Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
Λοιπον...οι Σερβιδες ειναι η πιο καριολορατσα πανω στην Ευρωπη,αποκλειεται να υπαρχουν πιο καριολες απ'αυτες...
ακομα και οι Βουλγαρες ειναι λιγοτερο καριολες

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Λοιπον...οι Σερβιδες ειναι η πιο καριολορατσα πανω στην Ευρωπη,αποκλειεται να υπαρχουν πιο καριολες απ'αυτες...
ακομα και οι Βουλγαρες ειναι λιγοτερο καριολες
μπααααααααααα δεν συμφωνω....ειναι ακριβως οπως οι δικες μας...ιδια νοοτροπια και ιδια σκεψη...μετραω ηδη 2 πρωην!!!τι επαθες;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815
Αν πανηγυρίζουμε που γύρισε η Νικόλ δεν πάμε καθόλου καλά. Αυτό φυσικά δεν πάει στο φιλαράκι μου τον Αλ, αλλά στην κατάντια μας. Πανηγυρίζουμε που γύρισε μια σούπερ άσχημη,καλόψυχη με σούπερ υπηρεσίες (αν καταφέρει να σου σηκωθεί) 40+ γκόμενα. Χωρίς καν να μπω στο τριπάκι τρανς ή όχι.

Αυτο ξες που ωφειλετε.?? ωφειλετε οτι μας εχουν γεμισει με μπαζα, μετριες αβυζες, ποιοτητα και υπηρεσιες στο μηδεν, οποτε οταν καποια επιστρεφει φυσιολογικο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος, το ιδιο ειχε γινει και με την Χριστινα πολωνεζα οταν ξαναδουλεψε τελευταια, και αυτο το σκηνικο θα το βλεπουμε μπροστα μας οσο πασαρουν στα μαγαζια τους κοπελες Β διαλογης.

monkey D lufy

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
0
ξερεις κανεις που δουλευει αυτη η gilf νικολ και ποτε;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
171
Like
9.431
Πόντοι
16.746
θελω κ μιρελλα στις βιλλες με 40 :rockon: :rockon:
Μαγκες τραγικο τελικα Μπουγατσες ειμαστε εδω πανω χαιρονται καποιοι για τν νικολ :jerking: :jerking:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
Αυτο ξες που ωφειλετε.?? ωφειλετε οτι μας εχουν γεμισει με μπαζα, μετριες αβυζες, ποιοτητα και υπηρεσιες στο μηδεν, οποτε οταν καποια επιστρεφει φυσιολογικο ειναι να υπαρχει ενθουσιασμος, το ιδιο ειχε γινει και με την Χριστινα πολωνεζα οταν ξαναδουλεψε τελευταια, και αυτο το σκηνικο θα το βλεπουμε μπροστα μας οσο πασαρουν στα μαγαζια τους κοπελες Β διαλογης.
συμφωνω για χριστινα...αλλα η νικολ ρε φιλε...και η ευα...σε παρακαλω...μονο για fetish lovers ειναι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
συμφωνω για χριστινα...αλλα η νικολ ρε φιλε...και η ευα...σε παρακαλω...μονο για fetish lovers ειναι
η νικολ ειναι μια αξιοπρεπης μιλφ (οχι και γκιλΦ ρε παδια) ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ....στενο μουνακι(εδω χωραει συζητηση)-παραφουσκωμενα χειλη λογω πλαστικης απο τροχαιο λεει αλλα ειναι μια αξιαγαπητη κοπελα,με πολυ καλη συμπεριφορα και ψυχουλα....οταν την πηρα δεν τρελαθηκα απο γαμησι γιατι δεν μου εβγαλε κατι εκφυλο

η ευα ειναι σαφως μεγαλυτερη ηλικιακα αλλα στο σεξ ξερει τι θελει ο αντρας ακριβως και επισης κατεχει και την τεχνη του μασαζ και της ολοκληρωτικης αντρικης περιποιησης πχ τζακουζια και τετοια.....ενταξει δεν ειναι για πιπινοφαγους προφανως,οποιος την βλεπει απο το σαλονικαι δεν του κανει φευγει

για fetish lovers δεν συμφωνω απολυτα,εξαρταται τι εννοουμε φετιχ

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.835
Πόντοι
12.815

Γουστα ειναι αυτα, αλλως την βρησκει με Νικολ και αλλος με Καντυ... :grin:  μερικες φορες μπορει να ειπα και να λεω ποιος τις γαμαει/πληρωνει δαυτες, αλλα ο καθενας οπως την βρησκει...

ΥΓ.Σχοινοβατης..!!! τις καλησπερες μου...  :rockon:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Για Νικολ Κατάγομαι απο την Γαλλία.
Είμαι 26 χρονών. Ναι !! χωρις τα καλοκαιρια και τους χειμωνες μαζι !! Χαχα!!

Περα απο την πλακα ομως οσες φορες εχω παει με τετοιες γυναικες ηλικιακα ξερουν πραγματικα να γαμιουντε, συμμετοχη,κεφι,καυλα!!

Εγω διαφωνω με τις βιλλες ως προς τις Υπηρεσιες των κοριτσιων, με τις τιμες που εχουν στα προγραμματα επρεπε να κανουν παπαδες, να χεσω εγω το σαπουνι στο νιπτηρα και τις παντοφλες αυτα ειναι μαλακιες, εκει πηγα για να γαμησω !! εχω παει σε ποντικοτρυπες και εβγενα ξεθεωμενος μετα απο 25λεπτα απτο γαμησι και την ικανοποιηση που ειχα, τι να την κανω εγω την μοντελισια μουναρα αμα μου καθεται σαν την κοτα κ περιμενει απλα να μπεις - βγεις και τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom