ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 173
- Πόντοι
- 16
παιδες κοντα στο λιμανι θεσσαλονικης υπαρχουν πορδελα και μπαρακια?ειναι κοντα η πρεπει να περνω ταξι? 
βαρδαρη πας και με τα ποδια,κοντα ειναι.....για μυλο πας και με λεωφορειο οτι γραφει προς ΚΤΕΛ.....νουμερο 31 κλπ....παιδες κοντα στο λιμανι θεσσαλονικης υπαρχουν πορδελα και μπαρακια?ειναι κοντα η πρεπει να περνω ταξι?![]()
αλ...μου τυχε και μενα να μου πουν για εγχειρισμενο,όντως φοριέται πολύειμαι σιγουρος οτι την βγαλανε και αυτην αντρα αν μαθανε οτι θα παει σε αλλο μαγαζι...ειναι της μοδας τωρα τελευταια
αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω εγώ και ο al?δηλαδη υπαρχει περιπτωση εδω στη σαλονικα να εχουμε ενχιρισμενες τρανς και να παρουσιαζονται και να δουλευουν σαν κοπελες?
οχι ρε απλως ρωταω....γιατι ολα τα εχουμε δει και ακουσει,μονο αυτο μας ελειπε.αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω εγώ και ο al?
κλασικές μαλακίες των τσατσάδων!οχι ρε απλως ρωταω....γιατι ολα τα εχουμε δει και ακουσει,μονο αυτο μας ελειπε.
για την ιδια που σου ειχα πει στο πμ?αλ...μου τυχε και μενα να μου πουν για εγχειρισμενο,όντως φοριέται πολύ
εχει καιρο που μας κουνησε μαντηλι....ηταν και μελος στο σαιτ η ντεσυ να ξερετερε μαγκες μια χοντρουλα με βυζαρες που δουλευε στο 26ης 52 πιτσιρικα βουλγαρα νομιζω νταιζυ την λεγανε, μηπως την εχει παρει το ματι καποιου?? με βγηκε ανωμαλια να πηδηξω χοντρουλα σημερα![]()
Στο καινουργιο ειχε μια καινουργιαπιτσιρικα με γυμνασμενο σωμα, λαχταριστο κωλαρακι και ομορφο προσωπο, ονομα δεν συγκρατησα.
όχι..σε ένα σπίτι που πάει πολύς κόσμος!!! ίσως και ο πιο πολύς!για την ιδια που σου ειχα πει στο πμ?
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω
μαζι ''ξηλωνουν'' κ τις αναμνησεις μας.... :- :-Επισης το μπλε στο Βαρδαρη το ξηλωνουν απ'οτι ειδα :-
μαζι ''ξηλωνουν'' κ τις αναμνησεις μας.... :- :-
Ωραια αναφορα Πατσινο.![]()
![]()
Ναι το μπλέ για μένα ήταν η ναυαρχίδα του Βαρδάρη.. το καλύτερο σαν χώρος και είχε τις πιο όμορφες κοπέλες.. τις μοντελάρες δηλαδή Μαίρη και Σουζάνα. Κρίμα ρε πούστη μου...