Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (6 μέλη και 270 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.717
Πόντοι
17.065
Γιατι δε λες και για το Αχελώου 10,φτανει ποια,τις βιλλες τις εχετε κανει υπερμαγαζια,αυτη τη στιγμη που γραφουμε τι εχουν...

Στο Αχελωου δεν εχω παει παραμεσα απο το σαλονι οποτε δε ξερω.Θεωρω το Μελισσες καλυτερο απο ολα οσα εχω μπει μεχρι στιγμης απο την αποψη οτι τα δωματια του ειναι σαν δωματια ξενοδοχειου,αυτο με το Τζακουζι εχει και σαλονακι μεσα.Καθε δωματιο εχει ξεχωριστο χωρο οπου ειναι η ντουζιερα και η τουαλετα.Επισης πολυ βασικο οτι εχει ξεχωριστους χωρους αναμονης τα ειπα και παραπανω μη τα ξαναλεω.
Δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα αλλα τις βιλλες αλλοι τις εχουν κανει υπερμαγαζια.Δε τις θεωρω τιποτα το ιδιαιτερο και τα 40 ειναι παρα πολλα για τη σημερινη ελληνικη πραγματικοτητα για να γαμησεις την Μαντυ η την Σανταλ.
Στην τελικη λιγη σημασια εχουν οι χωροι.Το μονο που μετραει περα απο καλη κοπελα σε ενα μπουρδελο ειναι να εχει καθαρο σεντονι και σαπουνι που να λειτουργει και να μη χρειαζεται να κανεις μηχανικα τρικ για να πλυνεις τα χερια και το εργαλειο στο τελος.

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω μια ερωτηση εκανα ανυσηχωντας για την υγεια μου,τωρα αν το μυαλο σας ταξιδευει σε αλλη γης αλλα μερη τι να κανω.Οπως και να χει πιστευω οτι δεν επαθα κατι τρομερο,απλα τερμα τα επικυνδυνα παιχνιδια.Οσο για κοπελλα και μαγαζι αυτο θα επρεπε να σε κανει καχυποπτο γιατι θα δειχνα οτι εχω σκοπο να κανω ζημια,ενω το μονο που με ενδιαφερει ειναι η υγεια μου.Ασε που θα καρφωνομουν,ξερω οτι παρακολουθουν,αλλωστε εδωσα κατευθηντηριες γραμμες,δεν ειναι δυσκολο. .
σωστος ο μαανες
images

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
εγω μια ερωτηση εκανα ανυσηχωντας για την υγεια μου,τωρα αν το μυαλο σας ταξιδευει σε αλλη γης αλλα μερη τι να κανω.Οπως και να χει πιστευω οτι δεν επαθα κατι τρομερο,απλα τερμα τα επικυνδυνα παιχνιδια.Οσο για κοπελλα και μαγαζι αυτο θα επρεπε να σε κανει καχυποπτο γιατι θα δειχνα οτι εχω σκοπο να κανω ζημια,ενω το μονο που με ενδιαφερει ειναι η υγεια μου.Ασε που θα καρφωνομουν,ξερω οτι παρακολουθουν,αλλωστε εδωσα κατευθηντηριες γραμμες,δεν ειναι δυσκολο. .
αλλο ηταν το τρολλ οχι εσυ.....και μπαναριστηκε για πολλοστη φορα....

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
H Νικόλ εγχειρισμένη ; Οκ ...

Τα ίδια δεν γύρισαν να πουν και για την αντριάννα στις βίλες ; Όποια κοπέλα έχει σταματήσει και συνεχίζουμε να τις πρήζουμε τις τσατσάδες, σκόπιμα βγάζουν την βρώμα για να κόψουμε την αναζήτηση μας ...

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παντως αν δεν εξεταζονται οι κοπελες και το καθε μαγαζι προσφερει προγραματα αιδοιολυχειας μιλαμε για εγλημα κανονικο..μου ρθαν πμ που με ρωτανε ποια και που γιατι βιωσαν αντιστοιχες καταστασεις,αρα υπαρχουν τετοια θεματα που ειναι και τα πιο σοβαρα και αφηστε το εμπαργκο για το 40ευρω. θα πρεπε να βγαζουν τα χαρτια τις εξετασεων καθε μηνος οπως κανουν αθηνα..αυτο ειναι το σωστο .θα κολησουμε τιποτα και μαζι μας και  αλλοι..

mental one

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
το θεμα δεν ειναι να δωσω μια πληροφορια τωρα σε μια σελιδα που αυριο θα ειναι παρελθον και θα το διαβασουν σημερα δυο τρεις για να σωσουν τον εαυτο τους.Κατι παραπανω οπως να απαιτησουμε να μας δειχνουν εγγραφα υγειας γινεται?αυτο να γινει και να δωσω οσες πληροφοριες θελετε..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.322
Πόντοι
14.415
Δεν ανηγεις ενα θεμα να τα λες εκει...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μεσημεριανη με νταλα ηλιο βολτα.

βιλα ερωτικα φριξου 9.Ντελια.καρε μαυρο μαλι με ωραιο σωματακι και τατουαζ στη μεση της.
Φριξου 14.Φλωριτα.αδυνατη και κοντη κοπελιτσα την εκανα γιθα 16 χρονων.ειπε οτι ειναι 22
Φριξου 15.Εφη.ττην ξερουν ολοι.δεν μου εκανε ομως κλικ.
Φριξου 13 .κλειστο.
Αχελλωου .Ρενατα.ψηλη καστανη κοπελα με τα βυζια χυμα εξω.μπλαζε στυλ
Μινωταυρου κλειστο.
Ανδρεου Γεωργιου ολα κλειστα πλην Λα φαμ με την Μαρια τη Τσεχα και Ερως στο 16 με την Νατασσα.(εκεινο με τα πολλα σκαλια ηταν ανοιχτο αλλα βαρεθηκα να τα ανεβω..)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.137
Πόντοι
216
υπαρχει περιπτωση οι εξετασεις απο γιατρους κτλ. να ειναι "πληρωμενες" ???
Και να ειναι πχ μιας νορμαλ κοπελας τα αποτελεσματα???

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.717
Πόντοι
17.065
Η πολη αδεια αλλα οι λιγοστοι υπερασπιστες της πιστοι στα πορνοχαρακωματα της ηδονης.

Βαρδαρης(Ολα απο 25 εκτος απο ενα που αναφερω παρακατω που ειχε 20)

Προμηθεως τερμα κατω  => Η Τζουλια.Φωτογραφιες της στο αλλο site οποτε δε κανω περιγραφη.Την ειχα παρει παλιοτερα για footjob,μετρια περιπτωση.Καποιο αλανι μπηκε για τζακουζι,τελικα λεφτα υπαρχουν.

Προμηθεως αυτο με τις σκαλες => Αδυνατο μελαχροινο στοιχειο με γονιδια Δενδροποταμου.Απο 20 ευρω.

Ανορθογραφο.Κοντη κοπελα,σχετικα γλυκεια φατσα,μεγαλος κωλος και μικρο στηθος.Οπως μιλησε στο σαλονι παρατηρησα οτι κατι παιζει με τα δοντια της.Νομιζω της λειπουν αρκετα  :-

Απεναντι => Η Καρινα.Την ειχα παρει παλιοτερα,εχω βαλει και κριτικη.Σαν να παχυνε κι αλλο μου φαινεται.

Ερως => Η Μιχαελα.Νταρντανοειδες,μετρια φατσα,σχετικα καλο στηθος και μεγαλη κωλαρα.Γενικα εχει εξτρα κιλα αλλα ακομα δε τη χαλανε.

Φιξ and surrounding areas
Nικ Ουρανου 1Α => Τα μαστορια εφτιαχναν το air condition.

Εκκλησια => Milf προς Gilf υψηλου κυβισμου.Μου θυμισε τις κυραδες που αρραζουν στις χαρτοπαικτικες λεσχες ως τα ξημερωματα

Νικ.Ουρανου 26 => Η Ειρηνη.Αδυνατισε αρκετα και εχει φτιαξει καλο σωμα αλλα η φατσα της ειναι σαν του Steven Seagal οποτε με απετρεψε.

Πετρου Ερημιτη => Η Ναντια.Κλασικα χωρις τσατσα και με πολυ καλη διαθεση.

Φριξου 14 => Η Φλωριτα.Μικροκαμωμενο κοριτσακι(εχει photos στο gree ce ladies) σε σημειο να απορεις αν ειναι παιδι η οχι.Την ειχα παρει παλιοτερα στο Ερως με σχετικα καλες εντυπωσεις οπου και η τσατσα μου ειχε επιβεβαιωσει πως δεν ειναι παιδι αλλα 19 χρονων.

Φριξου 15 => Εφαρα.Μετα απο χρονια και λογω του οτι δεν ειχε καθολου κοσμο εγινε και η καταθεση.Κριτικη μαλλον δε θα γραψω γιατι την Εφη τη γνωριζετε ολοι και τι αποδοση εχει.

Θα ανεβασω λιγο αργοτερα κριτικη για την Τανια που πηρα χθες στο ιδιο σπιτι με μετριες εντυπωσεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
513
Πόντοι
4.906
υπαρχει περιπτωση οι εξετασεις απο γιατρους κτλ. να ειναι "πληρωμενες" ???
Και να ειναι πχ μιας νορμαλ κοπελας τα αποτελεσματα???
υπερεκτιματε το θεμα των εξετασεων....ο HPV ελεγχεται για παραδειγμα;περα απο προφανη στο ματι ενος δερματολογου κονδυλωματα.....ο ερπης;τα χλαμυδια;ειναι στην ρουτινα ελεγχο;οχι.....

ενταξει για ηπατιτιδες και ειτζ εχεις τις εξετασεις και για συφιλη ....αντε και κανα επιχρισμα αν παιρνουν για γονοκοκκο

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
223
Like
18.779
Πόντοι
39.777
Στο λα φαμ σήμερα που πέρασα πριν λίγο είχε ενα νεο κοντοπουτανο τούμπανο,γνωρίζει κανεις τίποτα περαιτέρω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom