Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
91
Πόντοι
6
Τις προάλλες που κάναμε βόλτα με ένα φίλο μου σε δύο διαφορετικά μαγαζιά οι τσατσάδες μας είπαν με μεγάλη σιγουριά "Την ξέρετε την κοπέλα, την έχετε ξαναδεί πολλές φορές". Το ένα από αυτά τα μαγαζιά ήταν το La Femme, όπου μάλιστα η τσατσά ούτε καν φώναξε τη Λάρα να βγει να τη δούμε, μας είπε μόνο το όνομά της και ότι ήταν σίγουρη ότι την ξέρουμε και δε θα περάσουμε.
Το αστείο είναι ότι και στα 2 αυτά μαγαζιά είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε, τις τσατσάδες αυτές αμφιβάλλω αν τις είχαμε ξαναδεί και την κοπέλα στο άλλο μαγαζί (το οποίο ήταν το Αν Γεωργίου 50) ούτε καν την ξέραμε (μια Αντριάννα).
Προφανώς την ίδια τρελή  :uglystupid: πέτυχες και σε έδιωξε η ίδια και όχι η Λάρα. Η ιδιοκτήτρια αν διαβάζει ας το ερευνήσει το θέμα κανει ενα διαλειμα απο την αποχη και ας κατεβει στον αγωνα  :fuck2: ...

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.289
Πόντοι
6.125
Τις προάλλες που κάναμε βόλτα με ένα φίλο μου σε δύο διαφορετικά μαγαζιά οι τσατσάδες μας είπαν με μεγάλη σιγουριά "Την ξέρετε την κοπέλα, την έχετε ξαναδεί πολλές φορές". Το ένα από αυτά τα μαγαζιά ήταν το La Femme, όπου μάλιστα η τσατσά ούτε καν φώναξε τη Λάρα να βγει να τη δούμε, μας είπε μόνο το όνομά της και ότι ήταν σίγουρη ότι την ξέρουμε και δε θα περάσουμε.
Το αστείο είναι ότι και στα 2 αυτά μαγαζιά είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε, τις τσατσάδες αυτές αμφιβάλλω αν τις είχαμε ξαναδεί και την κοπέλα στο άλλο μαγαζί (το οποίο ήταν το Αν Γεωργίου 50) ούτε καν την ξέραμε (μια Αντριάννα).
Προφανώς την ίδια τρελή  :uglystupid: πέτυχες και σε έδιωξε η ίδια και όχι η Λάρα. Η ιδιοκτήτρια αν διαβάζει ας το ερευνήσει το θέμα...
μια ξανθια με αγορε μαλλια. Η οποια στο παρελθον μου μιλουσε και καναμε και συζητησεις στο σαλονι μεχρι να περασω και δεν ειχαμε θεμα... αλλα τι να πω...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μάγκες ξέρει κανείς πόσα και ποια σπιτάκια έχουν απομείνει ανοιχτά στον Βαρδάρη ;;;  :think:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.865
Πόντοι
6.265
Villa Erotica Δευτέρα 30.09.2013 Αντριάνα 10.00 - 20.00

ηρεμα αυριο μην την ξεπατωσεται  :grin:

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αναρωτιουνταν καποιοι προλαλησαντες πως γινεται με τετοια κριση στη Θεσσαλονικη οι τιμες να παραμενουν υψηλες κ να εχουνε πολλη κινηση..

μα απλα γιατι δεν ειναι πολλα...

καμια 25 στουντιο συν 3 ντελα συνολο 28 για 1,5 εκατομμυρια κοσμο συν τους επισκεπτες απο υπολοιπη Μακεδονια..

στην Αθηνα εχει καμια 4ΟΟ...

ΔΛΔ με τριπλασιο πληθυσμο η Αθηνα εχει δεκαπλασια ντελα..

οποτε απλα δεν ειναι πολλα κ σε συνδιασμο που με την αγαμια που εχει πεσει σε μεγαλο μερος αντρων για ενα σωρο λογους δημιουργει την κινηση παρα την κριση..κ οι τιμες παραμενουν ψηλα...

κ μην πει κανενας δεν επικρατει αγαμια...οταν το καθε μπαζακι που περναει μπροστα απο το καφε γυρναει αν το κοιταξει ολη η καφετερια

καλα να περνατε κυριοι
Γ.

extramask

Μέγας
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
166
Πόντοι
4.515
μια ξανθια με αγορε μαλλια. Η οποια στο παρελθον μου μιλουσε και καναμε και συζητησεις στο σαλονι μεχρι να περασω και δεν ειχαμε θεμα... αλλα τι να πω...

για να πω την αλήθεια δεν πρόσεξα πως ήταν εμφανισιακά

Επισκέπτης
Πριν λιγο τα ιδια. Αναμενα φώτα, κλειστη πόρτα.

Ξαναπήγα κ εγώ σήμερα κ τα ίδια. Ντάξει ας το φτιάξουνε αυτό το θέμα με το αν θέλουν κ μπορούν να δουλέψουν κ ας μας πούνε, εγώ βαριέμαι να ξαναπηγαίνω τζάμπα.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
12
Like
598
Πόντοι
6.745
Στοχευμενη καταθεση στην ανδριαννα οπου γινοταν της κακομοιρας. πολυς κοσμος αλλα το κοριτσι αξιζει το καθε ευροπουλο που δινεις. παραπανω δεν λεω γιατι ουτε καινουργια ειναι ουτε εχει αλαξει κατι.

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
Στοχευμενη καταθεση στην ανδριαννα οπου γινοταν της κακομοιρας. πολυς κοσμος αλλα το κοριτσι αξιζει το καθε ευροπουλο που δινεις. παραπανω δεν λεω γιατι ουτε καινουργια ειναι ουτε εχει αλαξει κατι.
κι εγώ κατέθεσα στην  αντριάννα που ήταν η μόνη που άξιζε στην πρωινή βάρδια. πρέπει να παίρνουν μαθήματα οι άλλες από την αντριάννα.
το μαγαζί μοιράζεται στα δύο.
Στο έρως μία ανορεξική Κορίνα με ωραίο όμως κωλαράκι και στο godiva η βίκη με περιτά κιλά.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
4
Πόντοι
1
με εκεινη που εθεαθη στο σπαφους 20
τι εγινε;;;
φαγωθηκε απο κανεναν;;

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Πέρασμα από τα στούντιο και είπα να δοκιμάσω την πολύ διαφημισμένη Έφη, δεν μπορώ να πω, μου έκανε κατευθείαν κλικ το οποίο και είχε την ανάλογη συνέχεια στο δωμάτιο. Διάλεξα μπανάκι με την ιδία και στην συνέχεια το πρόγραμμα με όλα μέσα. Η κοπέλα δικαιώνεται από τις κριτικές που την ακολουθούν, είναι γλυκιά με πανέμορφο κορμί πλούσιο  σε καμπύλες εκεί που πρέπει (πισινός, μπούτια, γάμπες). Λίγο με αποσυντόνισε στο θέμα της πρωτοβουλίας που θέλει να έχει στο κρεβάτι καθώς θέλει να έχει το κουμάντο η ιδία, κάτι το οποίο και δεν μπορώ να πω πως με τρελαίνει αλλά σε αυτήν αφέθηκα στις οδηγίες της.
Απολαυστική……

nick222

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα από τα στούντιο και είπα να δοκιμάσω την πολύ διαφημισμένη Έφη, δεν μπορώ να πω, μου έκανε κατευθείαν κλικ το οποίο και είχε την ανάλογη συνέχεια στο δωμάτιο. Διάλεξα μπανάκι με την ιδία και στην συνέχεια το πρόγραμμα με όλα μέσα. Η κοπέλα δικαιώνεται από τις κριτικές που την ακολουθούν, είναι γλυκιά με πανέμορφο κορμί πλούσιο  σε καμπύλες εκεί που πρέπει (πισινός, μπούτια, γάμπες). Λίγο με αποσυντόνισε στο θέμα της πρωτοβουλίας που θέλει να έχει στο κρεβάτι καθώς θέλει να έχει το κουμάντο η ιδία, κάτι το οποίο και δεν μπορώ να πω πως με τρελαίνει αλλά σε αυτήν αφέθηκα στις οδηγίες της.
Απολαυστική……
φιλε για ποια εφη μιλας?

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
16
Μια είναι η Έφη, Φρίξου 15 αν θυμάμαι καλά…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom