nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
θελω τοσο πολυ την αγαπαω την αφροδιτη τη ρωσιδα μακαρι να κανω ελευθερο μαζι της και να με παντρευτει
αν της το πεις οτι θες να την παντρευτεις σιγουρα θα σου κατσει ακαποθελω τοσο πολυ την αγαπαω την αφροδιτη τη ρωσιδα μακαρι να κανω ελευθερο μαζι της και να με παντρευτει
θελω τοσο πολυ την αγαπαω την αφροδιτη τη ρωσιδα μακαρι να κανω ελευθερο μαζι της και να με παντρευτει
χριστινα ρουμανα ερως παλια δουλευε φριξου εκει που δουλευει ακομη η φιλη της η γιασμιν, καποτε για λιγο το επαιξε και ισπανιδα, σφικτο δερμα αλλα νταρντανα αμα θες λεπτη εβελινα στα τριδυμα ή στην εκκλησια θα ειναιΜαγκες, τι λεει εμφανισιακα Χριστινα ρουμανα ερως? Αποτι καταλαβα βυζαρες συλικονατες, αλλα ειναι λεπτη φαση νατασα, η ειναι νταρντανα? Αλλιως σκεφτομαι για Κορινα Ανδρ. 50 και Εβελινα τριδυμα αμα δουλευει. Αποψεις?
Και οι 2 Ρουμανες ειναι , καλη η Χριστινα , γεματουλα milfχριστινα ρουμανα ερως παλια δουλευε φριξου εκει που δουλευει ακομη η φιλη της η γιασμιν, καποτε για λιγο το επαιξε και ισπανιδα, σφικτο δερμα αλλα νταρντανα αμα θες λεπτη εβελινα στα τριδυμα ή στην εκκλησια θα ειναι
Έπρεπε να πας Κάντυ να στανιάρεις μαν. Και καταιγίδες θα ξεχνούσες κι απολα..Και κατι ακομα ρε παιδια γιατι ειχα καιρο να τρομαξω τοσο...ημουν πριν μιση ωρα στον περιφερειακο με το που ξεσπασε η καταιγιδα...σε καποια στιγμη αναψαμε ολοι τα αλαρμ και πηγαιναμε με 20 και παλι δεν εβλεπες μπροστα σου τιποτα μα τιποτα
Δε μου εχει ξανατυχει τετοιο πραμα...
Ειχα σκοπο να παω Καντυ αποψε αλλα διαταραχθηκε ο ψυχικος μου κοσμος μεχρι να φτασω σπιτι και το τωρα το σκεφτομαι...να παω??θα μου κανει καλο?...ή να το αφησω καλυτερα
Καλημερα μια Ινγκριντ στις Βιλλες την ξερει κανεις, την πηρε? Ειναι απο κανα στουντιο στην Αθηνα να διαβασουμε κριτικες?
αχουτοοοοοοο....ετσι οπως τα λες μου ρχεται να σε κερασω πλατινουμ ποτο με την βιβιαν...μακαρι να με καταλαβαινατε ολοι σας πριν με κοροιδεψετε την αδικια και την κοροιδια την συγχωρω την αποριψη ποτε μακαρι ολα αυτα τα κοριτσια που δουλευουν να ημουν με ολες αυτες μαζι να μην δουλευαν εκει αλλα να τις ειχα συζηγους σε ολες να προσφερνα αγαπη και στοργη αλλα τελικα ουτε και αυτες δεν με θελουν ολους εδω μεσα σας θεωρω φιλους αν και με δεν με θελετε και με βριζετε εγω σας αγαπω
εγω παλια κατουρουσα στους νιπτηρες του Βαρδαριουεχετε χεση ποτε σε μπορντελο ?
εγω παλια κατουρουσα στους νιπτηρες του Βαρδαριου
πες μου σε αναλυτικο πμ οταν θα εχεις ορεξη συνοπτικα που θα βρω τα καλα βρωμικα κολπα της νυχταςτυπε αλ εγω ακολουθω τ παραδειγμα σου....ακολουθω τα σοκακια των κολομπαρων![]()
μιας και τα περισσοτερα μπουρδελα εχουν χειροτερεψει τις υπηρεσιες τους τ τελευταια 4-5χρονια με τη κριση :S