Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (7 μέλη και 39 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
173
Like
10.164
Πόντοι
17.116
Δεν ξερω μαν περιμενω να μας φωτισει ο Μπουχος...
ρε σεις η Μπάρμπαρα είναι νεο κορίτσι απο ουγγ. Καστάνη στο μαλλί μακρύ και έχει κάποιο ταττου αριστερά της.. Ο πιο πανω φίλος ποια λέει?

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Ποια είναι αυτή;
Μία ξανθιά σιλικονάτη, ψηλή με πολλά τατού;
Πρέπει να την είχα πάρει στο 26ης Οκτ 35 πριν χρόνια.

Αυτη που λες τυπε ειναι η Σανελ,ειχε ξεκινησει απο το Αν.Γεωργιου 50 και μετα κατεληξε εκει...Ψιλοκομοδινε φαση αναλογως με τις ορεξεις τις...Αυτη η Μπαρμπαρα παλι ψηλη νταρντανα ειναι και μου φαινεται οτι εχει κι αυτη ταττου.Προσωπικα δε με εψησε οπως την ειχα δει στο σαλοναρισμα

skieros

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
38
Like
2.350
Πόντοι
4.125
η μία είναι η Μόνικα από Πέτρου Ερημίτη.

η Εύα είναι τώρα godiva? υπάρχει τηλ?

Κι εμενα μου γλυψε την κωλοτρυπιδα η Μονικα η μιλφ απο μονη της χωρις να της το ζητησω. Κι εχω και πολλες τριχες εκει  :grin: :grin: :grin: Καμια δε μου ειχε γλυψει κωλοτρυπιδα πριν τη μονικα. Η Εμμα πηγε μια φορα να δοκιμασει αλλα μασησε στο τελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Κι εμενα μου γλυψε την κωλοτρυπιδα η Μονικα η μιλφ απο μονη της χωρις να της το ζητησω. Κι εχω και πολλες τριχες εκει  :grin: :grin: :grin: Καμια δε μου ειχε γλυψει κωλοτρυπιδα πριν τη μονικα. Η Εμμα πηγε μια φορα να δοκιμασει αλλα μασησε στο τελος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιδια σορρυ κιολας,χωρις παρεξηγηση,πατε εκει να σας γλυψουν τον κωλο ειτε σας αρεσει και το ζητατε ειτε το κανουν αυτες απο μονες τους, η μονικα στη συγκεκριμενη και μετα παει κανενας κακομοιρης και τον κανει αυτη η τυπισσα γυμνο τσιμπουκι???  :headbang: :headbang:  Ευτυχως που δεν εχω παει ποτε με τη Μονικα..

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
640
Πόντοι
81
Παιδια σορρυ κιολας,χωρις παρεξηγηση,πατε εκει να σας γλυψουν τον κωλο ειτε σας αρεσει και το ζητατε ειτε το κανουν αυτες απο μονες τους, η μονικα στη συγκεκριμενη και μετα παει κανενας κακομοιρης και τον κανει αυτη η τυπισσα γυμνο τσιμπουκι???  :headbang: :headbang:  Ευτυχως που δεν εχω παει ποτε με τη Μονικα..

:kissass2: :kissass2: :kissass2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.008
Πόντοι
17.355
ενημερωθηκα οτι μαλλον ανοιξε καινουριο στουντιο στη Νικ.Ουρανου 8 και αποψε ειναι εκει η Νικολ

Επισκέπτης
Απλά κολλας σκουλαμεντρα και ησυχάζεις.... :S :uglystupid: :headbang:
Μην χαλιεσαι συντροφε... εδω στην θεσσαλονικη δεν κολαμε τετοια πραγματα  :grin:  :S παμε πλενουμε να χερια μας στον νυπτηρα κανουμε κανα δυο γαργαρες κκαι ειμαστε οκ  :boobies: :headbang: :grin:

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
896
Πηγα χτες για Βερονικα στο Α.Γεωργιου 52 και η τσατσα μου ειπε πως δουλεψε για μια μερα υπο δοκιμην και δεν ξερει αν θα ξαναδουλεψει , μετα Νταρια , φοβερη κωλαρα , το ξαναειπα σαν τις Ρουμανες δεν εχει  :fuck2:

Επισκέπτης
Πηγα χτες για Βερονικα στο Α.Γεωργιου 52 και η τσατσα μου ειπε πως δουλεψε για μια μερα υπο δοκιμην και δεν ξερει αν θα ξαναδουλεψει , μετα Νταρια , φοβερη κωλαρα , το ξαναειπα σαν τις Ρουμανες δεν εχει  :fuck2:
Παντως οι περισσοτερες ρουμανες παιζουν επικινδυνο παιχνιδι (με την υγεια)δηλαδη ρισκαρουν πολυ σε σχεση με αλλες κοπελες αλλων χωρων. Για αυτο και δυστυχως βρισκονται αρκετα ψιλα στης προτιμισεις των μπουρδελιαριδων.  :S

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
896
Παντως οι περισσοτερες ρουμανες παιζουν επικινδυνο παιχνιδι (με την υγεια)δηλαδη ρισκαρουν πολυ σε σχεση με αλλες κοπελες αλλων χωρων. Για αυτο και δυστυχως βρισκονται αρκετα ψιλα στης προτιμισεις των μπουρδελιαριδων.  :S
Φιλε μου ειναι αναλογως τι ζητας απ' ολα εχει ο μπαξες , οσοι γουσταρουν επικινδυνα πανε στα στανταρακια τους , γιαυτο και κατι που για καποιον ειναι τελειο για καποιον αλλον ειναι απαγορευμενο και απαραδεκτο , τα γουστα ποικιλουν .

taz_dev

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς ποια κοπέλα στη πίπα γλύφει και κώλο όπως η Έμμα από Φρίξου 13?

Κάποιος είχε αναφέρει κάτι τέτοιο στο Νικ Ουρανού 6 αλλά δεν θυμάμαι ποια κοπέλα. Τσέκαρε τις κριτικές

Blue _Sky

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2014
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Καψες μετα τη δουλεια  :cum: :cum: σημερα το μεσημερι,παρκαρω επι της Αν.Γεωργιου,ειπα να κανω αυτο που ειχαν αναφερει μερικες σελιδες πριν καποιοι συναγωνιστες,στο πρωτο που θα εμπαινα να γαμουσα κιολας...Ε και το εκανα,μπαινω στο Αν.Γεωργιου 32 (μελισσες) γυρω στις 16.00 μετα απο αποτυχημενη προσπαθεια να μπω στα 2 κολλητα που ειναι στο 30,ειχαν αναμμενα φωτα αλλα δεν ανοιγαν  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:,οποτε το αμεσως πιο κοντινο ηταν οι μελισσες,καλα περασα δεν μπορω να πω...Ναταλι,καινουρια μιλφαρα απο ουκρανια κοκκινομαλλα ισιο μαλλι μεχρι τους ωμους,γλυκο προσωπο με γαλαζια ματια και ομορφο χαμογελο,υψος 1.80 περιπου,μικρο στηθος,κωλαρα και μπουταρες φουλ κυτταριτιδα  :helpplea: λεω δε γαμιεται που να τρεχεις τωρα,κατσε εδω.Θα γραψω και κριτικη...

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους τους πουτανιαρηδες  :grin: :grin: :cheesy:

Μεσημεριανη συντομη τσαρκα χθες παρασκευη 31/10 γυρω στις 15.15

Ερημιτη η μιλφ Μονικα

Ν.Ουρανου 26 η μιλφ Ειρηνη

Αχελωου η μιλφ Νταιανα (τελευταια φορα την ειχα παρει τον μαιο,απο τοτε πρεπει να εβαλε πανω απο 10 κιλα... :headbang: :headbang:)

Βιλα ερωτικα (επι της Ν.Ουρανου) η Βικυ,μολις ειχε μπει στο δωματιο,δεν την ειδα εφυγα

Red light district στο φριξου 9 το τουμπανο Καρμεν,σαν να παραφουσκωσε κι αυτη

Φριξου 13,5 που γραφει κι ενας φιλος  :cheesy: ;) η ταυλανδη που με διαφευγει το ονομα της τωρα που γραφω,ψιλομαπα εμφανιση για μενα

Φριξου 14 η Εφη με 3 δωματια γεματα

Φριξου 15 η μιλφ Ζωη,απλα τραγικη

Κοροβαγγου 5 η Παολα,μολις ειχε μπει κι αυτη για προγραμμα στο δωματο,εφυγα δεν την ειδα

Απεναντι το bad girl ειχε τη Σαμανθα,καστανη με μακρυ ισιο μαλλι,πολλα πιασιματα,δε μου αρεσε

Αν.Γεωργιου 30 ενα κοντοπουτανο ρουμανακι,μελαχροινο μακρυ ισιο μαλλι,αδυνατο χαλια φατσα,καλουτσικο μικρο κωλαρακι

Αν.Γεωργιου ερως 16 η Μερτσυ  :headbang: :headbang: :jerking: :jerking:
Απορία!!! πολύ πουτανιαρηδες στη τσάρκα  παρατηρώ όλο τα ίδια και τα ίδια μαγαζιά αναφερθέντων(δεν αφορά προσωπικά τον Dee Julio ) εγώ πάντως τα τσαρκαρο όλα και οπού μου κατσι  ;)  πέραν των σχολιασμών

kyska7

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και μια συμβουλή δε σημαίνει κάτι ότι επειδή πέρασε καλά ο άλλος π.χ ότι θα περάσω και εγώ ισχύ και το αντίστροφο φυσικά.(όσα άστρα και εάν έχει στο νικ του!) και δεν ακόλουθο την μόδα!! έχω μάτια και κρίση :huh: 

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
298
Πόντοι
26
καλησπέρα στην παρεα......
μιας κ βρήκα λιγο χρονο να γραψω κ εγω μια κρητικη για την καιρουρια ρουμανα νταρια στο ανδρ.γεωργιου 30(εχθες βασικα ητανε δεξια από το 30)
Λοιπον ας τα παρουμε τα πραγματα από την αρχη............
αφου στην βραδινη την βαρδια δεν ειχε κατι το αξιολογο για μενα ειπα να τα ριξω στο μικρο γιατι κακα τα ψεματα το βιζι της είναι χαλια αλλα η πουτ..... εχει ένα κολαρακο κολλαση!! καλοσχηματισμενο συνολο από την μεσουλα κ κατω!! είναι για μπραζιλ το κοριτσι!!
εεεε να αλλαξω κ εγω ρεπερτοριο μορε :grin:........

παμε από την αρχη........
χαμογελο από την στγμη που ηρθε μεσα,τι κανεισ πως εισαι κ τα σχετικα........
την ειπα ότι καποιοι φιλοι μου με ειπανε ότι εισαι καλη κοπελα κ ειπα να σε δοκιμασω.....το δεχτικε ευχαριστα αλλα δεν νομιζω να την ενιαξε πολύ!!
η πρωτη μου κουβεντα την ειπα πριν αρχησουμε το πανιγυρι ότι δεν θελω πιπα κ ότι μου αρεσει το χαμουρεμα....(συνιθως αυτό ερχετε θετικο από μενα γιατι βγαζω από την αγγαρια την κοπελα αφηνω χρονο για χαμουρεμα)!!
ελα ντε όμως που η δικη της πρωτη κουβεντα ητανε ότι εχοθμε 5 λεπτα στα 30 ευρω............ :headbang: :headbang:
Προσπαθησα να συγκρατιθω κ να μην βαλω τα ρουχα μου κ φυγω............ΑΝ κ θα επρεπε!!
εριξα ένα χαμογελο κ την ειπα ότι να μην ανυσιχει δεν θα την κρατησω ολη μερα εκει κ ριξαμε ένα γελακι!!(μαλακιες τουμπανα αλλα τελως παντων)
θα προσπαθήσω να γινω σύντομος.......χαμουρεμα με χρονο αντε να τελειώνουμε-φιλια όχι-δαχτυλα όχι-λιγο χαδακι στον κολο!!
συκωθηκε να βαλει καποτα με πεσμενο πουτσο μιας κ όταν καταλαβενω ότι βιαζετε η πουτ...ο μητσος δεν σηκονετε καλα!!
πιπα αν κ δεν ζητησα το μικρο εκανε με το σωμα σε θεση ασφαλιας να μην φτανεισ τον υπεροχο κωλο της κ όλα τα υπολοιπα!!
βυζι δεν ειχε να ποιασω κατι να γκαυλωσω οποτε καταλαβενετε δυσκολα τα πραγματα!!
καταλαβε ότι εγω δεν κ ξαπλωσε,ανοιγει τα ποδια διάπλατα να μπει ο μισο πεσμενος κ να τελιωνουμε να φιγουμε!!
την ζητησα να γυρισει στα 4 μηπως η θεα του κολαρακου της βοηθησει κ ευτηχως ειρθε το τελος!!
λιγα γελακια κ αντε γεια.....

ΔΙΚΟ μου συμπερασμα......
δεν αξιζει τα 30 σε καμια περιπτωση-δεν πεοσπαθει να σε ευχαριστισει-βιαζετε-δεν αφινει πολλα πολλα-δεν,δεν,δεν!!
Απλα ειπα να κανω την υπερβαση με μια κενουρια κοπελα μιας κ βαρεθικα τα ιδια..............αλλα χαλια δυστιχως!!
Κ σκεφτόμουνα αυτό που εγραψα εδώ περι δασκαλέματος που τις κανουμε.....30 κ αντε να τελιωνουμε!!
μερικα παιδια γραψανε καλα λογια για αυτην........δεν θελω να τους βγαλω ψευτες.......
απλα θα πω ότι είμαι ποιο απετιτικος με τα λεφτα μου κ την εμπιρια που εχω με άλλες κοπελες!!!!

ειδα κ μια ελενη βυζαρου στα καινουρια λας βεγκας που γινανε στο τελευταιο δεξια πρωινη βαρδια εμφανιση κοντη γεματουλα με :tits: :tits2:!!
εχουμε κανα ινφο?? φαση μονικας αλλα λιγο κοντουλα!! το μετιωσα που δεν πηγα εκει!!

Αν κ δεν με απαντησε κανενας στην ερωτηση που εκανα σε προιγουμενο ποστ μου......ειπα να σας ενημερωσω σημερα σαν καλος φιλος!!
γνωρισα ένα παλικαρι που διαβαζει μονο αλλα δεν γραφει..........φισυκα τον προετρεψα να κανει εγραφη γιατι η ενημερωση είναι καλη!!

αυτά μαγκες...............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom