Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
καμια αλλη μιλφ αυτη την ωρα εκτος απο Ειρηνη και Χριστινα αλβανιδα εχει?

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
Αλ ξερω πολλη καλα τι εννοεις αλλα σε αντιθεση με τον συναδελφο εγω χω παει και περασα σουπερ μαζι της μια φορα και μαλλων θα ναι η τελευταια εννοητε οτι οι ερωτικες υπηρεσιες της δε παιζονται αφου με εκανε τσιμπουκι με καποτα κ εγω νομιζα οτι ειναι ακαποτο αλλα και παλι ρε συ δε με τραβαει καθολου να παω ξανα οσο καλη και να ναι σ αυτο που κανει.

ακάποτο με γκαπότα που λέει και ο giasou  :rockon:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Live από το πεδίο μάχης: περιμένω να έρθει στο δωμάτιο, μάλλον είμαι ο πρώτος...
ενταξει εισαι πολυ μπροσταααααααα....θα κανεις και αναφορα την ωρα της πραξης;  :P :P :P

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Live από το πεδίο μάχης: περιμένω να έρθει στο δωμάτιο, μάλλον είμαι ο πρώτος...
εχω 80 ευρουλακια στο υπολογιστη πανω και τα χαιδευωωωω....τα μιλαω και τα εξηγω διαφορα... μιλα τομφτομφ μιλαααα!!!

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εχω 80 ευρουλακια στο υπολογιστη πανω και τα χαιδευωωωω....τα μιλαω και τα εξηγω διαφορα... μιλα τομφτομφ μιλαααα!!!

Τι άνθρωποι είστε εσείς! Είχα άγχος να τελειωσω  :grin:

Μέτρια πράγματα...γρι ελληνικά και αγγλικά...Μόνο γερμανικα μιλαει...πολύ μουναρος ομως!

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6
ποσο μπροστα ειμαστε....θα εχουμε και live μπουρδελοκατασταση  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.509
Πόντοι
4.587
Τι άνθρωποι είστε εσείς! Είχα άγχος να τελειωσω  :grin:

Μέτρια πράγματα...γρι ελληνικά και αγγλικά...Μόνο γερμανικα μιλαει...πολύ μουναρος ομως!
χαχαχα!!!να παω τωρα η δεεεεν;τι προγραμμα πηρες;οταν λες μετρια;φερνει λιγο σε τραβελο!!

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα!!!να παω τωρα η δεεεεν;τι προγραμμα πηρες;οταν λες μετρια;φερνει λιγο σε τραβελο!!
Έχει αγρια ομορφιά κ σωματαρα. Οχι κ τραβελο ρε φιλος! Περασε καλυτερα με απλο να δεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom