kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1.390
kostaki πολυ καλη! αν εχεις κανα κοννε να παρω για σπιτι θα σου στειλω φωτος!
βιζιτα εννοεις μαν?
kostaki πολυ καλη! αν εχεις κανα κοννε να παρω για σπιτι θα σου στειλω φωτος!
εκτος απο βιζιτα τι αλλο μπορεις να μου στειλεις σπιτι? χαχαχα
Εχεις PMσουβλακια![]()
τωρα μου ειπαν οτι ειναι στην γιαννιτσων η βικυ και η δαναη πηγε πρωινη στο godiva στην αχελωου....τι αλλαξοκωλιες ειναι αυτες ρε παιδι μου;χασαμε την μπαλαεπισης εχω να προσθεσω στο καινουριο κοντα στα κτελ χθες χριστινα σκουροχρωμη τσεχα πολυ χαμογελαστη και ευδιαθετη, καλο δερμα, σφιχτη, στηθος προς το μικρο
Καλο το μωρο?εγω παντως σημερα τσιμπησα τηλεφωνο απο ενα 24χρονο πιπινι απο τα Σερρας μεσω φειςμπουκ![]()
![]()
![]()
![]()
φτιαξ τα με Σερραια,να γαμησει κ η παρεα Κωστακη...εγω παντως σημερα τσιμπησα τηλεφωνο απο ενα 24χρονο πιπινι απο τα Σερρας μεσω φειςμπουκ![]()
![]()
![]()
![]()
φτιαξ τα με Σερραια,να γαμησει κ η παρεα Κωστακη...![]()
έκλεισε ρε μαν εδώ και καιρομαντζαρου γιατι δεν ανοιγει ποτε και η σαρα που λεει καποιος 4 σελιδες πιο πισω ποτε δεν την δοκιμασα ξερει κανενας που ειναι να παω
αδερφέ μου τέτσουο θα έκανα ευχαρίστως μαζί σου τσάρκα αλλά ενώ είχα πει να ανέβω βράδυ αφού δεν προλαβαίνω Δαναη άκυρο για αυτό το ΣΚΚαλο το μωρο?
gl θα κανεις τσαρκα? θες να βρεθουμε να παμε μαζι?![]()
- Συγγνώμη κύριε, συγγνώμη, τί κάνετε εδώ;
- Mια χαρά, ευχαριστώ, εσείς;
- Βρε, γιατί σπάτε το αμάξι λέω ...
- Τι «γιατί»; Γιατί έχει αθηναϊκές πινακίδες.
- Και σπάτε το αμάξι μόνο και μόνο επειδή έχει αθηναϊκές πινακίδες;
- Ναι.
- Τι «Ναι» παιδί μου; Τι «ναι» ... τι το κακό έχουν οι αθηναϊκές πινακίδες;
- Είναι αθηναϊκές.
- Ε και;
- Τι «Ε και»; Πρέπει να τα σπάμε.
- Ποιος το λέει αυτό βρε άνθρωπέ μου;
- Ε, όλος ο κόσμος το λέει άνθρωπέ μου.
- Ποιοι όλοι το λένε δηλαδή;
- Ε, όλοι: Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, ο Κώστας ο Γκοτζίλας, ο Πέτρος ο Πέτρας, ο Πεταλούδας ο Νίκος, ο Νώντας ο Ανακόντας ...
- Και τι λένε όλοι αυτοί;
- Όλοι λένε αυτοί ότι «όπου δεις αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες, πρέπει να το σπας».
- Ναι, αλλά ΓΙΑΤΙ ρωτάω!
- ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ Α Θ Η Ν Α Ι Κ Ε Σ Π Ι Ν Α Κ Ι Δ Ε Σ !!!
- Βρε άη στο διάολο ρε!
- Στο διάολο εσύ ρε .... γαμώ τις πινακίδες σου ρε ...
Τι εστι Δαναη? PΜ μεαδερφέ μου τέτσουο θα έκανα ευχαρίστως μαζί σου τσάρκα αλλά ενώ είχα πει να ανέβω βράδυ αφού δεν προλαβαίνω Δαναη άκυρο για αυτό το ΣΚ
μια παλιά ελληνιδαΤι εστι Δαναη? PΜ με
τι ωρα δουλευει σημερα και που? καλο? μιλφ ειναι?μια παλιά ελληνιδα
μου είπαν ότι είναι πρωινή βάρδια στο godiva εκεί που είναι η Νταϊάνα . κάπου 29 είναιτι ωρα δουλευει σημερα και που? καλο? μιλφ ειναι?![]()