Πρωινή βόλτα μεταξύ 10.30-12.30. Δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο καινούργιο (surprise). Δεν έχει νόημα η τσάρκα πλέον, καλύτερα να πηγαίνουμε απευθείας στις μετρημένες καλές κοπέλες που έχουν απομείνει..
-26ης Οκτωβρίου 35. Δεν πήγα, πρέπει να ήταν η Μπέλα.
-Ερημίτη. Η θείτσα Νάντια. Την πέτυχα να σκουπίζει έξω από το μαγαζί με κανονικά ρούχα και την πέρασα για την τσατσά.
-Ν. Ουρανού 26. Η Ειρήνη. Όντως έχει αδυνατίσει, αλλά από φάτσα δεν παλεύεται.
-Αχελώου. Νταϊάνα.
-Μινωταύρου. Η ξανθιά Κάρλα. Γουστόζικη εμφάνιση, αλλά θυμόμουν ότι την είχατε θάψει εδώ.
-Φρίξου 9. Η Εβελίνα, μάλλον η γνωστή. Δεν την είδα γιατί μόλις είχαν ανοίξει και δεν είχε έρθει.
-Φρίξου 13. Κλειστό.
-Φρίξου 14. Η μελαχρινή Άννα, κοντούλα με χαρακτηριστικό τατού στο κωλομέρι. Δούλευε εκεί πρωινή και παλιότερα. Λέει τίποτα αυτή μέσα;
-Φρίξου 15. Η Εφάρα. ΄Επρεπε να τελειώσω την βόλτα μου εκεί πάραυτα, όταν επέστρεψα αργότερα περίμενα ώρα γιατί τα δωμάτια είχαν γεμίσει.
-Τρίδυμα 1 κλειστό. Τρίδυμα 2, μια ψηλή μελαχρινή μπαμπάτσικη από Ουκρανία με όμορφο πρόσωπο, Ειρήνη. Τρίδυμα 3, η αγαπημένη του Αλ μιλφ Ζωή/Λένα που την πέτυχα με τις φόρμες και την τσίμπλα στο μάτι.
-Εκκλησία κλειστή, στο διπλανό μια ξανθιά ουκρανή, Νόρα, ψηλή, στιβαρή, όχι πολλά πράγματα εμφανισιακά.
-Κωλέττη. Γκρέτα. Εντελώς μη ανταγωνιστική εμφανισιακά.
-Κατεχάκη και τα της Μαντζάρου κλειστά.
-Κοροβάγκου. Η ρουμάνα Ντέλια. Κοντούλα, μελανούρι, γυμνασμένη με μούσκουλα και ωραίο κωλαράκι, τα χαλάει στην φάτσα. Δεν μου έκανε κούκου να μπω. Η Ανδριάνα επιστρέφει τις επόμενες μέρες.
Από δω και πέρα ό,τι δεν αναφέρω ήταν κλειστό.
-Α. Γεωργίου 52. Η mature Μαρίνα.
-Α. Γεωργίου 50. Το άκρως αντίθετο, η jailbait Φλ0ρίτα.
-Α. Γεωργίου 21. Μια ξανθιά τσέχα μιλφ, Βικτώρια, καλό πρόσωπο, αλλά όχι καλό σώμα.
-Πηγάσου. Μια ξανθιά αδιάφορη, δεν θυμάμαι όνομα.
-Α. Γεωργίου 34. Δεν ανέβηκα.
-Α. Γεωργίου 16. Δεν ήταν η Νατάσα, η οποία θα δουλέψει ξανά από τέλος της επόμενης εβδομάδας. Δεν είδα την κοπέλα γιατί ήταν στο δωμάτιο, αλλά η τσατσά μου έδωσε να καταλάβω από περιγραφή ότι μάλλον ήταν η πιπίνα Κορίνα που δούλευε Κεφαλληνίας. Γλυκούλα κοπέλα, αλλά κάπως μικρή και αθώα για τα γούστα μου.
Αυτά λοιπόν. Τσάρκα απογοήτευση, τουλάχιστον αποζημιώθηκα από την Έφη, η οποία ήταν η μοναδική κοπέλα που μετρούσε από όλες κατά την γνώμη μου.