Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (12 μέλη και 289 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Χαχαχα Κλαιωωωω!!!! ρε μαλακα υπηρχε μια σαν κινεζο-τετοια μιλφ νομιζω ανδρεου γεωργιου 4.
Αυτην που λες που την βρισκουμε ??
:knuppel: :knuppel: :knuppel: δεν ξερεις τη Νταϊανα?  :o :o :o :o :o

Πατα το κουμπι της αυτοδιαγραφης τωρα... :s&m_1: :s&m_1:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Μηπως λες αυτη Αχελωου??
ναι ρε μια ειναι η Νταϊανα τι με ρωτας και με τρελενεις...τετοια γυναικα τετοιο μυαλο,τετοια αρχοντια και τετοιο μουνι και κωλοτρυπιδα για γλειψιμο δεν υπαρχει αλλη.

Αντε πανε πρωι πρωι αυριο και πες σε εστειλε ο αλ πατσινο ωστε αμα εγω το μεσημερι μετα να παρω και τα δωρα μου

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
ναι ρε μια ειναι η Νταϊανα τι με ρωτας και με τρελενεις...τετοια γυναικα τετοιο μυαλο,τετοια αρχοντια και τετοιο μουνι και κωλοτρυπιδα για γλειψιμο δεν υπαρχει αλλη.

Αντε πανε πρωι πρωι αυριο και πες σε εστειλε ο αλ πατσινο ωστε αμα εγω το μεσημερι μετα να παρω και τα δωρα μου

Χαχαχαχα τρελλεεε!!!!  :2funny:

Επισκέπτης
οποιος σκευτεται να βγει αργοτερα και ψαχνει καποιες συγκεκριμενες κοπελες ας στειλει πμ μολις γυρισα απο μια αρκετα μεγαλη βολτα. Μαγκες ειχα καιρο να δω την μιρελα και φουντωσα ολο και ποιο μοντελο γινεται ρε παιδια  :rockon: εμαθα και νεα απο βερονικα  :grin: και αλλα πολλα, κανα μισαωρο θα ειμαι μεσα μετα την κανω για μπυρα και μπορει να περασω και μια βολτα απο την μιρελα  ;)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
252
Πόντοι
36
οποιος σκευτεται να βγει αργοτερα και ψαχνει καποιες συγκεκριμενες κοπελες ας στειλει πμ μολις γυρισα απο μια αρκετα μεγαλη βολτα. Μαγκες ειχα καιρο να δω την μιρελα και φουντωσα ολο και ποιο μοντελο γινεται ρε παιδια  :rockon: εμαθα και νεα απο βερονικα  :grin: και αλλα πολλα, κανα μισαωρο θα ειμαι μεσα μετα την κανω για μπυρα και μπορει να περασω και μια βολτα απο την μιρελα  ;)
Ειιιιπεεεςςςς, νέα από Βερόνικα  :think: Για κάντα μας πιο λιανά Ζιζάνιους. Επιστρέφει στην ενεργό δράση το βατραχάκι της ?  :cheesy:

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
252
Πόντοι
36

Επισκέπτης
κοιτα τυπε με ειπε οτι ψαχνει κουμπαρο απο ελλαδα αν σε βολευει και θελεις αυτο το διαστημα να μετακομισεις στην κοσμοπολιτικη οδησσο της ουκρανιας, φυγε μην το σκευτεσαι.  :grin:

τελευταια 5 λεπτα και την κανω ειδη αρχισαν να βαρανε τα τηλ.  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Παντρεύτηκε? Έφυγε για πάντα από Ελλάδα? Λέγε ρε μαν. Μη μας κρατάς σε αγωνία. Και κάτι ακόμα.. Μήπως είσαι ο πρώην Γαμαικανός  :think:
στειλε πμ αλλιως δε σου λεει...ειναι απορρητες πληροφοριες

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
252
Πόντοι
36
κοιτα τυπε με ειπε οτι ψαχνει κουμπαρο απο ελλαδα αν σε βολευει και θελεις αυτο το διαστημα να μετακομισεις στην κοσμοπολιτικη οδησσο της ουκρανιας, φυγε μην το σκευτεσαι.  :grin:

Ούτε με σφαίρες αυτή την περίοδο Ουκρανία  :ak: :ak:. Ε την Βέρο. Θα τήλιξε κανέναν με το τσαχπίνικο τσιμπούκι αλά μσάζ με τη γλώσσα της που έκανε. Άραγες ο άμοιρος Ουκρανός που θα τη στεφανωθεί να γνωρίζει για το παρελθόν της στα σπιτάκια της ΜπουδελοΣαλόνικας  :knockinb:  :think:  :2funny:

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.796
Πόντοι
66.277

Δεν ειναι η καταλληλη εποχη για Ουκρανια αλλα και για γαμους  :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Οποιος γουσταρει στελνει με κανενα δεν εχω προβλημα, το ειχα πει απ την αρχη.
χαρη θα μας κανεις ρε φιλε?...εκανες βολτα πες μας τι ειδες οπως κανουμε ολοι.
Τι πμ και βλακειες μας λες?

Επισκέπτης
ρε τυπε αν δεν θελεις μην με στελνεις πμ δεν ειναι με το ζορι, ειπα οποιος θελει. το λογο που το κανω τον εχω πει. τελος με το θεμα αυτο.

Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.796
Πόντοι
66.277

Αλ το εχει δηλωσει οτι δε θα γραφει πλεον και θα απανταει μονο σε πι εμ σε οποιον ενδιαφερετε

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
526
Την εχεις γαμησει μεγαλε?
Εγω παντος ψαχνω μια μονικα-μιλφ που δουλευε στα τριδυμα . Ο Al pacino εχει κανει και κριτικη για αυτην...

ειναι στα Τρικαλα τωρα , σε κανα μηνα θα ειναι πισω .

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
17.355
Αφου εφαγα την πατατα του αιωνα αποψε στο Fever με την πορνοσταρ Simone Diamond πετωντας 30ε στο πριβε μιας και δεν κανει απολυτως τιποτα στο πριβε,μου την εδωσε και πηγα καρφωτος μετα στη Μιχαελα στο Πηγασου.

Πραγματι ειναι πολυ δυνατη περιπτωση και για να φτασω να καυλωσω τοσο πολυ στις 5 παρα και μετα τα ουισκια ε καταλαβενετε για τι πραμα μιλαμε.
Απ'οτι καταλαβα και μου ειπε κι αυτη εχει καριερα στα μασατζιδικα γι'αυτο και την ξερουν καποιοι εδω μεσα και μας την παινεψαν τις προηγουμενες μερες.
50ε για γυμνο με 69,εμφανισιακα θα λεγαμε ενα καθημερινο κοριτσι με τα πιασιματακια του τα βυζακια του τα χαλαρα,το κωλαρακι του το λιγο φαρδυ..,ξανθια με ανταυγιες και ομορφη φατσα.

Πολυ επικοινωνιακη,παιχνιδιαρα και ολη την ωρα χαζογελαει,δεκτικη σχεδον σε ολα,γλωσσοφιλα,αγκαλιες παιχνιδια,πουτσοτριψιματα,αψογη σε τεχνικη και το τσιμπουκι της και το καβαλημα της απο πανω..
Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη νομιζω εχουμε πολυ δυνατο νεο στανταρακι που θα μας απασχολησει για καιρο.

Και φυσικα πληρες αναλυτικο ρεπορταζ απο το Fever στο σχετικο θρεντ

skieros

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
38
Like
2.216
Πόντοι
4.125
Αφου εφαγα την πατατα του αιωνα αποψε στο Fever με την πορνοσταρ Simone Diamond πετωντας 30ε στο πριβε μιας και δεν κανει απολυτως τιποτα στο πριβε,μου την εδωσε και πηγα καρφωτος μετα στη Μιχαελα στο Πηγασου.

Πραγματι ειναι πολυ δυνατη περιπτωση και για να φτασω να καυλωσω τοσο πολυ στις 5 παρα και μετα τα ουισκια ε καταλαβενετε για τι πραμα μιλαμε.
Απ'οτι καταλαβα και μου ειπε κι αυτη εχει καριερα στα μασατζιδικα γι'αυτο και την ξερουν καποιοι εδω μεσα και μας την παινεψαν τις προηγουμενες μερες.
50ε για γυμνο με 69,εμφανισιακα θα λεγαμε ενα καθημερινο κοριτσι με τα πιασιματακια του τα βυζακια του τα χαλαρα,το κωλαρακι του το λιγο φαρδυ..,ξανθια με ανταυγιες και ομορφη φατσα.

Πολυ επικοινωνιακη,παιχνιδιαρα και ολη την ωρα χαζογελαει,δεκτικη σχεδον σε ολα,γλωσσοφιλα,αγκαλιες παιχνιδια,πουτσοτριψιματα,αψογη σε τεχνικη και το τσιμπουκι της και το καβαλημα της απο πανω..
Περισσοτερες λεπτομερειες στην κριτικη νομιζω εχουμε πολυ δυνατο νεο στανταρακι που θα μας απασχολησει για καιρο.

παρθενοπη η σιμονε προεδρε??  :2funny: :2funny:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
284
Πόντοι
26

Φίλε μου επειδή τυχαίνει να την γνωρίζω όπως ανέφερες από μασατζίδικα που έχει δουλέψει,
η κοπέλα είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Θα τολμούσα να την βάλω στις καλύτερες του χώρου.
Βέβαια δε ξέρω πως θα λειτουργήσει τώρα στα μαγαζιά που μετακόμισε αλλά θέλω να πιστεύω ότι
θα παραμείνει όπως την ξέρουμε και δε θα χάσει σε απόδοση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom