Ρουμανίτσα είναι![]()
Οι πιο πολλες ρουμανες ειναι που δουλευουνε στα μαγαζια...Αλλα πιστευω σε εχω αχαστο για ΑΛΙΝΑ...

Ρουμανίτσα είναι![]()
Οι πιο πολλες ρουμανες ειναι που δουλευουνε στα μαγαζια...Αλλα πιστευω σε εχω αχαστο για ΑΛΙΝΑ...;)
Αφροδίτη Κοροβάγκου την πέτυχα χτες. Ψάχνω για καμια κριτική αλλά δε βρίσκω.![]()
Ωραίο κ αψεγάδιαστο σωμα κ δερμα είχε. Κωλαρα κ βυζαρα. Μελαχρινή κ η φάτσα της ηταν λιγο σα ρακουν...Καποιοι συναγωνιστες γραψανε οτι η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ειναι μαλλον η ΚΑΡΛΑ που δουλευε παλαιοτερα Μινωταυρου...Δε ξερω αν υπαρχουν εκει κριτικες..
Εμφανησιακα τοσο καλη ηταν?
![]()
![]()
Τι πλασματάκι είναι αυτό..
![]()
κωλο δινει;Ωραίο κ αψεγάδιαστο σωμα κ δερμα είχε. Κωλαρα κ βυζαρα. Μελαχρινή κ η φάτσα της ηταν λιγο σα ρακουν...Με βαζελινη στο χερι σαλοναρισε
Ωραίο κ αψεγάδιαστο σωμα κ δερμα είχε. Κωλαρα κ βυζαρα. Μελαχρινή κ η φάτσα της ηταν λιγο σα ρακουν...Με βαζελινη στο χερι σαλοναρισε
κι οι φολες για να τις τρωμε ειναι....αν δεν φας δεν μαθαινεις.....
κι οι φολες για να τις τρωμε ειναι....αν δεν φας δεν μαθαινεις.....Και γιατι δε δοκιμασες αφου σου αρεσε τοσο πολυ?Φοβοσουνα μηπως φας καμια φολα?
Όχι, αλλά η Αλίνα έπαιζε ίδια ώρα μπάλα οπότε... καταλαβαίνεις ;)Και γιατι δε δοκιμασες αφου σου αρεσε τοσο πολυ?Φοβοσουνα μηπως φας καμια φολα?
Όχι, αλλά η Αλίνα έπαιζε ίδια ώρα μπάλα οπότε... καταλαβαίνεις ;)![]()
Παλικάρια κάτι τελευταίο και πάω να την πέσω ακουγωντας τον φαλακροκόρακα Ραπ. Η κοκκινομαλλα Ισαμπέλλα από Κωλέττη ξέρετε που εχει χαθεί? Καιρό έχω να την πετυχω..![]()
Εγω το ειπα, αλλα με επιφύλαξη. Μην το δεσετε κομπο.Καποιοι συναγωνιστες γραψανε οτι η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ειναι μαλλον η ΚΑΡΛΑ που δουλευε παλαιοτερα Μινωταυρου...
Εγω το ειπα, αλλα με επιφύλαξη. Μην το δεσετε κομπο.
Το αλλο σαι λεει παντως τωρα που ειδα οτι αυτη τη βδομαδα δουλευει Κωλεττη. Καμια επιβεβαιωση απο καποιο συναγωνιστη που πηγε τσαρκαΚανα μηνα και βαλε εχω να τη δω και εγω....Ποιος ξερει μπορει να μας βαρεθηκε και να μας παρατησε...![]()
Καλα βολια.!! Μολις γυρισεις θα σου ζητησω σκονακι...Δεκεμβρη μαλλον θα κατεβω με το πορνοκτελ...![]()