kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 209
- Πόντοι
- 1.390
η Justine που αναφερθηκε οτι θα ειναι απο αυτη τη βδομαδα στο ανδρεου γεωργιου 16 ειναι τωρα?
νομιζω ναι
η Justine που αναφερθηκε οτι θα ειναι απο αυτη τη βδομαδα στο ανδρεου γεωργιου 16 ειναι τωρα?
καμια αλλη μιλφ αυτη την ωρα εκτος απο Ειρηνη και Χριστινα αλβανιδα εχει?
καμια αλλη μιλφ αυτη την ωρα εκτος απο Ειρηνη και Χριστινα αλβανιδα εχει?
Αλ ξερω πολλη καλα τι εννοεις αλλα σε αντιθεση με τον συναδελφο εγω χω παει και περασα σουπερ μαζι της μια φορα και μαλλων θα ναι η τελευταια εννοητε οτι οι ερωτικες υπηρεσιες της δε παιζονται αφου με εκανε τσιμπουκι με καποτα κ εγω νομιζα οτι ειναι ακαποτο αλλα και παλι ρε συ δε με τραβαει καθολου να παω ξανα οσο καλη και να ναι σ αυτο που κανει.
αυτην την νελλα την δοκιμασε κανεις;
ενταξει εισαι πολυ μπροσταααααααα....θα κανεις και αναφορα την ωρα της πραξης;Live από το πεδίο μάχης: περιμένω να έρθει στο δωμάτιο, μάλλον είμαι ο πρώτος...
Σσσσσσσ,υσυχια...Μη τον ενοχλείτε....ενταξει εισαι πολυ μπροσταααααααα....θα κανεις και αναφορα την ωρα της πραξης;![]()
![]()
![]()
Σσσσσσσ,υσυχια...Μη τον ενοχλείτε....
Γαμαει ο ανθρωπος...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
15 λεπτα περασαν.....περιμενω με αγωνια την κριτικη!!Σσσσσσσ,υσυχια...Μη τον ενοχλείτε....
Γαμαει ο ανθρωπος...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπορει να πηρε κανενα πρόγραμμα,μη βιαζεστε....15 λεπτα περασαν.....περιμενω με αγωνια την κριτικη!!
εχω 80 ευρουλακια στο υπολογιστη πανω και τα χαιδευωωωω....τα μιλαω και τα εξηγω διαφορα... μιλα τομφτομφ μιλαααα!!!Live από το πεδίο μάχης: περιμένω να έρθει στο δωμάτιο, μάλλον είμαι ο πρώτος...
εχω 80 ευρουλακια στο υπολογιστη πανω και τα χαιδευωωωω....τα μιλαω και τα εξηγω διαφορα... μιλα τομφτομφ μιλαααα!!!
χαχαχα!!!να παω τωρα η δεεεεν;τι προγραμμα πηρες;οταν λες μετρια;φερνει λιγο σε τραβελο!!Τι άνθρωποι είστε εσείς! Είχα άγχος να τελειωσω
Μέτρια πράγματα...γρι ελληνικά και αγγλικά...Μόνο γερμανικα μιλαει...πολύ μουναρος ομως!
Έχει αγρια ομορφιά κ σωματαρα. Οχι κ τραβελο ρε φιλος! Περασε καλυτερα με απλο να δεις....χαχαχα!!!να παω τωρα η δεεεεν;τι προγραμμα πηρες;οταν λες μετρια;φερνει λιγο σε τραβελο!!
καλα παω...να τσεκαρω...Έχει αγρια ομορφιά κ σωματαρα. Οχι κ τραβελο ρε φιλος! Περασε καλυτερα με απλο να δεις....
καλα παω...να τσεκαρω...
Live από το πεδίο μάχης: περιμένω να έρθει στο δωμάτιο, μάλλον είμαι ο πρώτος...