Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
συμφωνω τυπε απολυτα...
φιρμες ειναι ειτε οι ξενες πορνοσταρ επιπεδου οπως λες, η οι δικες μας τηλεπερσονες Μελετη, Μενεγακη κ αλλες..
αυτες που παιζουν στο Σειρηνακη τσαμπα...δεν ειναι φιρμες...

οι φιρμες ζητανε και πακετα στη δουλεια...δε δουλευουνε τσαμπα....

Εδω στη Μαρλεν ρε παιδια ειχε δωσει 800 ευρω προ κρισης για 2 σκηνες αλλα την ειχε ενα 8αωρο εκει  :jerking:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.275
Πόντοι
39.777
μαντζαρου γιατι δεν ανοιγει ποτε και η σαρα που λεει καποιος 4 σελιδες πιο πισω ποτε δεν την δοκιμασα ξερει κανενας που ειναι να παω

Η Σαρα παντρευτικε και το Μαντζαρου εκλεισε.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
παιδες φωτο της σαρας απο μανταζαρου εχομεν?αν εχομεν στειλτε ρε σεις να την θυμιθω ποια ειναι  μαντζαρου 14 το ροζ σπιτι ειναιανοικτο την μερα η παντα κλειστο

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ειχα καυλες, επισκεψη χθες στη 'δανεζα' εε συγνωμη 'κυπρια εε τελοςπαντων δεν ξερω η οποια λεει οτι ειναι 27.. :2funny:
η γυναικα αυτη ειναι περιπου 40-44 κατα τη γνωμη μου αν και δεν με χαλαει καθολου για να ειμαι ειλικρινης
ειναι επικοινωνιακη με καλο σωματακι αν χασει 3 κιλακια απο τη περιφερεια, (οχι απο τις βυζαρες της),  :tits:
θα ειναι σπεσιαλ διοτι εχειτα βυζια  που μαρεσουν. ειναι γενικα θετικη λοιπον, στην πιπα επειδη ηταν λιγος ο χρονος δεν μπορω να κρινω ομως γενικα το παιχνιδι το παιζει καλα και στα  :fuck1: ειναι θεα γουσταρει και το κανει καλα ή το κανει να φαινεται καλα, εμενα παντως με τελειωσε γρηγορα στα τεσσερα ειναι πολυ καβλιαρα θα κανω αλλη μια επισκεψη
ΥΓ παιδια ,περασα απο βαρδαρη και ψυχοπλακωθηκα μονο στην προμηθεως ανοιχτο παντου ερημια...

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Thx για το report μαν!! Απο τις φωτο βγαζει κατι το πολυ προστυχο σκεφτομαι να παω αλλα ειχα δει αρνητικη κριτικη στο αλλο σαιτ... μαλλον θα δοκιμασω.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.789
Πόντοι
37.562
στο χερι των θεσσαλονικεων ηταν να μεινει ανοικτος και ξαναψηφισαν μπουταρη τα ζωα, φατε τωρα γκεη πραηντ. σας πειραζε ο ατσαλακωτος ρε και τονε βαλατε φυλακη? αυτος τοσα χρονια δεν πειραξε μισο μπουρδελο. ντεμεκ απελευθερωμενος και της πιατσας ο μπουταρης και εκλεισε τον ιστορικο βαρδαρη ο αθεοφοβος.
Ναι αλλα ανοιξε...βιλλες!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
οι βιλλες ειναι ακριβες και δεν ειναι προσβασιμες απο πολλα λεωφορεια. εγω εχω αμαξι αλλα σκεφτομαι και τους αλλους εχω κοινωνικη συνειδηση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
209
Πόντοι
1.390

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βρες δε λες παλι καλα που βρικαμε εναν δημαρχο που τουλαχιστον δεν κλεβει τα λεφτα μας οπως τα αλλα τα λαμογια. και δεκα βαρδαριδες να εκλεινε χαλαλη του ετσι κι αλλιως τους εδωσε μερος σε αλλη περιοχη να πανε και χρονο αρκετο ωστε να ετοιμαστουν. Απλα επιδης μεγαλωσαμε ολοι τουλαχιστον οι κατω των 40 νοσταλγουμε τις παλιες εκεινες μερρες και το ποσο ωραια περναγαμε εκει και σε συγκριση με την παρακμη που εχει παρει τωρα καλυτερα θα ηταν να μην υπηρχη ντελο που να δουλευει εκει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.889
Πόντοι
12.815

Μπουταρης Power ρε.!!

:2funny:

Επισκέπτης
οι βιλλες ειναι ακριβες και δεν ειναι προσβασιμες απο πολλα λεωφορεια. εγω εχω αμαξι αλλα σκεφτομαι και τους αλλους εχω κοινωνικη συνειδηση.
εισαι νεος μαλλον και στον βαρδαρη υπηρχε το 40 ευρω και το 35 αρι και μες την κριση μαλιστα.

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
3
Πόντοι
26
εισαι νεος μαλλον και στον βαρδαρη υπηρχε το 40 ευρω και το 35 αρι και μες την κριση μαλιστα.
τωρα ομως ειναι 25 ακομη και 20 καποιες φορες, ζητα 20-25 στις βιλλες να δεις τι θα σου πουν. 35αρης ειμαι δεν ειμαι πιτσιρικος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom