asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
η γαλλιδα;;;;
Η Γαλλίδα ήταν πρώην Γάλλοςη γαλλιδα;;;;
το πε το πε ο παπαγαλος? που το ξερεις μαν? τις μαλακιες που λεει η τσατσα στο βαρδαρη αναπαραγεις?Η Γαλλίδα ήταν πρώην Γάλλος![]()
Η Γαλλίδα ήταν πρώην Γάλλος![]()

DSK θα προτιμούσαΦημες λενε οτι ηταν ιδια σειρα με τον ολαντ...![]()
Γιατι δε λες και για το Αχελώου 10,φτανει ποια,τις βιλλες τις εχετε κανει υπερμαγαζια,αυτη τη στιγμη που γραφουμε τι εχουν...
σωστος ο μαανες
![]()
αλλο ηταν το τρολλ οχι εσυ.....και μπαναριστηκε για πολλοστη φορα....εγω μια ερωτηση εκανα ανυσηχωντας για την υγεια μου,τωρα αν το μυαλο σας ταξιδευει σε αλλη γης αλλα μερη τι να κανω.Οπως και να χει πιστευω οτι δεν επαθα κατι τρομερο,απλα τερμα τα επικυνδυνα παιχνιδια.Οσο για κοπελλα και μαγαζι αυτο θα επρεπε να σε κανει καχυποπτο γιατι θα δειχνα οτι εχω σκοπο να κανω ζημια,ενω το μονο που με ενδιαφερει ειναι η υγεια μου.Ασε που θα καρφωνομουν,ξερω οτι παρακολουθουν,αλλωστε εδωσα κατευθηντηριες γραμμες,δεν ειναι δυσκολο. .
όχι και troll μου έστειλε και pm για να με προστατεύσειαλλο ηταν το τρολλ οχι εσυ.....και μπαναριστηκε για πολλοστη φορα....

Δεν ανηγεις ενα θεμα να τα λες εκει...
υπερεκτιματε το θεμα των εξετασεων....ο HPV ελεγχεται για παραδειγμα;περα απο προφανη στο ματι ενος δερματολογου κονδυλωματα.....ο ερπης;τα χλαμυδια;ειναι στην ρουτινα ελεγχο;οχι.....υπαρχει περιπτωση οι εξετασεις απο γιατρους κτλ. να ειναι "πληρωμενες" ???
Και να ειναι πχ μιας νορμαλ κοπελας τα αποτελεσματα???