GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.955
smartakiΤι εννοείς gameova?
Έφη ;)
smartakiΤι εννοείς gameova?
στο city gate ανοιχτα ειναι?γιατι βαριεμαι να πηγαινω μυλο![]()
Να πας καλόμε καλεσαν και για καφε σημερα κατι κοριτσια να δουμε αν θα παω η θα παω μυλο![]()
Πάνε ρίξε έναν μπούτσο λέω εγώ σε αυτά τα κορίτσα και ασε τα στουντιος για άλλη φορά. Τα 30 ευρώ στην τσέπη.. ;)με καλεσαν και για καφε σημερα κατι κοριτσια να δουμε αν θα παω η θα παω μυλο![]()
Πάνε ρίξε έναν μπούτσο λέω εγώ σε αυτά τα κορίτσα και ασε τα στουντιος για άλλη φορά. Τα 30 ευρώ στην τσέπη.. ;)
Να πας καλόκαι μετά καλά
![]()
![]()
![]()
![]()
στην τελευταια βολτα αρκετες ακουσα να κανουν CIM...ζηλεψαν την Εμμα..κερδιζουν πελατεια παντως παλαιοτερα δε στο ανεφερε καμια τσατσα και τωρα μου το ειπαν κανα 2-3...
η Αλινα που αναζητα πιο πισω συναγωνιστης λειπει στη χωρα της με αγνωστο χρονο επιστροφης..ετσι εμαθα απο Νικ Ουρανου 26
.στο city gate ανοιχτα ειναι?γιατι βαριεμαι να πηγαινω μυλο![]()
αλισα-αντζελα στα τριδυμα...γαληνη κοροβαγκου αλλα θελει γερο χτυπημα...η μιρελα ανδ.γεωργιου δεν τσιριζει αλλα βγαζει βογκητα τρελα....!!!ολα αυτα προυποθετουνε σφυροκοπημα...το κατα δυναμηνΠοια τσιριζει στο γαμησι που την βρισκουμε και τι βαρδια??![]()
αλισα-αντζελα στα τριδυμα...γαληνη κοροβαγκου αλλα θελει γερο χτυπημα...η μιρελα ανδ.γεωργιου δεν τσιριζει αλλα βγαζει βογκητα τρελα....!!!ολα αυτα προυποθετουνε σφυροκοπημα...το κατα δυναμην
Παιδια καμια ωραια μιλφαρα σε βαρδαρη-μυλο ξερετε που εχει?
![]()
Στα τριδυμα πρωινη η Ευα,εγω θα την εκανα κουγκαρ παντος οχι μιλφ
Απο βδομαδα στο πηγασου θα ειναι η Μιχαελα,Σλοβακα απο το γνωστο μασατζιδικο..
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστω ρε μαγκα![]()
παντος 20 μπουρδελα μονο 1-2 μιλφ καταντια....Αμα βρειτε καμια αλλη milf-cougar-gilf ενημερωστε καρντασια
![]()
![]()
![]()
Πηγασου?...![]()
explain λιγο ρε φιλος..
![]()
πιο εννοεις?
Ηταν και μια Ρωσιδα Αναστασια αλλα πρεπει να εχει σταματησει πλεον,εχω καιρο να την δω.
Και στο Ανδρεου Γεωργιου 19 εχει τα πρωινα μια Ρωσιδα μιλφ ξανθια με τεραστια βυζια
Η Μιζαελα ειναι πιπινι,αμα δε σε χαλαει η πηγασου ειναι το στενακι αναμεσα στη βιλκα που πας προς Ανδρεου Γρεωργιου