που ειναι αυτο το μαγαζι?Σημερα ημουν στο crystal life. Και εσκασε μυτη εκει και η γνωστη μαντυ-νυν Λαρα.
Αυτο που θελω να σχολιασω και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τις αλλες ξεκωλιαρες μη επαγγελματιες πουτανες που βρισκοντουσαν εκει. Που ειχαν πεταξει ολες τα κωλομερια εξω. Ακομα και κατι χοντρες ακομα και κατι μανες με παιδια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (11 μέλη και 42 επισκέπτες)
TheKing
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2010
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
ασε μας καυλωσε παλι με την κριτικη του....τι κωλαρα εχει αυτη η δαναη και τι βυζαρα.....![]()
Ρε zorba πες τιποτα, αν ειναι τοσο δυνατο να το κανουμε το ταξιδι. Οταν λες βυζαρες, συγκρινε με κατι, γιατι ο καθενας εχει τα δικα του μερτα και σταθμα.
Να κανω και μια πολυ μικρη βραδινη αναφορα που εκανα γυρα στις 8:30. Απο βαρδαρη ειχε φως μονο το προμηθεως 25 και ωσπου να παρκαρω εσβησε κιολας, αρα ειναι μονο πρωι.
Απο μυλο μερια πηγα κυριως μπας και πετυχω καμοια Νατασσα η Αναστασια, αλλα τζιφος, θα ξαναπροσπαθησω αυριο πρωι.
Βεβαια αναφερθηκε οτι μπορει να ειναι η Αναστασια και Π. Ερημιτη, οποτε πηγα και ηταν οντως μια Αναστασια, ξανθια, 40+, αλλα δεν ειχε τιποτα το φοβερο σε στηθος, ενα C cup κ σιγα τα λαχανα, ελπιζω να μην εννοειτε αυτη.
Απο Α. Γεωργιου ηταν ανοιχτα μονο το
52 μια απλη κοπελιτσα, τιποτα το φοβερο
50 η Ντανιελλα, μια με tattoo και ειχε σχετικα boobs, πολυ γλυκια και προσχαρη μου φανηκε
24 μια μελαχρινη απο βαρδαρη, ψηλη και σωμα μοντελου, ειναι πολυ ομορφη κοπελα ατνικειμενικα
21 δεν πηγα - σορρυ
16 μια καστανη και φαινοταν τρελο σκυλι, δεν ξερω αν ειναι δυνατη η απλα το παιζει, απλα λεω.
Sorry που δεν γραφω παντα ονοματα, αλλα μια ξεχναω και μια δεν μου λενε

skieros
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.840
- Πόντοι
- 3.187
που ειναι αυτο το μαγαζι?
μπιτσομπαρο στη Ν. Ηρακλεια χαλκιδικης. του κωλου το πανηγυρι
Δεν μπορώ... Ας κρατήσω και κάτι για μένα...Περιμένουμε και λεπτομέρειες λοιπόν..

Ας πούμε, είναι ίγο πιο μικρά από της Carmella Bing, πριν μείνει έγκυος...Ρε zorba πες τιποτα, αν ειναι τοσο δυνατο να το κανουμε το ταξιδι. Οταν λες βυζαρες, συγκρινε με κατι, γιατι ο καθενας εχει τα δικα του μερτα και σταθμα.

gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
Ας πούμε, είναι ίγο πιο μικρά από της Carmella Bing, πριν μείνει έγκυος...![]()
edit_ τα χω τιμησει και σε ισπανικο και σε βυζοσκαμπιλα που μου χει δωσει,ειχα χωθει κυριολεκτικα αναμεσα τους.....(οχι της καρμελα της δαναης.....αλλα ειναι πιο μικρα ναι....)
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 212
- Πόντοι
- 16
Είναι όμως και φυσικά της Δανάης μας ;)![]()
edit_ τα χω τιμησει και σε ισπανικο και σε βυζοσκαμπιλα που μου χει δωσει,ειχα χωθει κυριολεκτικα αναμεσα τους.....(οχι της καρμελα της δαναης.....αλλα ειναι πιο μικρα ναι....)
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Natάσσα πρωινή ή βραδινή??ειχα μείνει με την έντύπωση ότι άντζελα είναι στην βραδινή βάρδια στο Ανδ. 16??
Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????
βλεπω περιπτωσεις στην Αθηνα και με πιανει το παραπονο.....γιατι τοση ξενερα στη σαλονικα??? δε μπορω να καταλαβω....ελπιζω να ανακαμψει η πολη!
βλεπω περιπτωσεις στην Αθηνα και με πιανει το παραπονο.....γιατι τοση ξενερα στη σαλονικα??? δε μπορω να καταλαβω....ελπιζω να ανακαμψει η πολη!
Επισκέπτης
Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα 'ναι!

Cecell
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 1.229
- Πόντοι
- 6.125

μεσημερακι πηγα. Πρωινη ειναιNatάσσα πρωινή ή βραδινή??ειχα μείνει με την έντύπωση ότι άντζελα είναι στην βραδινή βάρδια στο Ανδ. 16??
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 10.250
- Πόντοι
- 7.095
αν σου έλεγε 20 θα το πίστευες παίχτη?Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
ε δεν νομιζω ρε παιχτη.....35 ισως....εμενα 28 μου χε πει και καλα αλλα σιγουρα κρυβει.....Η Αναστασια 40 χρονων??? εμενα μου ειπε οτι ειναι 30.......ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 40????
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 511
- Πόντοι
- 4.906
ενταξει ουτε αυτο που λες παιζει.....50 δεν ειναι με καμια λογικητοτε η ειρηνη που ειπε σε εναν συναγωνιστη οτι ειναι 41 ετων λογικα πρεπει να ειναι πανω απο 50,γιατι την ειδα απο κοντα και ειναι σπασμενη πολυ στο προσωπο,αν και στο αλλο site την εχει 31 ετων.......
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 171
- Like
- 34.023
- Πόντοι
- 37.562
Να συννενοηθουμε τεσσερα ατομα με ενα αμαξι να μοιρασουμε τη βενζινη.Θα την γαμησουμε ενας ενας και θα γυρισουμεαχ ρε gl θα μας τρελανετε..............
θελω κ εγωωωωωωωωωωωωωωωωωω.............κοιτα να δεισ που θα με κανετε να τρεχω κοζανη!!![]()
αφου σταματησουμε και για σουβλακια στο δρομο.
το δελεαρ για τον αντρα ειναι να δει κωλο και βυζι..οποια θελει να γαμηθει τα δειχνει αυτα τα δυο για να προσελκυσει..τοσο απλα οντα ειμαστε.Σημερα ημουν στο crystal life. Και εσκασε μυτη εκει και η γνωστη μαντυ-νυν Λαρα.
Αυτο που θελω να σχολιασω και μου εκανε εντυπωση ηταν οτι ηταν πολυ πιο νορμαλ σε σχεση με τις αλλες ξεκωλιαρες μη επαγγελματιες πουτανες που βρισκοντουσαν εκει. Που ειχαν πεταξει ολες τα κωλομερια εξω. Ακομα και κατι χοντρες ακομα και κατι μανες με παιδια.
μια πουτ@να γαμιεται καθε μερα και εχει βαρεθει..δεν επιδιωκει να βγει εξω ξεκωλη ωστε να της την πεφτει ο καθε αρσενικος..αντιθετως ντυνετε απλα για να μην προσελκυει τα βλεματα....
οποτε με αυτα τα σορτσακια που κυκλοφορουν εξω φανταστειτε ποσες ειναι ελευθερες για νταλαβερι..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις