You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)
Spiler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.690
- Πόντοι
- 6.495
Μάλλον της ΜΙΛΦ θα εννοεί στου Εριμήτη (αν δε με απατά η μνήμη μου)...Παίχτη δώσε καλύτερη περιγραφή της Έλενας! Φαση μονικας λες! Ποιας Μονικας 5 υπαρχουν!
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Παίχτη δώσε καλύτερη περιγραφή της Έλενας! Φαση μονικας λες! Ποιας Μονικας 5 υπαρχουν!
σωστα παιδια........
την μονικα από εριμητη!! πηγα την ειδα μολις τωρα ξανα την ελενη ητανε στο άλλο τελευταιο αριστερα.....αναθεωρώ λιγο τωρα για το
!!τουλαχισοτν δεν είναι πλακα!!
εχθες μεσιμερι στην βολτα μου πηγα ειρηνη! την χερετισα τα ειπαμε λιγο κ ηθελα να περασω με ένα 40αρι να την ξεπατωσω τον λοκο.....
αλλα φοβηθηκα με αυτά που ειχε γραψει ο αλ εδώ την τελευταια φορα κ δεν μας αφησε η κολοτσατσα μονους να την ρωτουσα!!
μην εμπενα μεσα κ μου τα αλαζε θα ξενερωνα πολύ!!
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.153
- Πόντοι
- 17.116
σωστα παιδια........
την μονικα από εριμητη!! πηγα την ειδα μολις τωρα ξανα την ελενη ητανε στο άλλο τελευταιο αριστερα.....αναθεωρώ λιγο τωρα για το![]()
!!
τουλαχισοτν δεν είναι πλακα!!
εχθες μεσιμερι στην βολτα μου πηγα ειρηνη! την χερετισα τα ειπαμε λιγο κ ηθελα να περασω με ένα 40αρι να την ξεπατωσω τον λοκο.....
αλλα φοβηθηκα με αυτά που ειχε γραψει ο αλ εδώ την τελευταια φορα κ δεν μας αφησε η κολοτσατσα μονους να την ρωτουσα!!
μην εμπενα μεσα κ μου τα αλαζε θα ξενερωνα πολύ!!
Blue _Sky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Απορία!!! πολύ πουτανιαρηδες στη τσάρκα παρατηρώ όλο τα ίδια και τα ίδια μαγαζιά αναφερθέντων(δεν αφορά προσωπικά τον Dee Julio ) εγώ πάντως τα τσαρκαρο όλα και οπού μου κατσι ;) πέραν των σχολιασμών
Φιλε σε αυτα που δεν πηγαινω,ειμαι σιγουρος ποιες κοπελες-τσατσαδες δουλευουν κι επειδη δε γουσταρω να με λενε μαλακιες και να τις βριζω,πολυ απλα τις αγνοω και δεν περναω ουτε απο εξω που λενε...Π.χ η Ελενα η ουκρανη που δουλευε στο 2ο απο τα 3δυμα κι ενα διαστημα στις μελισσες οποτε με βλεπει με διωχνει...

ή πριν λιγο καιρο η ξανθια τσατσα στην πρωινη βαρδια στο Αν.Γεωργιου 50 (σκαλες) που τωρα δουλευει απεναντι στο 21 παλι πρωινη με τη τζαστιν ή την κορινα,οταν εφευγα απο το στουντιο ενα μεσημερι,κλασσικα ειχε μπαζα κι ολο εφευγα,αυτη στραβωνε και μια μερα με βαρεσε στην πλατη
αει στο διαολο μου λεει , ε τι να κανω κι εγω ,τα παιρνω που τα παιρνω ευκολα την τραβαω μια πρασινη ροχαλα στη μαπα και φευγω.Αυτη οριοταν κατεβηκε μεχρι κατω στις σκαλες κι εβριζε ,αλλα εγω το καθηκον μου το εκανα nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
η ελενη και η χριστινα απ τα τριδυμα που ειναι?
bizoholik
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2013
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Φιλε σε αυτα που δεν πηγαινω,ειμαι σιγουρος ποιες κοπελες-τσατσαδες δουλευουν κι επειδη δε γουσταρω να με λενε μαλακιες και να τις βριζω,πολυ απλα τις αγνοω και δεν περναω ουτε απο εξω που λενε...Π.χ η Ελενα η ουκρανη που δουλευε στο 2ο απο τα 3δυμα κι ενα διαστημα στις μελισσες οποτε με βλεπει με διωχνει...![]()
![]()
![]()
δεν τη χαλασε ξερει αυτη τι επαθε
![]()
![]()
![]()
ή πριν λιγο καιρο η ξανθια τσατσα στην πρωινη βαρδια στο Αν.Γεωργιου 50 (σκαλες) που τωρα δουλευει απεναντι στο 21 παλι πρωινη με τη τζαστιν ή την κορινα,οταν εφευγα απο το στουντιο ενα μεσημερι,κλασσικα ειχε μπαζα κι ολο εφευγα,αυτη στραβωνε και μια μερα με βαρεσε στην πλατη![]()
![]()
![]()
αει στο διαολο μου λεει , ε τι να κανω κι εγω ,τα παιρνω που τα παιρνω ευκολα την τραβαω μια πρασινη ροχαλα στη μαπα και φευγω.Αυτη οριοταν κατεβηκε μεχρι κατω στις σκαλες κι εβριζε ,αλλα εγω το καθηκον μου το εκανα
. Οποτε δε θελω εγω προσωπικα να μπαινω σε ολα και να μου λενε στα μισα παλι εσυ ή φυγε και να χαλιεμαι
Τοσα χρονια εχουμε χτισει τα μπουρδελα της πολης.Απο το καλοκαιρι του 1997 που ξεκινησα και προλαβα γαματες εποχες στη γιαννιτσων και στο βαρδαρη με ξερουν πολλες παλιες τσατσαδες ειμαι συχνος πελατης,αρα δε θα μπω σε ολα ;)
γραψτες σταρχιδια σου βρε...................
μυαλο δεν θα βαλουν ποτε!!
ασε που ολοι μας λιγο πολύ την εχουμε πατησει ετσι!
Dee Julio δεν είναι προσωπικό το θέμα προς θεού! κάθε ένας μας έχει τους λόγους του!σεβαστοί. εγώ πάλι δίνω τόπο στην οργή!απλός εγώ δεν επηρεάζομαι εύκολα από τσατσάδες τσάτσους :-Φιλε σε αυτα που δεν πηγαινω,ειμαι σιγουρος ποιες κοπελες-τσατσαδες δουλευουν κι επειδη δε γουσταρω να με λενε μαλακιες και να τις βριζω,πολυ απλα τις αγνοω και δεν περναω ουτε απο εξω που λενε...Π.χ η Ελενα η ουκρανη που δουλευε στο 2ο απο τα 3δυμα κι ενα διαστημα στις μελισσες οποτε με βλεπει με διωχνει...![]()
![]()
![]()
δεν τη χαλασε ξερει αυτη τι επαθε
![]()
![]()
![]()
ή πριν λιγο καιρο η ξανθια τσατσα στην πρωινη βαρδια στο Αν.Γεωργιου 50 (σκαλες) που τωρα δουλευει απεναντι στο 21 παλι πρωινη με τη τζαστιν ή την κορινα,οταν εφευγα απο το στουντιο ενα μεσημερι,κλασσικα ειχε μπαζα κι ολο εφευγα,αυτη στραβωνε και μια μερα με βαρεσε στην πλατη![]()
![]()
![]()
αει στο διαολο μου λεει , ε τι να κανω κι εγω ,τα παιρνω που τα παιρνω ευκολα την τραβαω μια πρασινη ροχαλα στη μαπα και φευγω.Αυτη οριοταν κατεβηκε μεχρι κατω στις σκαλες κι εβριζε ,αλλα εγω το καθηκον μου το εκανα
. Οποτε δε θελω εγω προσωπικα να μπαινω σε ολα και να μου λενε στα μισα παλι εσυ ή φυγε και να χαλιεμαι
Τοσα χρονια εχουμε χτισει τα μπουρδελα της πολης.Απο το καλοκαιρι του 1997 που ξεκινησα και προλαβα γαματες εποχες στη γιαννιτσων και στο βαρδαρη με ξερουν πολλες παλιες τσατσαδες ειμαι συχνος πελατης,αρα δε θα μπω σε ολα ;)
Zaxaroplastis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καμια Bbw με βυζαρες εχουμε στα μπουρδελα; 
Ας μας ενημερωσει καποιος φιλος...

Blue _Sky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καμια Bbw με βυζαρες εχουμε στα μπουρδελα;
Νταιανα ρε φιλε στο Godiva στην αχελωου...Πρωινη βαρδια παντα,ξανθια ομορφη,νταρνταναρα ομως,μεγαλα βυζια και τρελες πιπες

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
και σανταλ να προσθέσωΝταιανα ρε φιλε στο Godiva στην αχελωου...Πρωινη βαρδια παντα,ξανθια ομορφη,νταρνταναρα ομως,μεγαλα βυζια και τρελες πιπες![]()
![]()
Blue _Sky
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
και σανταλ να προσθέσω
αυτη πως μου την εχει γλυτωσει τοσα χρονια απορω...
Πρεπει να ειναι δυνατο αν κρινω απο τις κριτικες..gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
αμφιλεγομενη ειναιαυτη πως μου την εχει γλυτωσει τοσα χρονια απορω...![]()
Πρεπει να ειναι δυνατο αν κρινω απο τις κριτικες..
,εμενα μου βγηκε πολυ gfe και απο κωλο σφιχτη
Spiler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.690
- Πόντοι
- 6.495
πού είναι τούτη;;αμφιλεγομενη ειναι
,εμενα μου βγηκε πολυ gfe και απο κωλο σφιχτη
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
στις βιλεςπού είναι τούτη;;
Spiler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.690
- Πόντοι
- 6.495
Μπας κι έχει αλλάξει καλλιτεχνικό, γιατί στο λέιντις δεν τη βρίσκω;στις βιλες
Zaxaroplastis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπας κι έχει αλλάξει καλλιτεχνικό, γιατί στο λέιντις δεν τη βρίσκω;
Δεν πρεπει να εχει αλλαξει. Ειναι το καλυτερο νταρντανομωρο στα μπουρδελα.
Αλλα επειδη περσι περασα 4-5 φορες μαζι της, βαρεθηκα, οποτε ψαχνω κατι αλλο στα ιδια κυβικα..
Spiler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.690
- Πόντοι
- 6.495
τότε μάλλον δεν την εμφανίζουν στο σάιτ τους... anyway... άμα ξέρει κανείς το πρόγραμμά της, ας το στείλει με ένα πμ για να δοκιμάσουμε λίγο gfe ;)Δεν πρεπει να εχει αλλαξει. Ειναι το καλυτερο νταρντανομωρο στα μπουρδελα.
Αλλα επειδη περσι περασα 4-5 φορες μαζι της, βαρεθηκα, οποτε ψαχνω κατι αλλο στα ιδια κυβικα..
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 173
- Like
- 10.153
- Πόντοι
- 17.116
νίκη στο σπίτι της ειρήνης και καμέλια τρίδυμα!Δεν πρεπει να εχει αλλαξει. Ειναι το καλυτερο νταρντανομωρο στα μπουρδελα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις