antigregory
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ρουφιανεγια βανεσσα και ιζαμπελ δεν εχει ακουστει ακομα κατι...κανεις δεν εχει δοκιμασει;μου εχουν ξεφυγει αυτες οι 2!!!
ρουφιανεγια βανεσσα και ιζαμπελ δεν εχει ακουστει ακομα κατι...κανεις δεν εχει δοκιμασει;μου εχουν ξεφυγει αυτες οι 2!!!
χαχαχαχα!!!γιατιιιι;ρουφιανε
μπααααααααααα δεν συμφωνω....ειναι ακριβως οπως οι δικες μας...ιδια νοοτροπια και ιδια σκεψη...μετραω ηδη 2 πρωην!!!τι επαθες;Λοιπον...οι Σερβιδες ειναι η πιο καριολορατσα πανω στην Ευρωπη,αποκλειεται να υπαρχουν πιο καριολες απ'αυτες...
ακομα και οι Βουλγαρες ειναι λιγοτερο καριολες
nai..Μπενιτα μηπως εννοεις τυπε?
Αν πανηγυρίζουμε που γύρισε η Νικόλ δεν πάμε καθόλου καλά. Αυτό φυσικά δεν πάει στο φιλαράκι μου τον Αλ, αλλά στην κατάντια μας. Πανηγυρίζουμε που γύρισε μια σούπερ άσχημη,καλόψυχη με σούπερ υπηρεσίες (αν καταφέρει να σου σηκωθεί) 40+ γκόμενα. Χωρίς καν να μπω στο τριπάκι τρανς ή όχι.
Tην ξερω.
+1αγαμια σε ολο της το μεγαλειο
συμφωνω για χριστινα...αλλα η νικολ ρε φιλε...και η ευα...σε παρακαλω...μονο για fetish lovers ειναιΑυτο ξες που ωφειλετε.?? ωφειλετε οτι μας εχουν γεμισει με μπαζα, μετριες αβυζες, ποιοτητα και υπηρεσιες στο μηδεν, οποτε οταν καποια επιστρεφει φυσιολογικο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος, το ιδιο ειχε γινει και με την Χριστινα πολωνεζα οταν ξαναδουλεψε τελευταια, και αυτο το σκηνικο θα το βλεπουμε μπροστα μας οσο πασαρουν στα μαγαζια τους κοπελες Β διαλογης.
αλλο απο φεισμπουκ και σελφις τιποτα δεν κανουν.....να ναι καλα η elegant angel με τις μουναρες τηςτζι ελ τη νεα γενια πως την βλεπεις?![]()
![]()
γαμανε καθολου τα 20-25-30χρονα?![]()
η νικολ ειναι μια αξιοπρεπης μιλφ (οχι και γκιλΦ ρε παδια) ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ....στενο μουνακι(εδω χωραει συζητηση)-παραφουσκωμενα χειλη λογω πλαστικης απο τροχαιο λεει αλλα ειναι μια αξιαγαπητη κοπελα,με πολυ καλη συμπεριφορα και ψυχουλα....οταν την πηρα δεν τρελαθηκα απο γαμησι γιατι δεν μου εβγαλε κατι εκφυλοσυμφωνω για χριστινα...αλλα η νικολ ρε φιλε...και η ευα...σε παρακαλω...μονο για fetish lovers ειναι
Γιατι δε λες και για τις ραφες κατω απο τα βυζια?
Ποιο μαπα επεμβαση πεθαινεις,απλα ελεος...
ξερεις κανεις που δουλευει αυτη η gilf νικολ και ποτε;
συμφωνω για χριστινα...αλλα η νικολ ρε φιλε...και η ευα...σε παρακαλω...μονο για fetish lovers ειναι
αλλο απο φεισμπουκ και σελφις τιποτα δεν κανουν.....να ναι καλα η elegant angel με τις μουναρες της