Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (14 μέλη και 61 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
Η αναστασια ΜΕΓΑΛΗΗΗ φωλα οταν την ειχα παρει....μια απιθανη μιλφαρα δουλευει νομιζω πετρου ερημιτη.Μια ναντια ρωσιδα γαμιετε σαν  πεινασμενη νοικοκυρα-γειτονισσα. :pipa2: :2on1: :pipa1: :tits:

Εγω με την Αναστασια περασα καλα 1-2 φορες που την πηρα,τωρα αυτη τη Ναντια δεν την ξερω σαν ονομα σιγουρα αμα τη δω ομως την ξερω.

Antony14

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
216
Πόντοι
16
στην τελευταια βολτα αρκετες ακουσα να κανουν CIM...ζηλεψαν την Εμμα..κερδιζουν πελατεια παντως παλαιοτερα δε στο ανεφερε καμια τσατσα και τωρα μου το ειπαν κανα 2-3...
η Αλινα που αναζητα πιο πισω συναγωνιστης λειπει στη χωρα της με αγνωστο χρονο επιστροφης..ετσι εμαθα απο Νικ Ουρανου 26
Αυτά είναι πολύ δυσάρεστα νέα μα τον Τουτάτη ! :huh:  Άν μάθετε τπτ για επιστροφή της ειδοποιήστε Plz

monkey D lufy

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
0
καλησπερα
ξερει κανεις για σημερα παρασκευη 2 Μαιου που παιζει να πετυχω καμια milf ? επειγων γτ οι καυλες ειναι στο ταβανι

xose mparozo2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πανε πρωινα μεχρι και τις 7..ολες μιλφαρες ειναι

xose mparozo2

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά είναι πολύ δυσάρεστα νέα μα τον Τουτάτη ! :huh:  Άν μάθετε τπτ για επιστροφή της ειδοποιήστε Plz
αν μαθει κανεις νεα ας ενημερωσει ...εχουν γεμισει στη πρωινη βαρδια ολες πανω απο 35 χρονων μπαζα..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.681
Πόντοι
17.065
αν μαθει κανεις νεα ας ενημερωσει ...εχουν γεμισει στη πρωινη βαρδια ολες πανω απο 35 χρονων μπαζα..
Αυτη ειναι μια πολυ ωραια εξελιξη θα ελεγα  :cheesy:

καλησπερα
ξερει κανεις για σημερα παρασκευη 2 Μαιου που παιζει να πετυχω καμια milf ? επειγων γτ οι καυλες ειναι στο ταβανι
:2funny: Μ'αρεσει που βαζεις και την ημερομηνια ακριβως.Πηγαινε στην μιλφ Ευα.Δουλευει βραδυ στο Τριδυμο 2,εκτος απο καλη επαγγελματιας ειναι και ευχαριστος ανθρωπος. :sunglasses:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.297
Πόντοι
39.777
μπορεις να πεις που ειναι αυτο και αν ξερεις βαρδια?

Εγω πρωινή την πέτυχα,το Στουντιο ειναι εκει δίπλα απο την μεγάλη αλάνα που κάνουν στάση και τα φορτηγά,ελπιζω να καταλαβες

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπέρα, πήρε το μάτι κανενός την Κορίνα ;

Επίσης, μια μελαχρινή με το μαλλάκι στο πλάι ξυρισμένο από την μια πλευρα, λιγο γεματούλα, στο Ανδ. Γεωργίου 30α βράδυ ποιά είναι ;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.955
Τελικά σήμερα την κτύπησα την Λίζα στο Ερημίτου, μακράν το πιο γλυκό πιπινάκι των τελευταίων χρόνων, επιδερμίδα βελούδο, βυζάκι μικρό αλλά που καυλέ και ζουμερό, και κολάραααααα κόλαση, τι πάτος ήταν αυτός, την έστησα στα 4 και έχασα το φως μου,  :fuck1: την γάμησα δυνατά και με στράγγιξε,  :knockinb: πέρασα πολύ καλά και θα επαναλάβω, χρειάζεται μια καθοδήγηση αλλά όπως λέει και ένας σοφός ίσως και να είναι καλύτερα έτσι, της αξίζει μια κριτική, θα βρω χρόνο και θα της γράψω κάτι τις.  :rockon:

antigregory

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Τελικά σήμερα την κτύπησα την Λίζα στο Ερημίτου, μακράν το πιο γλυκό πιπινάκι των τελευταίων χρόνων, επιδερμίδα βελούδο, βυζάκι μικρό αλλά που καυλέ και ζουμερό, και κολάραααααα κόλαση, τι πάτος ήταν αυτός, την έστησα στα 4 και έχασα το φως μου,  :fuck1: την γάμησα δυνατά και με στράγγιξε,  :knockinb: πέρασα πολύ καλά και θα επαναλάβω, χρειάζεται μια καθοδήγηση αλλά όπως λέει και ένας σοφός ίσως και να είναι καλύτερα έτσι, της αξίζει μια κριτική, θα βρω χρόνο και θα της γράψω κάτι τις.  :rockon:
βραδυνη ειναι αυτη τυπε μου;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom