scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Να σαι καλα , καλο βολιευχαριστω

Να σαι καλα , καλο βολιευχαριστω
σοβαρα τωρα;αυτην την στιγμη η "αλικη" με την "καταπληκτικη ομοιοτητα"![]()
με την βουλα βαβατση ειναι στο ερως 16
30 τυπε...
επεσε μειωση;30 τυπε...
τι ρωτας και δεν πας να δεις και να δοκιμασεις πριν αλλαξει η βαρδια και μας βγαλετε παλι φιδεμπορεςσοβαρα τωρα;
μεχρι τι ωρα ειναι;τι ρωτας και δεν πας να δεις και να δοκιμασεις πριν αλλαξει η βαρδια και μας βγαλετε παλι φιδεμπορες
επεσε μειωση;
τι ρωτας και δεν πας να δεις και να δοκιμασεις πριν αλλαξει η βαρδια και μας βγαλετε παλι φιδεμπορες
40 εχει το χαλαρο...επεσε μειωση;
θα βγω αργοτερα και θα παω απο εκει αν με κανειιι το κλιιικ θα μπωΠαρα πολυ καλη η Μελίνα στο Τσίρκο!!!!
Το μέλλον θα δείξει αν ειναι ιεροσυλία, αλλα μου θυμισε την Καντυ πριν τρια χρονια...
πφφφφφ,δεν πηγα επειδι ειχα μονο 30 ευρο πανο μου :-40 εχει το χαλαρο...και εγω μεχρι εκει που την θυμαμαι 30 το εχει. σιγουρα το τελευταιο εξαμηνο.
μπειμπισιτινγκ σε παππουδες θα εκανεμελινα αν και ωραια παρουσια, δεν στο κρεβατι. με ειπε και το κουφο, τις λεω απο που εισαι βολο με λεει και δουλευες εκει στα ντελα τις λεω, οχι με λεει , σε μπαρ τις λεω εναι κατι τετοιο και μπειμπι σιτινγκμε εστειλε αδιαβαστο.
ο νεος της βδομαδας.....καλωςηρθες στο σαιτ μαςΑυτη η Εφυ παιδια σε ποιο μαγαζι δουλευει και τι λεει εμφανισιακα?
αν δεν κανω λαθος η Εφη περασε απο Βαρδαρη...μιλαω για προ 2006 εποχη.εαν ειναι αυτη που νομιζω την θυμαμαι στην Τανταλου ...η Εφη ειναι τοσο παλια μαν οσο περιπου και τα στουντιο στον μυλο.....πολλα χρονια στην πιατσα