Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
ανδρεου γεωργιου 21 η βικτωρια απο τσεχια
αχελωου η  νταιανα
κεφαλληνιας η αντζελικα τωρα και μετα τις 8 η μιλφ ελληνιδα αφροδιτη η τσουπωτη
κοροβαγκου  η ντελια,η καντυ δεν δουλευει ουτε σημερα ουτε αυριο
lafamme η μαρια η τσεχα
μινωταυρου η καρλα
φριξου 14 η αννα
φριξου 15 η εφη

αυτα τα ολιγα απο τηλεφωνου για σημερα

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
να σαι καλα φιλε που ξοδευεις τηλεφωνα για να ενημερωνεις το φορουμ.
μηπως ξερουμε ωραρια Αφροδιτης απο Κωλλετη?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
να σαι καλα φιλε που ξοδευεις τηλεφωνα για να ενημερωνεις το φορουμ.
μηπως ξερουμε ωραρια Αφροδιτης απο Κωλλετη?
δεν απαντουσε η κωλετη αλλα θα ειναι αραγε απο αυριο;πρωινα κανει η αφρουλα παντα.....ισως να μπορει να βοηθησει ο getyou barbara

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.779
Πόντοι
32.165
Απο οσο ξερω δευ-τρι-τεταρτη απο πρωι εως 6 η 7 απογευμα

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
919
Πόντοι
7.205
Πρωινή βόλτα μεταξύ 10.30-12.30. Δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο καινούργιο (surprise). Δεν έχει νόημα η τσάρκα πλέον, καλύτερα να πηγαίνουμε απευθείας στις μετρημένες καλές κοπέλες που έχουν απομείνει..

-26ης Οκτωβρίου 35. Δεν πήγα, πρέπει να ήταν η Μπέλα.
-Ερημίτη. Η θείτσα Νάντια. Την πέτυχα να σκουπίζει έξω από το μαγαζί με κανονικά ρούχα και την πέρασα για την τσατσά.
-Ν. Ουρανού 26. Η Ειρήνη. Όντως έχει αδυνατίσει, αλλά από φάτσα δεν παλεύεται.
-Αχελώου. Νταϊάνα.
-Μινωταύρου. Η ξανθιά Κάρλα. Γουστόζικη εμφάνιση, αλλά θυμόμουν ότι την είχατε θάψει εδώ.
-Φρίξου 9. Η Εβελίνα, μάλλον η γνωστή. Δεν την είδα γιατί μόλις είχαν ανοίξει και δεν είχε έρθει.
-Φρίξου 13. Κλειστό.
-Φρίξου 14. Η μελαχρινή Άννα, κοντούλα με χαρακτηριστικό τατού στο κωλομέρι. Δούλευε εκεί πρωινή και παλιότερα. Λέει τίποτα αυτή μέσα;
-Φρίξου 15. Η Εφάρα. ΄Επρεπε να τελειώσω την βόλτα μου εκεί πάραυτα, όταν επέστρεψα αργότερα περίμενα ώρα γιατί τα δωμάτια είχαν γεμίσει.
-Τρίδυμα 1 κλειστό. Τρίδυμα 2, μια ψηλή μελαχρινή μπαμπάτσικη από Ουκρανία με όμορφο πρόσωπο, Ειρήνη. Τρίδυμα 3, η αγαπημένη του Αλ μιλφ Ζωή/Λένα που την πέτυχα με τις φόρμες και την τσίμπλα στο μάτι.
-Εκκλησία κλειστή, στο διπλανό μια ξανθιά ουκρανή, Νόρα, ψηλή, στιβαρή, όχι πολλά πράγματα εμφανισιακά.
-Κωλέττη. Γκρέτα. Εντελώς μη ανταγωνιστική εμφανισιακά.
-Κατεχάκη και τα της Μαντζάρου κλειστά.
-Κοροβάγκου. Η ρουμάνα Ντέλια. Κοντούλα, μελανούρι, γυμνασμένη με μούσκουλα και ωραίο κωλαράκι, τα χαλάει στην φάτσα. Δεν μου έκανε κούκου να μπω. Η Ανδριάνα επιστρέφει τις επόμενες μέρες.
Από δω και πέρα ό,τι δεν αναφέρω ήταν κλειστό.
-Α. Γεωργίου 52. Η mature Μαρίνα.
-Α. Γεωργίου 50. Το άκρως αντίθετο, η jailbait Φλ0ρίτα.
-Α. Γεωργίου 21. Μια ξανθιά τσέχα μιλφ, Βικτώρια, καλό πρόσωπο, αλλά όχι καλό σώμα.
-Πηγάσου. Μια ξανθιά αδιάφορη, δεν θυμάμαι όνομα.
-Α. Γεωργίου 34. Δεν ανέβηκα.
-Α. Γεωργίου 16. Δεν ήταν η Νατάσα, η οποία θα δουλέψει ξανά από τέλος της επόμενης εβδομάδας. Δεν είδα την κοπέλα γιατί ήταν στο δωμάτιο, αλλά η τσατσά μου έδωσε να καταλάβω από περιγραφή ότι μάλλον ήταν η πιπίνα Κορίνα που δούλευε Κεφαλληνίας. Γλυκούλα κοπέλα, αλλά κάπως μικρή και αθώα για τα γούστα μου.

Αυτά λοιπόν. Τσάρκα απογοήτευση, τουλάχιστον αποζημιώθηκα από την Έφη, η οποία ήταν η μοναδική κοπέλα που μετρούσε από όλες κατά την γνώμη μου.

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η εφη ποιες μερες δουλευει;

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Η βόλτα του Apollo, εκανε περιττή τη δικια μου :)
Πηγα κατευθειαν στο 16 στην Κορινα για την οποια εχω ξαναγραψει. Τελειο κορμακι, σε μικρογραφια ομως.
Μην περιμένετε πολλα πραγματα, 19χρονη γαρ, αν και τωρα, με τη δασκάλα που εχει εκει, αν μεινει, ίσως δουμε ραγδαια βελτιωση.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
374
Πόντοι
36
η Βικτωρια η τσεχα που αναφερει ο Apollo ειναι η γνωστη ξανθια που δουλευε και κωλεττη πριν κανα 6μηνο η καινουρια?

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
και κατι λιγα απο εμενα:
Κωλλετη. μια ρουμανα μελαχροινη.προσχαρη αλλα εφυγα.οι πλροφοριες του συναδελφου παραπανω για το προγραμα της Αφρο ειναι σωστες.
Νικ ουρανου το πρωτο.Ελεονορα-Νορα.νταρντανογκομενα.καστανοξανθη προμιλφ θα ελεγα μιλφ ,δε ξερω..ουκρανη.
μετα βαρεθηκα και πηγα στο Ερως αλλα ηταν η Κορινα ενα πιπινι μια σταλια,και εφυγα..
να αναφερω οτι ΑνδρεουΓεωργιου η πλειονοτητα ηταν κλειστα .ωρα βολτας 7μμ

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
Gossip για Εμμανουέλα : "Το χάσαμε το κορμί πατριώτες"   :grin: :grin: :grin:

Εθεάθη με ψηλό, ευθυτενή πιρφόρο, πιασμένη χεράκι-χεράκι λίγο πριν την βάρδια της. Αποχαιρετηστήριο στοργικό φιλί και βουρ για δουλειά!

Κατάθεση επίσης στη Λάρα από Le Femme... Απογοήτευση σκέτη η μικρή. Αν 1,5 χρόνο δεν έχει μάθει να βάζει κάποτα, να γαμιέται θα μάθει?
Η απόλυτη ξεπέτα συν ότι δεν το έχει το άθλημα. Μόνο τα νιάτα δεν φτάνουν κατά τη γνώμη μου.

Δεν στεναχωρήθηκα και πολύ όμως γιατί πιο πολύ πήγα σχεδον αποφασισμένος να γαμήσω, όποια κι αν ήταν μόνο και μόνο για το μαγαζί. Παρά το ότι
ήταν από τα πρώτα στην περιοχή- και κατά πολλόύς το κορυφαίο στη πόλη- δεν το είχα είχα τιμήσει. Καλό ήταν και οι πανοραμικοί καθρέφτες ενδιαφέροντες,
Βίλλα Ερότικα δεν είναι σε καμία περίπτωση, ειδικά μετά την ανακαίνιση!
Κριτική θα γράψω, αλλά σε 2-3 μέρες γιατί είναι νωπές οι μνήμες και μπορεί να γράψω χοντράδες που θα στερούνται ίσως αντικειμενικότητας..

panorama2007

Μέγας
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.445
Πόντοι
4.005
πρωινο τρελο γαμησι με ειρηνη στο νικηφορου ουρανου 26!!!!! τρελο λεμεεεε!!!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.658
Πόντοι
716

Εθεάθη με ψηλό, ευθυτενή πιρφόρο, πιασμένη χεράκι-χεράκι λίγο πριν την βάρδια της. Αποχαιρετηστήριο στοργικό φιλί και βουρ για δουλειά!

μα ΠΟΣΟ μαλακας να εισαι για να τα εχεις με πουτανα και να κυκλοφορεις και χερι χερι μαζι της. Ποσο μαλλον με καποια που την χυνουν στο στομα 30 βρωμοψηληδες ημερησιως.... σιχαμα

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
μα ΠΟΣΟ μαλακας να εισαι για να τα εχεις με πουτανα και να κυκλοφορεις και χερι χερι μαζι της. Ποσο μαλλον με καποια που την χυνουν στο στομα 30 βρωμοψηληδες ημερησιως.... σιχαμα

Πιστεύω (κι ελπίζω) ότι ξέρει με ποια έχει να κάνει...

Αλλιώς είναι κρίμα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Πιστεύω (κι ελπίζω) ότι ξέρει με ποια έχει να κάνει...

Αλλιώς είναι κρίμα...
ολες οι πουτανες το βλεπουν σαν δουλεια....και οι πιο πολλες του τεως ανατολικου μπλοκ ερχονται με εναν σκοπο,να μαζεψουν λεφτα και να κανουν μια καλυτερη ζωη πισω στην πατριδα....εκει πολλες εχουν και αντρες και παιδια κι ας τις βλεπετε μικρες

και οι αντρες τους φυσικα και ξερουν τι δουλεια κανουν και προφανως αποδεχονται την μοιρα τους γιατι
η πορνεια ειναι ευκολο χρημα και αμα σε εναν τοπο εισαι και ξενη φευγοντας κανεις ενα delete στο παρελθον και δεν στιγματιζεσαι......μονο τα ψυχολογικα τους τους μενουν εν τελει και απο αυτα εχουν ολες θεμα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Δειτε τι ειδα και θυμηθηκα τωρα...Καταρχην οποιος δεν ξερει αυτο το τεραστιο τραγουδι του Μανωλη Ρασουλη να αυτοδιαγραφει τωρα  :tickedoff: :tickedoff:
Στο τελος του βιντεοκλιπ δειχνει μερικα απο τα σπιτακια του Βαρδαρη καμια 13 χρονια πριν.
Αναγνωριζω το μπλε στην Προμηθεως και το Σαπφους 7 μαλλον

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Με τετοιο καιρο δεν υπαρχει καλυτερο πραμα απ την μπουρδελοτσαρκα.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

ενας με ξυρισμενο κεφαλι δεν ειναι? ο νταβατζης της απο τη Ρουμανια ειναι.τον εχω δει και εγω...

ΥΓ ευθυτενης πυρφορος??

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ολες οι πουτανες το βλεπουν σαν δουλεια....και οι πιο πολλες του τεως ανατολικου μπλοκ ερχονται με εναν σκοπο,να μαζεψουν λεφτα και να κανουν μια καλυτερη ζωη πισω στην πατριδα....εκει πολλες εχουν και αντρες και παιδια κι ας τις βλεπετε μικρες

και οι αντρες τους φυσικα και ξερουν τι δουλεια κανουν και προφανως αποδεχονται την μοιρα τους γιατι
η πορνεια ειναι ευκολο χρημα και αμα σε εναν τοπο εισαι και ξενη φευγοντας κανεις ενα delete στο παρελθον και δεν στιγματιζεσαι......μονο τα ψυχολογικα τους τους μενουν εν τελει και απο αυτα εχουν ολες θεμα
σωστος σε ολη την τοποθετηση σου.
να μην εχει μια ελληνιδα να κανεις και λιγο κουβεντα  ρε γαμωτο...ολες αυτες ιδιες ειναι σε βλεπουν σαν τριανταευρω...
Επισης σε μια τετοια ζωη φιλε μου δεν κανεις ευκολα delete...ολα εδω πληρωνονται.και η κολαση και ο παραδεισος εδω περα ειναι.με αδεια χερια γεννιομαστε και με αδεια πεθαινουμε.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
ενας με ξυρισμενο κεφαλι δεν ειναι? ο νταβατζης της απο τη Ρουμανια ειναι.τον εχω δει και εγω...

ΥΓ ευθυτενης πυρφορος??
εχεις μια τρομερη ευαισθησια στο θεμα της Εμμας και δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω...κατα τη γνωμη μου με αρνητικη σκοπιμοτητα παντα

Οταν εβαλε στο fb οτι ειναι παντρεμενη τοτε εβαλε και τις φωτογραφιες με τον καραφλα.Αρα γιατι ειναι νταβατζης της και δεν ειναι απλα ο αντρας της?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.515
Πόντοι
4.587
εχεις μια τρομερη ευαισθησια στο θεμα της Εμμας και δεν αφηνεις να πεσει τιποτα κατω...κατα τη γνωμη μου με αρνητικη σκοπιμοτητα παντα

Οταν εβαλε στο fb οτι ειναι παντρεμενη τοτε εβαλε και τις φωτογραφιες με τον καραφλα.Αρα γιατι ειναι νταβατζης της και δεν ειναι απλα ο αντρας της?
γιατι οντως ειναι ο νταβας της...εχει και γραφειο αυτος και φερνει ..τανες σε σπιτια...callgirls...μην ξεγελιεσαι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom