Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
τζαμαικαν αν ειδες την δαναη θελω πμ με λεπτομερειες εμφανιση,υπηρεσιες που αναγγελθγηκαν στο σαλονι,καυτες λεπτομερειες κλπ  εννοω αλλαγες εμφανισης κλπ....
Επίσης παρακαλώ γαμάικαν..  :helpplea:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
αν δεν κανω λαθος η Εφη περασε απο Βαρδαρη...μιλαω για προ 2006 εποχη.εαν ειναι αυτη που νομιζω την θυμαμαι στην Τανταλου ...
Είχε πρωτοεμφανιστεί Προμηθέως από την πάνω πλευρά της Μοναστηρίου σε εκείνο που ανέβαινες στο δεύτερο όροφο. Ήταν πολύ στενή τότε θυμάμαι μόλις είχε πρωτοξεκινήσει και σε κάθε διείσδυση πονούσε και τραβιόταν μπροστά και πλάι. Τώρα δε καταλαβαίνει τπτ η Εφάρα !!!  :fuck1: :fuck1: :rockon: :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135
Είχε πρωτοεμφανιστεί Προμηθέως από την πάνω πλευρά της Μοναστηρίου σε εκείνο που ανέβαινες στο δεύτερο όροφο. Ήταν πολύ στενή τότε θυμάμαι μόλις είχε πρωτοξεκινήσει και σε κάθε διείσδυση πονούσε και τραβιόταν μπροστά και πλάι. Τώρα δε καταλαβαίνει τπτ η Εφάρα !!!  :fuck1: :fuck1: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon:

kolodi32

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
αν δεν κανω λαθος η Εφη περασε απο Βαρδαρη...μιλαω για προ 2006 εποχη.εαν ειναι αυτη που νομιζω την θυμαμαι στην Τανταλου ...
στην τανταλου σε πιο λεσ.σε αυτο με τιν ασπρη αλουμηνοπορτα?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135
στην τανταλου σε πιο λεσ.σε αυτο με τιν ασπρη αλουμηνοπορτα?
ή απ το Μαρινόσπιτο περασε ή απο το γωνιακο πρασινο (κοτετσι)...σε ενα απο τα δυο,αλλα περασανε πολλα χρονια απο τοτε....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.668
Πόντοι
8.295
ή απ το Μαρινόσπιτο περασε ή απο το γωνιακο πρασινο (κοτετσι)...σε ενα απο τα δυο,αλλα περασανε πολλα χρονια απο τοτε....
μαρινοσπιτο..λ..τι θυμησες ρε φιλε...πες μας και για την τρελοτζενη

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
Τυποι μου ,τελικα οντως ειναι η Βουλα στο Ερως 16.Μολις επεστρεψα απο φετιχιστικη δραση. :rockon: :rockon: Οσοι προλαβαινετε θα ειναι ως τις 18.30 αλλιως την Πεμπτη παλι.
Ευχαριστω τον συναγωνιστη bourdeliotis και δημοσια

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.973
Πόντοι
3.936
Τυποι μου ,τελικα οντως ειναι η Βουλα στο Ερως 16.Μολις επεστρεψα απο φετιχιστικη δραση. :rockon: :rockon: Οσοι προλαβαινετε θα ειναι ως τις 18.30 αλλιως την Πεμπτη παλι.
H Βουλα που λεγετε Αλικη τυπε?

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
423
Πόντοι
581
Κριτικη;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης

Καλά δεν ξέρει η Έφη το ανέκδοτο με το καλαπόδι;;;
:offtopic:
Ήταν ένας τύπος και πήγαινε σε πολυόροφο μπουρδέλο. Οι "δικές του" ήταν στο δεύτερο όροφο και ανεβαίνει την πρώτη μέρα από τις σκάλες, ξαφνικά βλέπει στον πρώτο όροφο μια κοπέλα στα τέσσερα και πίσω έναν μαύρο να της τον έχει καρφώσει και να στεκεται ακίνητος. Την επόμενη ξαναπηγαίνει, εκεί ο μαύρος. Την τρίτη μέρα πάλι εκεί ο μαύρος. Ρωτάει τη ρεσεψιόν: Καλά γιατί την τυραννάτε την κοπέλα στον πρώτο όροφο;;; Κι αυτή απαντάει: Α, αυτή; Είναι καινούργια και τη βάλαμε στο καλαπόδι να ανοίξει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :grin:     

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135
μαρινοσπιτο..λ..τι θυμησες ρε φιλε...πες μας και για την τρελοτζενη
να σας θυμησω την Μαιρουλα? που μεγαλωσε γενεες-γενεες ψωλοαρμεγοντας τα πεη τους/μας... :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
να σας θυμησω την Μαιρουλα? που μεγαλωσε γενεες-γενεες ψωλοαρμεγοντας τα πεη τους/μας... :grin:
τι πιασαμε;τις γεροντοθυμησες;να σας θυμησω την Μαρινα που ελεγε ''Εσύ θα φύγεις και μετά εμένα θα κλαίει το μουνάκι μου'', ή το ''Ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα! έφαγα πολλούς πούτσους''  :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.302
Πόντοι
10.135
Η Αλβανιδα Μαιρη ενα απο τα καλητερα που περασαν απο Βαρδαρη.
τα καλυτερα βυζια της πιατσας για μενα...το βυζομπαλο της ηταν απαιχτο...το θηλαζα ανελιπως. :kissass: :kissass:

τι πιασαμε;τις γεροντοθυμησες;να σας θυμησω την Μαρινα που ελεγε ''Εσύ θα φύγεις και μετά εμένα θα κλαίει το μουνάκι μου'', ή το ''Ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα! έφαγα πολλούς πούτσους''  :2funny: :2funny: :2funny:
:grin: :grin:
μου το χε πει κ μενα...φοβερη ατακα ...την ειχαμε καταγαμησει. :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
τα καλυτερα βυζια της πιατσας για μενα...
τα καλυτερα βυζια της πιατσας ισως,αλλα το καλυτερο μουνι της πιατσας ηταν η Αννα-Μαρια  :bigdick: να τα λεμε αυτα για τους νεους  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom