Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 380 άτομα (11 μέλη και 369 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Δε το συζηταω καν ειναι πολυ ειδικη περιπτωση,ενα μειγμα απο Βερονικα,Σαρα,Εφη ολα μαζι...
Βεβαια εμφανισιακα αν δεν εχεις ακουσει απο πριν δηλαδη δεν τρελενεσαι να μπεις κιολας αλλα θα γινει μεγαλος ντορος μ'αυτην.

Καθομουνα σαν μαλακας 6 η ωρα το πρωι να γραψω κριτικες και ακομα δεν ανεβηκαν  :jerking: :jerking: :jerking:
Ολοι για μπανιο πηγαν σημερα?

tomftomf

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον ακουστε τι γινεται τωρα αγορια μου...ειμαι σε διλλημα :dunno: :dunno:
Αυριο θα εχει καλο καιρο θα εχω και καυλες οποτε θα πρεπει κατα το μεσημερι να κανω μια βολτα εκτος απροοπτου...
Εχω στο μυαλο μου εντονα τη Νταϊανα την οποια εχω αδικησει παρα πολυ αλλα και την Αντριαννα την οποια την πεθυμησα αν και τη θεωρω αμφιλεγομενη περιπτωση ή του υψους ή του βαθους δηλαδη.
Βεβαιως δεν ξεχναω ποτε ομως και τη Νατασα την τσαρινα και την πεθυμησα κι αυτη  :grin: :grin:

Ακουω γνωμες λοιπον...ξερετε ποσο σημαντικες ειναι για μενα αλλωστε  :rolleyes:
αποφάσισες που θα πας να ερθουμε να στησουμε αυτί?  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.328
Πόντοι
14.415
Μικρη τσαρκα πριν λιγο σε 4 οικιματα...

Α.Γεωργιου 19. Ειρηνη, Ρωσιδα λεει η τσατσα, μαυρομαλα με ποιασηματα, ζουμπηγμενα βυζια, αυτη al ειναι η Ειρηνη σου.???  :think:

Α.Γεωργιου 21. Μεξικανα καινουρια.!!  :2funny: μαυρομαλα επισης με σωμα ατσουμπαλο, Αν θυμαμαι καλα Μονικα την ειπε η τσατσα, εφυγα σφαιρα, ΜΠΑΖΟ.!

Α.Γεωργιου 52. Μαρα, μαυρομαλα, με καμπυλες και παχακια να πεταγονται αριστερα δεξια, δεν ξερω αν ειναι η γνωστη παλια Μαρα, εχω ξεχασει την φατσα της, της τον εδεινα ανετα.... :pipa2:

Α.Γεωργιου 50. Η Φλωριτα, η πιπινιτσα, μαυρο μαλι ισιο, βυζι κοντρα πλακε. Για φυλακη λεμε.!!!

Η καταθεση εγινε στην Φλωρη, δεν γινοταν να μου εχει ξεφυγει αυτο το πιπινι,  :grin: αλλα κυριολεκτικα πεταξα 30€ στα σκουπιδια, συν οτι μιλαμε ενιωσα λες και γαμουσα ανηλικο και προσπαθησα να φαντασιωθω για να τελειωσω
(...φυσικα οτι πηγα να παρω το νοικι.!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:)
...πολυ ξινοφατσα, μου συστηθηκε μαλιστα και ως ισπανιδα, μπααα με τετοια ξινοφατσα προς Αλβανια ή Βουλγαρια την κωβω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
Η καταθεση εγινε στην Φλωρη, δεν γινοταν να μου εχει ξεφυγει αυτο το πιπινι,  :grin: αλλα κυριολεκτικα πεταξα 30€ στα σκουπιδια, συν οτι μιλαμε ενιωσα λες και γαμουσα ανηλικο και προσπαθησα να φαντασιωθω για να τελειωσω
ρε μαν καθε φορα αυτο το σεναριο με το νοικι αποτυγχανει.....μπας και υποσυνειδητα σου ρχεται στο μυαλο το χαρατσι και ο Στουρναρας και σου χαλαει την καυλα; :grin:
την Ντιάνα θα εννοουσε ο αλλος ο φιλος την και καλα Ταιλανδεζα

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.796
Πόντοι
66.277
Δε το συζηταω καν ειναι πολυ ειδικη περιπτωση,ενα μειγμα απο Βερονικα,Σαρα,Εφη ολα μαζι...
Βεβαια εμφανισιακα αν δεν εχεις ακουσει απο πριν δηλαδη δεν τρελενεσαι να μπεις κιολας αλλα θα γινει μεγαλος ντορος μ'αυτην.

Καθομουνα σαν μαλακας 6 η ωρα το πρωι να γραψω κριτικες και ακομα δεν ανεβηκαν  :jerking: :jerking: :jerking:
Ολοι για μπανιο πηγαν σημερα?

Εγω τα ελεγα εβδομαδες πριν..  :grin:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
284
Πόντοι
26
Α.Γεωργιου 50. Η Φλωριτα, η πιπινιτσα, μαυρο μαλι ισιο, βυζι κοντρα πλακε. Για φυλακη λεμε.!!!

...πολυ ξινοφατσα, μου συστηθηκε μαλιστα και ως ισπανιδα, μπααα με τετοια ξινοφατσα προς Αλβανια ή Βουλγαρια την κωβω...

Θα σας διηγηθώ την ιστορία μου σε αυτό το οίκημα μετά από μίνι τσάρκα.
Μπαίνω λοιπόν και η τσατσά με περιμένει με χαρά. Νόμιζε ότι θα περάσω!!!
Βλέπω την κορασίδα που δε μου γέμισε το μάτι και αφού μου εξηγεί τα προγράμματα
η τσατσά μου λέει περνα και δε θα χάσεις (κλασσική ατάκα).
Της λέω ευχαριστώ αλλά θα κάνω μια βόλτα και μου απαντάει:
Αφού δε θέλεις να γαμήσεις γιατί με αφήνεις να μιλάω τόση ώρα μεγάλη γυναίκα!!!
και καθώς γύρισα να φύγω άρχισε να λέει κάτι στα ρουμάνικα ή κινέζικα
ή ότι άλλο μπορεί να ήταν!!
Άρχισα κι εγώ τα καντήλια κι έφυγα... Δηλαδή που το βλέπουν το κακό να κάνεις τη βόλτα
σου πριν αποφασίσεις... Και πως θα σε πείσει να γυρίσεις όταν αρχίσει τα καντήλια με το
που φεύγεις;  :uglystupid:  :uglystupid:
Εγώ πάντως δύσκολα θα ξαναπάω στο συγκεκριμένο σπιτάκι ακόμα και για βόλτα.
Ας βάλουν μυαλό και μετά βλέπουμε.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ρε τυπε αν δεν θελεις μην με στελνεις πμ δεν ειναι με το ζορι, ειπα οποιος θελει. το λογο που το κανω τον εχω πει. τελος με το θεμα αυτο.
αν τα γραψεις μια φορα ,γλιτωνεις να τα γραφεις καθε φορα στα pm..οποτε και ο κοσμος ενημερωνετε και εσυ γλιτωνεις γραψιμο.
π.χ εγω δε θελω να σε ζαλιζω με  pm γιαυτο και δε σου στελνω..

Johnny Red

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2011
Κριτικές
10
Like
113
Πόντοι
236
[size=20pt]οποιος σκευτεται να βγει αργοτερα και ψαχνει καποιες συγκεκριμενες κοπελες ας στειλει πμ μολις γυρισα απο μια αρκετα μεγαλη βολτα.[/size] Μαγκες ειχα καιρο να δω την μιρελα και φουντωσα ολο και ποιο μοντελο γινεται ρε παιδια  :rockon: εμαθα και νεα απο βερονικα  :grin: και αλλα πολλα, κανα μισαωρο θα ειμαι μεσα μετα την κανω για μπυρα και μπορει να περασω και μια βολτα απο την μιρελα  ;)
Υπάρχει άλλος λόγος που μπαίνουμε σ'αυτό το φόρουμ εκτός από την ενημέρωση?
Τι κερδίζεις από τα pm και δεν ποστάρεις την "περιπολία" σου εδώ,μόνο εσύ ξέρεις.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Α.Γεωργιου 19. Ειρηνη, Ρωσιδα λεει η τσατσα, μαυρομαλα με ποιασηματα, ζουμπηγμενα βυζια, αυτη al ειναι η Ειρηνη σου.???  :think:

Α.Γεωργιου 21. Μεξικανα καινουρια.!!  :2funny: μαυρομαλα επισης με σωμα ατσουμπαλο, Αν θυμαμαι καλα Μονικα την ειπε η τσατσα, εφυγα σφαιρα, ΜΠΑΖΟ.!
οχι η Ειρηνη η ΠΡΩΗΝ αγαπημενη μου ειναι μονιμη στο Νικ.Ουρανου 26.Δε την εχεις δει ποτε την κανονικη?

Η μεξικανα η Μονικα τα παιρνει στο στομα ομως με 40ε και φαινεται πολυ εκφυλο πουτανακι

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά, τη Μαξιμ ,ενα ξανθο πολωνικο ατι,με σουπερ βυζους,ξανθο κοντο μαλλι,ξερεις κανεις που τη βρισκουμε ? ηταν το χειμωνα στο Ανδρεου Γεωργιου 16 νομιζω.

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Παιδιά, τη Μαξιμ ,ενα ξανθο πολωνικο ατι,με σουπερ βυζους,ξανθο κοντο μαλλι,ξερεις κανεις που τη βρισκουμε ? ηταν το χειμωνα στο Ανδρεου Γεωργιου 16 νομιζω.

Δεν σου την συστηνω φιλε μου!! καλυτερα τραβα στην Τζαστιν.

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
Δεν σου την συστηνω φιλε μου!! καλυτερα τραβα στην Τζαστιν.

Μαστοκαβλιδη φιλε μου,την ειχα φαει το χειμωνα και ειχα παθει πλακα με τους περηφανους υπερβυζους της! βεβαια αργοτερα διαβασα και μερικες αρνητικες κριτικες,αλλα,δεν ξερω,καλα ειχα περασει θυμαμαι και ελεγα να κανω μια επαναληπτικη. δεν ξερω ομως αν ειναι ακομα εκει ,στο ιδιο μαγαζι ή την κοπανησε γι αλλου.αμα ξερει κανεις,ας με διαφωτισει.

εχουμε καμια φωτο απο Τζαστιν να παρω λιγο ματι και να κρινω ? που τη βρισκουμε τη δεσποινιδα ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
Μαστοκαβλιδη φιλε μου,την ειχα φαει το χειμωνα και ειχα παθει πλακα με τους περηφανους υπερβυζους της! βεβαια αργοτερα διαβασα και μερικες αρνητικες κριτικες,αλλα,δεν ξερω,καλα ειχα περασει θυμαμαι και ελεγα να κανω μια επαναληπτικη. δεν ξερω ομως αν ειναι ακομα εκει ,στο ιδιο μαγαζι ή την κοπανησε γι αλλου.αμα ξερει κανεις,ας με διαφωτισει.

εχουμε καμια φωτο απο Τζαστιν να παρω λιγο ματι και να κρινω ? που τη βρισκουμε τη δεσποινιδα ?
την βρισκεις στο λαφαμ ανδρεου γεωργιου 34....μια δοκιμη θα σε πεισει και σενα....ειναι απο τις τελευταιες μιας καλης στοφας και γενιας ιεροδουλων της θεσσαλονικης που μας χαρισαν  ενδοξα γαμησια

JASON855

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
0
την βρισκεις στο λαφαμ ανδρεου γεωργιου 34....μια δοκιμη θα σε πεισει και σενα....ειναι απο τις τελευταιες μιας καλης στοφας και γενιας ιεροδουλων της θεσσαλονικης που μας χαρισαν  ενδοξα γαμησια

ευχαριστω φιλε τζι ελ,θα κοιταξω να την τιμησω.

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
17
Πόντοι
3.015
Οχι, στο 16 ειναι τελευταια, οπως κι αποψε, βραδυνη, αντικαθιστώντας την Μαξιμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom