Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Καλησπερα στα αλανια απο τν πρωτο μεχρι κ τν τελευταιο.Οταν πρωτοεγραψα εδω περα σνομπαριστηκα πολυ κ για λιγο καιρο ξενερωσα!Μελη αυθεντικα κ παντελονατα μου εγραψαν οτι"Εδω ειναι η Αρενα αντεχεις?" αλλο "Πρεπει να εχεις γερο στομαχι"και αλλα λιγα αλλα θυμαμαι τα χαρακτηριστικοτερα.Αυτο που θελω να πω ειμαι ενας απο εσας και θα θελα ν κανω τσαρκα με Jamaican k antigregory ΜΑΖΙ! Μπαλιτσα θα σε παιζω οποτε γουσταρω γιατι εσυ τ ξεκινησες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Το σχοινι καραβοσχοινο ετσι.???

Και στο ξαναλεω, με το καλημερα, 4ημερων μελος αρχησες να σχολιαζεις αρνητικα πουτανα, ισως και για αυτο εκανες εγραφη, ο χρονος θα διξει αν μας πισεις τι ρολο βαρας, μεχρι στιγμης εμενα δεν με εχεις πεισει και στα αρχιδια σου κιωλας...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
Τόσα χρόνια εδώ μέσα κι όλο για τις ίδιες χαζομάρες μαλώνετε ,είναι δυνατόν να έχουν όλη τα ίδια γούστα ?σε καποιους αρέσουν μιλφ είναι καλύτερες στην δουλειά λογικό και τα δωράκια που κάνουν κ αυτό λγικό αλλιως δεν θα έχουν πελατεία ,μικρές έχουν άλλα κορμί νιάτα δεν είναι ουάου στο σεξ κ αυτό κατανοητό στα 20 εσείς όλη είσαστε έμπυρη ? περιμένατε τα δωράκια ΌΧΙ  γιατί  όταν είσαι πιτσιρίκος μόνο το τελιωμα  ειχαι ουσία ,θα μου πείτε υπάρχουν εξαιρεσεις ναι για αυτό και τα λέμε εξερεσης επειδη σπανίζουν ,ναι δεν είμαστε αθήνα κ δεν έχουμε πολλές κοπέλες αλλά δεν έχουμε κ 500 μαγαζιά οπότε αυτόματος μιονετε κ ποσότητα κ πιότητα απλά μαθηματικά , να είστε σίγουρη ότι κανένα μαγαζί δεν θα έβαζε κοπέλα πάνω από 30 αν είχαμε επιλογές δεν έχουμε κ έτσι κάνουμε ότι μπορούμε ,και κάτι ακόμα κανένα στουδίο στην αθήνα δεν δουλευει με 10 κ 15 ευρώ μόνο τα μπουρδέλα που  exoun σάρα μάρα τα αλλά μαγαζιά ήταν πάντα το απλό 50 τώρα αν δεν κάνω λάθος κατέβασαν στα 40 ...

αυτά τα ολίγα κάλο μεσημέρι και καλά μπάνια ...

Εσενα ποτε θα σε δουμε κοριτσαρα μου στον στοιβο.???  :smitten: Αντε γιατι νοικοκυρευομαι σε λιγους μηνες και πρεπει να συνευρεθω ερωτικα με ενα μιλφακι που να αξιζει...!!
  :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γραφει καπιοσ ενημερωσει απο την μπουρδελωκατασταση τη ειδε πχ χτεσ τη νυχτα σε 25 σπιτακια πχ.
αμεσωσ μπαινουν καπιει κ γραφουν 5 σελιδεσ ασχετα πραγματα για να μεινει πισω η ουσια τησ ανημερωσεισ ωστε να μην την διαβαζει κανεισ.
γραφει καπιοσ τη ειδε στην πιατσα τησ θεσσαλονικησ χτεσ το βραδυ πχ.
αμεσωσ μπαινουν 3-4 καραγκιοζηδεσ γραφουν ασχετα πραγματα για να μενει η σωστη ενημερωσει πισω κ να γινεται καπνωσ.
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
συγγνωμη μαγκεσ θα επεμβω τωρα ,,,,ειμε στο σαιτ 7 χρωνια κοντα.το σαιτ εχει σκοπο η ειχε καποτε τουλαχιστων την ενημερωσει.ο αλ πατσινω προσφερε το παν εκει σε εσασ στη θεσσαλονικη με φωβερεσ ενημερωσεισ απο μπουρδελα,πιατσεσ ,κολομπαρα τα παντα με αποτελεσμα να βοηθαει πολλουσ να περναν καλα κ να αποφευγουν τησ πατατεσ ,,,,,χωρισ να θελω να των υποστιριξω καπου δεν τον ξερω στο κατω κατω θεωρω μεγαλη γαιδουρια καπιει εδω μεσα που δεν προσφεραν τιποτα να του την λενε μαγκεσ,,,εχετε κ λιγω τσιπα.λοιπων εγω την αποψη μου θα την πω ξεκαθαρα μαγκεσ.
υπαρχουν καπιει εδω μεσα που δεν ξερω γιατι κ πωσ δεν θελουνε να υπαρχει ενημερωσει απο πουθενα ουτε απο μπουρδελα,πιατσεσ,κολομπαρα τιποτα μα τιποτα και 3-4 μελη που συμβαλουν κιτανε να τα φυμοσουν δεν ξερω γιατι ομωσ.αλ πατσινω κ αλλοι ενημερωτεσ ενα θα σασ πω   μην τουσ κανετε τη χαρη.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γραφει καπιοσ ενημερωσει απο την μπουρδελωκατασταση τη ειδε πχ χτεσ τη νυχτα σε 25 σπιτακια πχ.
αμεσωσ μπαινουν καπιει κ γραφουν 5 σελιδεσ ασχετα πραγματα για να μεινει πισω η ουσια τησ ανημερωσεισ ωστε να μην την διαβαζει κανεισ.
γραφει καπιοσ τη ειδε στην πιατσα τησ θεσσαλονικησ χτεσ το βραδυ πχ.
αμεσωσ μπαινουν 3-4 καραγκιοζηδεσ γραφουν ασχετα πραγματα για να μενει η σωστη ενημερωσει πισω κ να γινεται καπνωσ.
ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
συγγνωμη μαγκεσ θα επεμβω τωρα ,,,,ειμε στο σαιτ 7 χρωνια κοντα.το σαιτ εχει σκοπο η ειχε καποτε τουλαχιστων την ενημερωσει.ο αλ πατσινω προσφερε το παν εκει σε εσασ στη θεσσαλονικη με φωβερεσ ενημερωσεισ απο μπουρδελα,πιατσεσ ,κολομπαρα τα παντα με αποτελεσμα να βοηθαει πολλουσ να περναν καλα κ να αποφευγουν τησ πατατεσ ,,,,,χωρισ να θελω να των υποστιριξω καπου δεν τον ξερω στο κατω κατω θεωρω μεγαλη γαιδουρια καπιει εδω μεσα που δεν προσφεραν τιποτα να του την λενε μαγκεσ,,,εχετε κ λιγω τσιπα.λοιπων εγω την αποψη μου θα την πω ξεκαθαρα μαγκεσ.
υπαρχουν καπιει εδω μεσα που δεν ξερω γιατι κ πωσ δεν θελουνε να υπαρχει ενημερωσει απο πουθενα ουτε απο μπουρδελα,πιατσεσ,κολομπαρα τιποτα μα τιποτα και 3-4 μελη που συμβαλουν κιτανε να τα φυμοσουν δεν ξερω γιατι ομωσ.αλ πατσινω κ αλλοι ενημερωτεσ ενα θα σασ πω   μην τουσ κανετε τη χαρη.

Τυπε μερικοι εχουν καταφερει αυτο που σκοπευανε εδω μεσα, δες τελευταια ποσα δυνατα μελη εχουν κανει πασο, ωρες ωρες λεω, αν και δεν συμφωνω μαζι του, οτι ο τζαμαικαν καλα κανει και δεν ενημερωνει ονλαιν. Και αν σταματησει και ο alpacino, που εχει μηνει ο τελευταιος εδω μεσα σοβαρος τσαρκαδορος το κλεισαμε το μαγαζι... ;)

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
πρεπει να μαθεις ελληνικα 1ον.πρεπει να φερεις κατι καλο στο μαγαζι σου 2ον.και μην πεταγεσαι να βαλεις ταξη 3ον αυτο που χρειαζομαστε απο σενα ειναι πουτανεεεεεεεεες..οχι διαιτητη 4ον..αιντε
το ότι είσαι στην ορθογραφία καλύτερος από μένα δεν σημαίνει ότι κ πιο μορφωμένος 1 ,αυτό που έχω στο μαγαζί για μένα μια χαρά είναι 2,είδες κάπου να λέω ότι έγραψα για να βάλω τάξη ? 3, πουτάνες έχω αν δεν είναι για τα γούστα σου δεν πειράζει θα το αντέξω 4...τον διαιτητή δεν έκανα την γνώμη mou είπα , δημοκρατία δεν έχουμε ? 5 ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
Τυπε μερικοι εχουν καταφερει αυτο που σκοπευανε εδω μεσα, δες τελευταια ποσα δυνατα μελη εχουν κανει πασο, ωρες ωρες λεω, αν και δεν συμφωνω μαζι του, οτι ο τζαμαικαν καλα κανει και δεν ενημερωνει ονλαιν. Και αν σταματησει και ο alpacino, που εχει μηνει ο τελευταιος εδω μεσα σοβαρος τσαρκαδορος το κλεισαμε το μαγαζι... ;)
δεν πιστευω οτι καποιοι θελουνε να κλεισει το θρεντ...απλα ειμαστε φραπεδουπολη και το κραξιμο ειναι στο αιμα μας!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.895
Πόντοι
12.815
δεν πιστευω οτι καποιοι θελουνε να κλεισει το θρεντ...απλα ειμαστε φραπεδουπολη και το κραξιμο ειναι στο αιμα μας!!

και ομως γυριζει οπως λεει και ζουγας... ;)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Ε ΕΓΩ ΤΗ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΥΒΩΣ ΛΕΩ ΒΡΕ ΦΙΛΕ Κ ΤΟΝ ΑΛ ΤΟΥ ΤΙ ΣΠΑΣΑΝΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΠΙΑΤΣΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ,,,ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Κ ΚΙΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Κ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.ΤΗ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.......ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ Κ ΛΟΓΩΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΕ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΑΠΟ ΠΙΑΤΣΕ ,ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ,ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ ΚΤΛ Κ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΧΑΡΕΙ ΤΗΣ ΦΥΜΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΠΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.....ΑΛΛΙΩΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
το ότι είσαι στην ορθογραφία καλύτερος από μένα δεν σημαίνει ότι κ πιο μορφωμένος 1 ,αυτό που έχω στο μαγαζί για μένα μια χαρά είναι 2,είδες κάπου να λέω ότι έγραψα για να βάλω τάξη ? 3, πουτάνες έχω αν δεν είναι για τα γούστα σου δεν πειράζει θα το αντέξω 4...τον διαιτητή δεν έκανα την γνώμη mou είπα , δημοκρατία δεν έχουμε ? 5 ...
ακυρη σε ολα...ορθογραφια=μορφωση δεν την εχεις και για αυτο τα διαχωριζεις.. τον διαιτητη τον κανεις εμμεσως πλην σαφως..αυτα που εχεις στο μαγαζι δεν ειναι μια χαρα ειναι και μια τρομαρα(σου τα ειπα και επι προσωπικου για να μην λες οτι κρυβομαι πισω απο  ενα pc,αν και παω στοιχημα θα πεις οτι δεν θυμασαι) και εφοσον εχουμε δημοκρατια σου απανταω για 2η φορα...καλημερα

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.776
Πόντοι
736
Μια άσχετη ερώτηση, από χτές το βράδυ δεν μπορώ να μπω στον τομέα με τα στούντιο βγάζει error 404 το κάνει σε όλους αυτό ?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Πως την αβανταρω ρε φιλε??εγραψα οτι επεστρεψε και οτι ειναι πολυ δυνατη μεσα οπως ειχαν διαπιστωσει και οσοι την δοκιμασαν πριν τα Χριστουγεννα οταν δουλευε στα Τριδυμα...
Εσυ που την βρηκες την τοσο προκλητικη αβαντα δηλαδη?

Ειναι οντως δυνατο σκυλι κανονικο!! Τρελλη καβλα,κεφατη τετοια εξυπηρετηση δεν εχω δει απο τις πιτσιρικες τις παγοκολωνες τους ...

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
ακυρη σε ολα...ορθογραφια=μορφωση δεν την εχεις και για αυτο τα διαχωριζεις.. τον διαιτητη τον κανεις εμμεσως πλην σαφως..αυτα που εχεις στο μαγαζι δεν ειναι μια χαρα ειναι κια μια τρομαρα(σου τα ειπα και επι προσωπικου για να μην λες οτι κρυβομαι πισω απο  ενα pc,αν και παω στοιχημα θα πεις οτι δεν θυμασαι) και εφοσον εχουμε δημοκρατια σου απανταω για 2η φορα...καλημερα
άκου επειδή αυτή σελίδα δεν είναι για να λύσουμε το θέμα μόρφωσης κ με γραψίματα ποτέ δεν μπόρες να λύσεις της διάφορες ,...τώρα αν είναι τρομάρα μου η όχι άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ...το αν σε ξέρω η όχι έχω μιλήσει προσωπικά με τα περισσότερα άτομα από εδώ μέσα ( παλιούς ) ,με έχουν πει πολλά και διάφορα κ πάντα μόνο ότι έχει σχέση με δουλειά ποτέ δεν με προσβάλλουν για τα ελληνικά μου απλούστατα γιατί ξέρουν ότι δεν έβγαλα ούτε μια ώρα στο ελληνικό σχόλιο κάτι που εσύ  δεν το γνωρίζεις μάλλον ...φιλιά   ...
α κ κάτι ακόμα μιας κ το διαβάζω τώρα πάρε βιβλίο της Μερκούρη για να δεις με ποσά μηδενικά κ πόσο αγράμματη ηταν όταν τελείωσε το σχόλιο , κανένας δε μπορεί να πει ότι ήταν αμόρφωτη η κοπέλα επειδή δεν ήξερε την ορθογραφία..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.527
Πόντοι
4.587
άκου επειδή αυτή σελίδα δεν είναι για να λύσουμε το θέμα μόρφωσης κ με γραψίματα ποτέ δεν μπόρες να λύσεις της διάφορες ,...τώρα αν είναι τρομάρα μου η όχι άσε να το ξέρω καλύτερα εγώ...το αν σε ξέρω η όχι έχω μιλήσει προσωπικά με τα περισσότερα άτομα από εδώ μέσα ( παλιούς ) ,με έχουν πει πολλά και διάφορα κ πάντα μόνο ότι έχει σχέση με δουλειά ποτέ δεν με προσβάλλουν για τα ελληνικά μου απλούστατα γιατί ξέρουν ότι δεν έβγαλα ούτε μια ώρα στο ελληνικό σχόλιο κάτι που εσύ  δεν το γνωρίζεις μάλλον ...φιλιά   ...
α κ κάτι ακόμα μιας κ το διαβάζω τώρα πάρε βιβλίο της Μερκούρη για να δεις με ποσά μηδενικά κ πόσο αγράμματη ηταν όταν τελείωσε το σχόλιο , κανένας δε μπορεί να πει ότι ήταν αμόρφωτη η κοπέλα επειδή δεν ήξερε την ορθογραφία..
το αν ειναι τρομαρα σου η οχι θα το κρινουμε εμεις και οχι εσυ...τα αλλα δεν τα σχολιαζω δεν καταλαβαινεις,ειμαστε σε μπουρδελο θρεντ οποτε θα μεινω στο θεμα μπουρδελου...αν δεν καταλαβαινεις οτι το μαγαζι σου επεσε συν και ολα τα υπολοιπα μαγαζια και δεν παρετε χαμπαρι τι θελουμε εμεις..τοτε λυπαμαι κατσε γραψε ατακες οπως:ασε να το ξερω εγω καλυτερα..τι να σου πω τσαμπα πατημα κουμπιων

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Εσενα ποτε θα σε δουμε κοριτσαρα μου στον στοιβο.???  :smitten: Αντε γιατι νοικοκυρευομαι σε λιγους μηνες και πρεπει να συνευρεθω ερωτικα με ενα μιλφακι που να αξιζει...!!

ΑΑΑΑ θα φάμε κουφέτα; τα συγχαρητήριά μου  :thumbsup:
μην ανυσυχείς υπάρχει και σεξ μετά το γάμο. απλά να μάθεις να σβήνεις το ιστορικό στο PC και sms στο κινητο  :grin:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0
Εσενα ποτε θα σε δουμε κοριτσαρα μου στον στοιβο.???  :smitten: Αντε γιατι νοικοκυρευομαι σε λιγους μηνες και πρεπει να συνευρεθω ερωτικα με ενα μιλφακι που να αξιζει...!!
άστο καλύτερα :grin: θα βγάλεις κόκκινη κάρτα και σε μένα  :'(   λες κ δν σε ξέρω  :dancing: ούτε  κ εγώ ξέρω πως γλίτωσα από τα χέρια σου   :-*  το κακό είναι ότι με ξέρεις και δεν σε ξέρω , κ δεν μας λες  :tickedoff:  άντε και καλά στέφανα και να κανείς κ πολλα αγόρια χαχαχαχαχαχα

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια!!!! Θα εκτιμουσα παρα πολυ καποια κριτικη απ την επιστροφη της Νικολ Γαλλιδας αν δοκιμασε καποιος!!! και σταματηστε επιτελους να μαλωνετε!!!! PIECE!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom