GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.779
- Πόντοι
- 32.165
Αρα δεν προλαβαινω ουτε και εγωμου είπαν ότι είναι πρωινή βάρδια στο godiva εκεί που είναι η Νταϊάνα . κάπου 29 είναι
Αρα δεν προλαβαινω ουτε και εγωμου είπαν ότι είναι πρωινή βάρδια στο godiva εκεί που είναι η Νταϊάνα . κάπου 29 είναι
Φίλε του Τάκη γκομενα ειναι και το παίζει και αφεντικό στο μαγαζί στις Σέρρες στις άλλες κοπέλες1. Δεν ειναι
2.Το κανει
3.Δν γνωριζω
4.Ετσι ειναι ακριβως
συμφωνω τυπε απολυτα...
φιρμες ειναι ειτε οι ξενες πορνοσταρ επιπεδου οπως λες, η οι δικες μας τηλεπερσονες Μελετη, Μενεγακη κ αλλες..
αυτες που παιζουν στο Σειρηνακη τσαμπα...δεν ειναι φιρμες...
οι φιρμες ζητανε και πακετα στη δουλεια...δε δουλευουνε τσαμπα....
μαντζαρου γιατι δεν ανοιγει ποτε και η σαρα που λεει καποιος 4 σελιδες πιο πισω ποτε δεν την δοκιμασα ξερει κανενας που ειναι να παω
Και που το ξερεις εσυ?Η Σαρα παντρευτικε και το Μαντζαρου εκλεισε.
Και που το ξερεις εσυ?
Κουμπαρο σε ειχε?
Και που το ξερεις εσυ?
Κουμπαρο σε ειχε?
Παει ο βαρδαρης τυπε εδω κι εναμιση χρονο ψυχοραγει και σιγα σιγα πεθαινει :oΥΓ παιδια ,περασα απο βαρδαρη και ψυχοπλακωθηκα μονο στην προμηθεως ανοιχτο παντου ερημια...
Παει ο βαρδαρης τυπε εδω κι εναμιση χρονο ψυχοραγει και σιγα σιγα πεθαινει :o
Ναι αλλα ανοιξε...βιλλες!!!!!!στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.
στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.
στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.
εισαι νεος μαλλον και στον βαρδαρη υπηρχε το 40 ευρω και το 35 αρι και μες την κριση μαλιστα.οι βιλλες ειναι ακριβες και δεν ειναι προσβασιμες απο πολλα λεωφορεια. εγω εχω αμαξι αλλα σκεφτομαι και τους αλλους εχω κοινωνικη συνειδηση.
τωρα ομως ειναι 25 ακομη και 20 καποιες φορες, ζητα 20-25 στις βιλλες να δεις τι θα σου πουν. 35αρης ειμαι δεν ειμαι πιτσιρικος.εισαι νεος μαλλον και στον βαρδαρη υπηρχε το 40 ευρω και το 35 αρι και μες την κριση μαλιστα.