι
39.777

Για πες  :grin:

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
12
Πόντοι
1
ok jamaican style, εχεις δικιο, i deserved it... :hi:
δεν εχω πολυ χρονο και οταν γραφω θα ειναι κατι ουσιαστικο  :grin:  :cheesy:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Δωσε 60 σε θεια Μονικα η Νικολ και παρε μουνια κωλους οτι τραβαει η ορεξη σου.... Γτ απο τις υπολοιπες κομοδιναρες μην περιμενεις...

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.266
Πόντοι
3.556
Δωσε 60 σε θεια Μονικα η Νικολ και παρε μουνια κωλους οτι τραβαει η ορεξη σου.... Γτ απο τις υπολοιπες κομοδιναρες μην περιμενεις...
θεία Μόνικα άρα milf
Καμιά ανιψιά της θείας θέλουμε

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Τέλος βραδινής τσαρκας :
Α.γ. 16 : Άννα Μαρία Ρουμάνα με ωραία βυζιά  :tits2: . Ακόμα δεν την δοκίμασα.
Α.γ. 24 : Βαλεντίνα Ρουμάνα αδύνατη καστανή . Καλή στο δωμάτιο  :knockinb:
Α.γ. 19 : Αντζελα από Πολωνία προς το μιλφ . Καλή στο δωμάτιο.
Α.γ. 21 : Τζούλια Ρουμάνα . Κομοδίνο .  :humpleg:
Α.γ. 32 : Νικόλ γυφτορουμανα . Καλή στο δωμάτιο
Α.γ. 38 : Ιζαμπελα Ρουμάνα ξανθιά. Δεν έχει δοκιμαστεί
Α.γ. 50 : Βερόνικα η γνωστή βολεϊμπολίστρια . Καλή στο δωμάτιο.
Α.γ. 52 : Καρίνα Ρουμάνα μαυρομάλλα. Κομοδίνο  :zfuck:
Κεφαλληνίας 8 : Παολα αδύνατη ξανθιά. Καλή στο δωμάτιο .
Ν. Ουρανού 8α : Εμμανουέλα αδύνατη Ρουμάνα γνωστή από τον βαρδάρη. Καλή στο δωμάτιο με δωράκια  :pipa1:
Ν. Ουρανού 8β : Βερόνικα Ρουμάνα με ωραίο κορμί . Δεν έχει δοκιμαστεί . Στα υπόψιν !
Φριξου 13 : Γωγώ Ρουμάνα με ωραίο κορμί , μαυρομαλλικο πιπίνι . Μεγάλο κομοδίνο  :humpleg:
Φριξου 13α : Λουνα από Τσεχία μιλφ ..... Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον μπουχο .
Φριξου 15: Τάνια ψηλή ξανθιά μιλφ . Καλή στο δωμάτιο .
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα μαυρομαλλα Ρουμάνα πετιτ . Καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα ξανθιά . Συστάσεις δεν χρειάζονται . Πολύ καλή στο δωμάτιο  :tits:
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμάνα μαυρομάλλα με ωραίο κορμί . Το αγαπημένο μου κομοδίνο. Μόνο αρνητικές κριτικές από τους συναγωνιστές.... Την πάτησα και εγώ  :headbang:
Μινώταυρος : Άννα από Πολωνία αδιάφορη . Δεν έχει δοκιμάστε .
Μινώταυρος ξύλινο : Κορινα Ρουμάνα μαυρομάλλα πετιτ . Καλούτσικη στο δωμάτιο . Όχι κάτι ιδιαίτερο  :fuck2:
Λας βεγκας 1 : Φλωριτα Ρουμάνα πετιτ γνωστή σε όλους . Παλιά κομοδίνο τώρα την παλεύει  :boobies:
Λας βεγκας 2 : Χριστίνα Ιταλίδα μιλφ αδιάφορη.
Λας βεγκας 3 : Εύα μιλφ . Καλή στο δωμάτιο.
Ερημίτη 1 : Σιμονα Ρουμάνα μαυρομάλλα πολύ όμορφη με ταττου . Κομοδίνο με κακες κριτικές. Ένας συναγωνιστής τώρα τελευταία την πάτησε σε μεγάλο πρόγραμμα και έκλαιγε τα λεφτά του . Μόνο μια καλή κριτική έχει και αυτή από έναν που πήρε το αυταρχικό πρόγραμμα, με λίγα λόγια η Σιμονα μόνο να μας γαμησει θέλει ..... Γενικά μιλώντας  :s&m_1:
Ερημίτη 2 : Βερόνικα Ουγγαρεζα . Καλή στο δωμάτιο .
Ν. Ουρανού 28 : Έλενα γυφτορουμανα μιλφ μαυρομάλλα με  :tits2: . Καλή στο δωμάτιο.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.455
Πόντοι
16.746
Τέλος βραδινής τσαρκας :
Α.γ. 16 : Άννα Μαρία Ρουμάνα με ωραία βυζιά  :tits2: . Ακόμα δεν την δοκίμασα.
Α.γ. 24 : Βαλεντίνα Ρουμάνα αδύνατη καστανή . Καλή στο δωμάτιο   :knockinb:
Α.γ. 19 : Αντζελα από Πολωνία προς το μιλφ . Καλή στο δωμάτιο.
Α.γ. 21 : Τζούλια Ρουμάνα . Κομοδίνο .  :humpleg:
Α.γ. 32 : Νικόλ γυφτορουμανα . Καλή στο δωμάτιο
Α.γ. 38 : Ιζαμπελα Ρουμάνα ξανθιά. Δεν έχει δοκιμαστεί
Α.γ. 50 : Βερόνικα η γνωστή βολεϊμπολίστρια . Καλή στο δωμάτιο.
Α.γ. 52 : Καρίνα Ρουμάνα μαυρομάλλα. Κομοδίνο  :zfuck:
Κεφαλληνίας 8 : Παολα αδύνατη ξανθιά. Καλή στο δωμάτιο .
Ν. Ουρανού 8α : Εμμανουέλα αδύνατη Ρουμάνα γνωστή από τον βαρδάρη. Καλή στο δωμάτιο με δωράκια  :pipa1:
Ν. Ουρανού 8β : Βερόνικα Ρουμάνα με ωραίο κορμί . Δεν έχει δοκιμαστεί . Στα υπόψιν !
Φριξου 13 : Γωγώ Ρουμάνα με ωραίο κορμί , μαυρομαλλικο πιπίνι . Μεγάλο κομοδίνο  :humpleg:
Φριξου 13α : Λουνα από Τσεχία μιλφ ..... Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε τον μπουχο .
Φριξου 15: Τάνια ψηλή ξανθιά μιλφ . Καλή στο δωμάτιο .
Τρίδυμα 1 : Χριστίνα μαυρομαλλα Ρουμάνα πετιτ . Καλή στο δωμάτιο.
Τρίδυμα 2 : Εβελίνα Ρουμάνα ξανθιά . Συστάσεις δεν χρειάζονται . Πολύ καλή στο δωμάτιο   :tits:
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμάνα μαυρομάλλα με ωραίο κορμί . Το αγαπημένο μου κομοδίνο. Μόνο αρνητικές κριτικές από τους συναγωνιστές.... Την πάτησα και εγώ   :headbang:
Μινώταυρος : Άννα από Πολωνία αδιάφορη . Δεν έχει δοκιμάστε .
Μινώταυρος ξύλινο : Κορινα Ρουμάνα μαυρομάλλα πετιτ . Καλούτσικη στο δωμάτιο . Όχι κάτι ιδιαίτερο  :fuck2:
Λας βεγκας 1 : Φλωριτα Ρουμάνα πετιτ γνωστή σε όλους . Παλιά κομοδίνο τώρα την παλεύει  :boobies:
Λας βεγκας 2 : Χριστίνα Ιταλίδα μιλφ αδιάφορη.
Λας βεγκας 3 : Εύα μιλφ . Καλή στο δωμάτιο.
Ερημίτη 1 : Σιμονα Ρουμάνα μαυρομάλλα πολύ όμορφη με ταττου . Κομοδίνο με κακες κριτικές. Ένας συναγωνιστής τώρα τελευταία την πάτησε σε μεγάλο πρόγραμμα και έκλαιγε τα λεφτά του . Μόνο μια καλή κριτική έχει και αυτή από έναν που πήρε το αυταρχικό πρόγραμμα, με λίγα λόγια η Σιμονα μόνο να μας γαμησει θέλει ..... Γενικά μιλώντας  :s&m_1:
Ερημίτη 2 : Βερόνικα Ουγγαρεζα . Καλή στο δωμάτιο .
Ν. Ουρανού 28 : Έλενα γυφτορουμανα μιλφ μαυρομάλλα με  :tits2: . Καλή στο δωμάτιο.
ΞΕΡΟΕΧΥΣΑ!!! Παιχταρα μου είσαι ωραιοοςςςς :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom