You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Χαιχομαι που περασες καλα, ισως την πληρωσω καποια στιγμη, αλλα δεν νωμιζω να εχω την υπομονη και την τυχη σου....
Δεν θέλει τόσο υπομονή όσο καλό σχεδιασμό, την τύχη εμεις την δημιουργούμε ....
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εχω παει αρκεταις φορες στη μιρελα και νομιζω αν εχεις νορμαλ συμπεριφορα θα περασης μια χαρα. Απλα κρατα μικρο καλαθη για την πρωτη φορα γιατι ειναι λιγο με τις μερες της. Χαλια δεν νομιζω να περασης με τιποτα,οποτε τα 25 ευρω σου δεν θα πανε χαμενα. Αλλα προσεχε την τσατσα γιατι μερικες φορες ειναι μια τρελη και μπορει να σου σπασει τα αρχιδια,απλα αγνοεισαι την.καλο βολη
Ειναι για αγρια πραματα η οχι?? να ξερω, γτ αγαπουλης δεν ειμαι χαχαχα!!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 4.587
οοοοοοοοοοοο τι σε ειπεεεεεε!!!χαχα ταμαικαν μια φορα ειπε πηγε μονο...τι; εκανε κι αλλες καταδρομικες;Μιλας εσυ... που εχεις παει τοσες φορες στην μπαρμπαρα και εισαι ο μονος που περασε καλα.![]()
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 4.587
ειναι,απλα εσυ που πας πρωτη φορα δεν θα σε αφησει να της τα κανεις!!!με εμενα παντως μετα απο 5 χρονια πεφτει ξυλο και το πιο πολυ το τρωω εγω!!!Ειναι για αγρια πραματα η οχι?? να ξερω, γτ αγαπουλης δεν ειμαι χαχαχα!!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 171
- Like
- 9.431
- Πόντοι
- 16.746
Μιρέλα ζούμε σε γαμο να σε δουμεειναι,απλα εσυ που πας πρωτη φορα δεν θα σε αφησει να της τα κανεις!!!με εμενα παντως μετα απο 5 χρονια πεφτει ξυλο και το πιο πολυ το τρωω εγω!!!

bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
ας το γραψω να παει στο διααααοοοολο...........
πεταχτικα σημερα για βολτα μικρη κ το μονο που με εκανε εντυπωση αυτή την φορα στο μινωταυρου 16......
ΚΑΛΑ ρε ααλανια τι μουνι είναι αυτό ωρεεεεεεε.........
πωπωωωω επαθα την πλακα μου!! καιρο ειχα να δω τετοιο μετα την κελλυ από το σαμπφους 20.........
βυζι.............ΒΥΖΑΡΑ..............

μην με ρωτήσετε αν περασα..........κ φυσικα όχι!!
πεταχτικα σημερα για βολτα μικρη κ το μονο που με εκανε εντυπωση αυτή την φορα στο μινωταυρου 16......
πωπωωωω επαθα την πλακα μου!! καιρο ειχα να δω τετοιο μετα την κελλυ από το σαμπφους 20.........
βυζι.............ΒΥΖΑΡΑ..............

Zaxaroplastis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ας το γραψω να παει στο διααααοοοολο...........
βυζι.............ΒΥΖΑΡΑ..............![]()
![]()
για τι μεγεθος μιλαμε?
Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
ειναι,απλα εσυ που πας πρωτη φορα δεν θα σε αφησει να της τα κανεις!!!με εμενα παντως μετα απο 5 χρονια πεφτει ξυλο και το πιο πολυ το τρωω εγω!!!
Και την βρηκες φανταζομαι!! χαχαχαχα
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 4.587
ποια λες την μπαρμπαρινα;ας το γραψω να παει στο διααααοοοολο...........
βυζι.............ΒΥΖΑΡΑ..............![]()
![]()
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 18.205
- Πόντοι
- 39.777
ειναι,απλα εσυ που πας πρωτη φορα δεν θα σε αφησει να της τα κανεις!!!με εμενα παντως μετα απο 5 χρονια πεφτει ξυλο και το πιο πολυ το τρωω εγω!!!
Ρε τυπε για ξυλο πας στα μπουρδελα η για να γαμησεις?
Και σε μενα τετοιες μαλακιες εκανε με ξυλο αλλα τις εμασε και εκανε τουμπεκι,πραγματικα τα γουστα του καθ'ενος δεν ειναι ιδια αλλα στα μπουρδελα πρωτη φορα ακουω ανθρωπο να πηγαινει για να παιξει ξυλο!!!
Υπαρχει και το γηπεδο και τα στενα για ξυλο οποιος θελει...
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
για τι μεγεθος μιλαμε?
δεν είναι μονο το μέγεθος........
από μέγεθος είναι νορμαλ για εμενα
το θεμα είναι κ στο σχημα!! βεβαια δεν καταλαβα αν είναι πλαστικο ΑΛΛΑ καταλαβα ότι μου αρεσε

antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
βραδυνη;δεν είναι μονο το μέγεθος........
από μέγεθος είναι νορμαλ για εμενα![]()
![]()
το θεμα είναι κ στο σχημα!! βεβαια δεν καταλαβα αν είναι πλαστικο ΑΛΛΑ καταλαβα ότι μου αρεσε![]()
markarian2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 28
- Like
- 268
- Πόντοι
- 290
βραδυνη;
Το μυνημα το εγραψαι στις 18.40 και μετα λεει σημερα στο ταδε μαγαζη. προφανος μιλαει για την πρωινη βαρδια

bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Ταλαιπωριθηκα στην σκεψη πως να γραψω αυτην την κριτικη..................
Φανταζομαι μερικοι θα θυμαστε τους στιχους "είμαι παιδερας κ ο πουτσος μου το τερας γουσταρει να χτυπα τα κοριτσακια τα μικρα"
Εεεε λοιπον σε συτον τον τιτλο κατεληξα μιας κ οσοι καταλάβατε προκειτε για πιπινι που σε εμενα όταν το ειχα πρωτοδει μου ειχε κανει το κλικ αλλα δεν περνουσα γιατι δεν προσφερει τιποτα παρα μονο την φρεσκαδα της ηλικιας της κ την ομορφια της!!!
Ας τα παρουμε τα πραγματα από την αρχη..........
Γκαυλομενος κ από της πολλες τσαρκες βαρεθηκα να βλεπω μπαζα κ επρεπε καπου να ξεδωσω!!
Μπενω βλεπω το μικρο κουκλι ομορφο κ παλι με σηκωθηκε η
Περναω με το απλο στα 30 κ ξεντύνομαι στα γρηγορα.........
ΜΠενει το μικρο μεσα κ βγαζει τα εσώρουχα..............οπτασια!!!
Περνει την ξενερωτη σταση για τσιμπουκι γονατα στο κατω μερος του κρεβατιου ώστε να μην φτανω τιποτα.......
Αλλα ως εμπειρος
την ψιλιαστικα κ της λεω..........Κουκλι σε παρακαλω ξαπλωσε δεν θελω τσιμπουκι!! χαδακια θα κανουμε κ θελω να τον παιζεις!!
Παιρνει μια χαρα το μικρο κ ξαπλωνει στο κρεβατι"γλυτωσε την αγγαρια"..........εεεε εδώ εισαι λεω από μεσα μου
Ξαπλαρω κ εγω αναποδα προς αυτην με θεα τα ποδαράκια κ κολαρακι της κ την αρχιζω στα χαδια κ αυτή δειλα δειλα τον εποιασε κ αρχισε να τον παιζει με χαμογελο......
Παιδια τα ομορφοτερα πατουσακια που εχω ποιασει στην ζωη μου......πιπινο μινιόν με φανταστικο κωλαρακι.....
Οποτε για να κερδισω χρονο την επιασα στην κουβεντα "τι ομορφα πατουσακι εχεις,αφηνεις να στα γλύψουνε?,κανεις τετοια πραγματα?"την αραδιαζα μαλακιες κ χαμογελουσε αυτή βεβαια.........κ εγω χουφτωνα κωλαρακι τα ποδια της τα πατουσακια της..........την κωλοτριπιδουλα της......να μου τον παιζει αυτή οποτε η πουτσα καγκελο!!
Στο κυριος εργο....βαζει καποτα κ ερχετε από πανω.....ποιανω τα ομορφα βυζάκια της παω να της τα φιλισω κ τραβιετε......χαμογελαω γιατι ξερω ότι είναι κομοδινο.....οποτε της λεω "γιατι καλε ασε με να σε φιλισω δεν θα σε γλυψω μονο φιλακι θα σε δωσω" κ μου κανει κ την χαρη κ μου τα δινει στο στομα

Αλλαξαμε σταση στα πλαγια να την καρφωνω ξαπλωτος από πισω,παω να την φιλισω τραβιετε......σιγα μην δε τραβιότανε
!!!
Χαμογελουσε όμως το μικρο κ εγω το χούφτωμα χουφτωμα
.....της λεω "πως θα γινει να τελιωσω κ να ποιανω τα ποδαράκια σου?"
Κ το βαζω μαγκες το μικρο ξαπλα πλαγια.....την λυγιζω τα ποδια κ μπενω από κατω ετσι ώστε να κραταω τα πατουσακια με τα ποδια της ανοιχτα κ με θεα το μικρο μουνακι της να το καρφωνω!!! την ριχνω ένα σφυροκόπημα χουφτωνωντας τα παντα με δυναμη βυζια κωλια κ ότι άλλο ειχε κ επιτελους ηρθε πανηγυρικα το τελος..............
Με αυτην την κριτικη αισθανομαι σαν τον πολύ καλο συμφορουμιτη gameover που τον εχω για πολύ επιεική στις κριτικες του στα χειροτερα κομοδινα ;)!! Για σου ρε game.......
Παιδια αυτά...το μικρο είναι κομοδινο!! GRANDE κομοδινο!! Αν εισαι γκαυλομενος καργα κ σου αρεσουνε τα πιπίνια γνωρίζοντας ότι θα τα κανεις όλα μονος σου........τοτε να πας!! Είναι πραγματικα κουκλι με πανέμορφα πατουσακια ωραιο σωματακι πιπινι μινιόν!! Από τα ομορφοτερα μετα την παλια σιμονα φυσικα που ητανε τιμη που περασε από την πολη μας!!
Τωρα πως κατεληξα εγω ορκισμένος βυζο μιλφακιας να παω σε πιπινι κομοδινο ακομα δεν ξερω

Ητανε μια στιγμη αδυναμίας αφου πραγματικα δεν κυκλοφορει τιποτα εξω που να με αρεσει!!
Ισως κ να ηθελα μια αλλαγη μιας που δεν βρισκω αυτό που θελω!!
Λαρα λα φαμ
Φανταζομαι μερικοι θα θυμαστε τους στιχους "είμαι παιδερας κ ο πουτσος μου το τερας γουσταρει να χτυπα τα κοριτσακια τα μικρα"
Εεεε λοιπον σε συτον τον τιτλο κατεληξα μιας κ οσοι καταλάβατε προκειτε για πιπινι που σε εμενα όταν το ειχα πρωτοδει μου ειχε κανει το κλικ αλλα δεν περνουσα γιατι δεν προσφερει τιποτα παρα μονο την φρεσκαδα της ηλικιας της κ την ομορφια της!!!
Ας τα παρουμε τα πραγματα από την αρχη..........
Γκαυλομενος κ από της πολλες τσαρκες βαρεθηκα να βλεπω μπαζα κ επρεπε καπου να ξεδωσω!!
Μπενω βλεπω το μικρο κουκλι ομορφο κ παλι με σηκωθηκε η

Περναω με το απλο στα 30 κ ξεντύνομαι στα γρηγορα.........
ΜΠενει το μικρο μεσα κ βγαζει τα εσώρουχα..............οπτασια!!!
Περνει την ξενερωτη σταση για τσιμπουκι γονατα στο κατω μερος του κρεβατιου ώστε να μην φτανω τιποτα.......
Αλλα ως εμπειρος
Παιρνει μια χαρα το μικρο κ ξαπλωνει στο κρεβατι"γλυτωσε την αγγαρια"..........εεεε εδώ εισαι λεω από μεσα μου
Ξαπλαρω κ εγω αναποδα προς αυτην με θεα τα ποδαράκια κ κολαρακι της κ την αρχιζω στα χαδια κ αυτή δειλα δειλα τον εποιασε κ αρχισε να τον παιζει με χαμογελο......
Παιδια τα ομορφοτερα πατουσακια που εχω ποιασει στην ζωη μου......πιπινο μινιόν με φανταστικο κωλαρακι.....
Οποτε για να κερδισω χρονο την επιασα στην κουβεντα "τι ομορφα πατουσακι εχεις,αφηνεις να στα γλύψουνε?,κανεις τετοια πραγματα?"την αραδιαζα μαλακιες κ χαμογελουσε αυτή βεβαια.........κ εγω χουφτωνα κωλαρακι τα ποδια της τα πατουσακια της..........την κωλοτριπιδουλα της......να μου τον παιζει αυτή οποτε η πουτσα καγκελο!!
Στο κυριος εργο....βαζει καποτα κ ερχετε από πανω.....ποιανω τα ομορφα βυζάκια της παω να της τα φιλισω κ τραβιετε......χαμογελαω γιατι ξερω ότι είναι κομοδινο.....οποτε της λεω "γιατι καλε ασε με να σε φιλισω δεν θα σε γλυψω μονο φιλακι θα σε δωσω" κ μου κανει κ την χαρη κ μου τα δινει στο στομα

Αλλαξαμε σταση στα πλαγια να την καρφωνω ξαπλωτος από πισω,παω να την φιλισω τραβιετε......σιγα μην δε τραβιότανε
Χαμογελουσε όμως το μικρο κ εγω το χούφτωμα χουφτωμα
Κ το βαζω μαγκες το μικρο ξαπλα πλαγια.....την λυγιζω τα ποδια κ μπενω από κατω ετσι ώστε να κραταω τα πατουσακια με τα ποδια της ανοιχτα κ με θεα το μικρο μουνακι της να το καρφωνω!!! την ριχνω ένα σφυροκόπημα χουφτωνωντας τα παντα με δυναμη βυζια κωλια κ ότι άλλο ειχε κ επιτελους ηρθε πανηγυρικα το τελος..............
Με αυτην την κριτικη αισθανομαι σαν τον πολύ καλο συμφορουμιτη gameover που τον εχω για πολύ επιεική στις κριτικες του στα χειροτερα κομοδινα ;)!! Για σου ρε game.......
Παιδια αυτά...το μικρο είναι κομοδινο!! GRANDE κομοδινο!! Αν εισαι γκαυλομενος καργα κ σου αρεσουνε τα πιπίνια γνωρίζοντας ότι θα τα κανεις όλα μονος σου........τοτε να πας!! Είναι πραγματικα κουκλι με πανέμορφα πατουσακια ωραιο σωματακι πιπινι μινιόν!! Από τα ομορφοτερα μετα την παλια σιμονα φυσικα που ητανε τιμη που περασε από την πολη μας!!
Τωρα πως κατεληξα εγω ορκισμένος βυζο μιλφακιας να παω σε πιπινι κομοδινο ακομα δεν ξερω
Ητανε μια στιγμη αδυναμίας αφου πραγματικα δεν κυκλοφορει τιποτα εξω που να με αρεσει!!
Ισως κ να ηθελα μια αλλαγη μιας που δεν βρισκω αυτό που θελω!!
Λαρα λα φαμ
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.509
- Πόντοι
- 4.587
εισαι εκτος θεματος...οταν υπαρχει οικειοτητα με ενα ατομο τα πειραγματα μεταξυ τους γινονται πιο εντονα...ασε τι κανω εγω...εγω ξερω!!φιλικα παντα!!Ρε τυπε για ξυλο πας στα μπουρδελα η για να γαμησεις?
Και σε μενα τετοιες μαλακιες εκανε με ξυλο αλλα τις εμασε και εκανε τουμπεκι,πραγματικα τα γουστα του καθ'ενος δεν ειναι ιδια αλλα στα μπουρδελα πρωτη φορα ακουω ανθρωπο να πηγαινει για να παιξει ξυλο!!!
Υπαρχει και το γηπεδο και τα στενα για ξυλο οποιος θελει...
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Συναγωνιστες εχετε να προτεινετε κανενα ωριμο κομματι (ανω των 40) για κατα τις 5-5μιση??

Επισκέπτης
Τζιμιαδι αμα ψαχνεις κουμπαρο εγω ειμαι διαθεσιμος. 
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 242
- Πόντοι
- 26
Συναγωνιστες εχετε να προτεινετε κανενα ωριμο κομματι (ανω των 40) για κατα τις 5-5μιση??![]()
![]()
βρε σαλονικιε δεν διαβαζεις τι γραφουμε ολοι λιγες σελιδες πισω..........
Θα μας τρελανεις παναθεμα σε..........!!!!!?????
Τες πα...........
Να σε απαντησω ειρηνη στο ανδρ.γεωργιου 38
που μαλλον ετσι όπως το βλεπω θα είμαι κ εγω εκει κατά τις 4
Διψασα για κωλαρακι
salonikios21
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
αδερφε σε αυτο το ιδρυμα δεν εχει καπια κριτικη για ειρηνη...μπορουμε καπου να δουμε κριτικες??βρε σαλονικιε δεν διαβαζεις τι γραφουμε ολοι λιγες σελιδες πισω..........
Θα μας τρελανεις παναθεμα σε..........!!!!!?????
Τες πα...........
Να σε απαντησω ειρηνη στο ανδρ.γεωργιου 38
που μαλλον ετσι όπως το βλεπω θα είμαι κ εγω εκει κατά τις 4
Διψασα για κωλαρακι![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180