Ναι, και γω την ξερω και μαλιστα την Τριτη θα παω απο κει να δω αν ειναι...
οι γνωστες εχουν λεφτα...
δεν κανουν βιζιτες για 3 και 60....
η αν κανουν βιζιτες, ζητανε καλα λεφτα...οχι ψιχουλα....
τα ψιλα ειναι για τις ψιλικατζουδες.....
Ναι, και γω την ξερω και μαλιστα την Τριτη θα παω απο κει να δω αν ειναι...
την αρπαχτη ομως πολλες αγαπησαν....δλδ αν φαει πεντε πουτσες σου βαζω εγω απο κωλο σε μια μερα και βγαλει 250 ευρω δικα της και μετα παει στο χοτελι με την πισινα να αραξει την χαλαει;και κατσει πχ ετσι εναν μηνα θεσσαλονικη λεμε τωρα.....οι γνωστες εχουν λεφτα...
δεν κανουν βιζιτες για 3 και 60....
η αν κανουν βιζιτες, ζητανε καλα λεφτα...οχι ψιχουλα....
τα ψιλα ειναι για τις ψιλικατζουδες.....
την αρπαχτη ομως πολλες αγαπησαν....δλδ αν φαει πεντε πουτσες σου βαζω εγω απο κωλο σε μια μερα και βγαλει 250 ευρω δικα της και μετα παει στο χοτελι με την πισινα να αραξει την χαλαει;και κατσει πχ ετσι εναν μηνα θεσσαλονικη λεμε τωρα.....
Καλά δεν ξέρει η Έφη το ανέκδοτο με το καλαπόδι;;;
Ήταν ένας τύπος και πήγαινε σε πολυόροφο μπουρδέλο. Οι "δικές του" ήταν στο δεύτερο όροφο και ανεβαίνει την πρώτη μέρα από τις σκάλες, ξαφνικά βλέπει στον πρώτο όροφο μια κοπέλα στα τέσσερα και πίσω έναν μαύρο να της τον έχει καρφώσει και να στεκεται ακίνητος. Την επόμενη ξαναπηγαίνει, εκεί ο μαύρος. Την τρίτη μέρα πάλι εκεί ο μαύρος. Ρωτάει τη ρεσεψιόν: Καλά γιατί την τυραννάτε την κοπέλα στον πρώτο όροφο;;; Κι αυτή απαντάει: Α, αυτή; Είναι καινούργια και τη βάλαμε στο καλαπόδι να ανοίξει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ναι ανοιξε ειχε πρωινη βαρδια βικη ουκρανη με κοντο μαλι βραδυνη βαρδια μια ελληνιδα με βυζους και καλη συμπεριφορα αμφοτερες με σφιχτο δερμα η ουκρανη αβυζη η ελληνιδα με καπως υπερβολικες καμπυλες, για την νικολ ουτε η τσατσαδες που δουλεψαν μαζι της δεν μπορουν να πουν παντως ειχε πει πως ειχε αδερφη παντρεμενη εδω οποτε ισως καπιια στιγμη ξαναερθειγιαννιτσων 111 ανοιξε η οχι ακομα? θα ερθει ξανα η νικολ η γαλλιδα η οχι ?

η βραδυνη που λες ειναι η γνωστη δαναη.....θα ειναι λιγο καιρο εκει μεχρι να γυρισει Κοζανη σε καποιο απο τα παλια μπουρδελακια εκειναι ανοιξε ειχε πρωινη βαρδια βικη ουκρανη με κοντο μαλι βραδυνη βαρδια μια ελληνιδα με βυζους και καλη συμπεριφορα αμφοτερες με σφιχτο δερμα η ουκρανη αβυζη η ελληνιδα με καπως υπερβολικες καμπυλες, για την νικολ ουτε η τσατσαδες που δουλεψαν μαζι της δεν μπορουν να πουν παντως ειχε πει πως ειχε αδερφη παντρεμενη εδω οποτε ισως καπιια στιγμη ξαναερθει![]()
![]()
![]()
![]()
μου το χε πει κ μενα η ιδια.Μου ειχε πει οτι εχει μια αδερφη παντρεμενη στη Θεσ/κη.Απο μονη της μου το πε,ειχαμε μια μικρη κουβεντα για κατι αλλο ασχετο...αυτα ολα οταν την ειχα παρει στην Σαπφους (rip).παντως ειχε πει πως ειχε αδερφη παντρεμενη εδω οποτε ισως καπιια στιγμη ξαναερθει![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λε ρε φίλε. Αυτή ήταν η ΔΙΑΣΗΜΗ Μαρτίνα Ρόουντς, την οποία και γάμησε ο Πατσίνο και δε του λέει τπτ τώρα να πηδήξει τη Βαβάτση εφόσον πέρασε αυτή από το βιογραφικό του..Πριν απο λιγα χρονια ειχαν φερει μια πορνοσταρ (η ετσι νομιζαν) στο τανταλου 9 αν δεν κανω λαθος, δεν θυμαμαι πως την ελεγαν, ψιλο μπαζο ηταν και δεν περασα ποτε μαζι της, ετσι καπως βλεπω και αυτη που λετε.
Όταν λες στο "ντέκε" σου τι εννοείς τύπερε ρεμαλια γαμησατε ναουμε το βαβατσακι σε ρδελομπου και βγαζετε και ανακοινωσεισ στο CNN!!!αν ειναι δυνατων!!δηλαδη ναουμε εγω που την πηρα στο ντεκε μου και μονοσ πολλεσ φορεσ αλλα και παρτουζα με φιλο τι πρεπει να κανω?να το πω στο παννεληνιο?στο κατω κατω σιγα κ το μωρο στο φιναλε.γαμησαμε και γαμαμε και πολλεσ καλυτερεσ απο το βαβατσοσκυλο!!!μην κολλατε σε καμοια βαβατση και να την πσαχνετε παντα!!!ο πσαχνων παντα ανταμειβεται!!!