Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
173
Πόντοι
16
παιδες κοντα στο λιμανι θεσσαλονικης υπαρχουν πορδελα και μπαρακια?ειναι κοντα η πρεπει να περνω ταξι? :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
παιδες κοντα στο λιμανι θεσσαλονικης υπαρχουν πορδελα και μπαρακια?ειναι κοντα η πρεπει να περνω ταξι? :sunglasses:
βαρδαρη πας και με τα ποδια,κοντα ειναι.....για μυλο πας και με λεωφορειο  οτι γραφει προς ΚΤΕΛ.....νουμερο 31 κλπ....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
ειμαι σιγουρος οτι την βγαλανε και αυτην αντρα αν μαθανε οτι θα παει σε αλλο μαγαζι...ειναι της μοδας τωρα τελευταια
αλ...μου τυχε και μενα να μου πουν για εγχειρισμενο,όντως φοριέται πολύ

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
δηλαδη υπαρχει περιπτωση εδω στη σαλονικα να εχουμε ενχιρισμενες τρανς και να παρουσιαζονται και να δουλευουν σαν κοπελες?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
δηλαδη υπαρχει περιπτωση εδω στη σαλονικα να εχουμε ενχιρισμενες τρανς και να παρουσιαζονται και να δουλευουν σαν κοπελες?
αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφω εγώ και ο al?

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
1
Πόντοι
231
ρε μαγκες μια χοντρουλα με βυζαρες που δουλευε στο 26ης 52 πιτσιρικα βουλγαρα νομιζω νταιζυ την λεγανε, μηπως την εχει παρει το ματι καποιου?? με βγηκε ανωμαλια να πηδηξω χοντρουλα σημερα  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
ρε μαγκες μια χοντρουλα με βυζαρες που δουλευε στο 26ης 52 πιτσιρικα βουλγαρα νομιζω νταιζυ την λεγανε, μηπως την εχει παρει το ματι καποιου?? με βγηκε ανωμαλια να πηδηξω χοντρουλα σημερα  :rockon:
εχει καιρο που μας κουνησε μαντηλι....ηταν και μελος στο σαιτ η ντεσυ να ξερετε :grin:

Επισκέπτης
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.205
Πόντοι
39.777
πηγα με εμμανουελα ξενερα ουτε στο στομα τα πηρε ουτε γλωσσοφιλα που λετε ειστε ψευτες μολις την ειπα για γλωσσοφιλο και υσιμο στομα με εβριζε και με πεταξε εξω καιεδωσα τα λεφτα και δεν εγινε τιποτα και ειπα θελω πισω τα λεφτα και ηρθε ενας μπραβος και με εβγαλε εξω

Τι καρτα εισαι ρε δικε μου?
Δλδ αμα καποιος εδω μεσα γραψει οτι η Εμμανουελα κανει λεσβιακα,θα πας εκει με την κοπελα σου και θα της το ζητησεις?
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.579
Πόντοι
15.355
τρωω λιγο καρπουζι για να συνελθω να δροσιστω και να δωσω το ρεπορταζ :S :S...ο κληρος επεσε στην Εμμα τελικα αποψε μιας και στο πρωτο περασμα ηταν πολυ καυλιαρα και τα ειπεμα αρκετη ωρα στο σαλονι και επειδη μετα δε βρηκα και τιποτα αλλο επεστρεψα εκει.Παλι τα καναμε ολα παθιασμενα αν και ειχαμε ενα μικρο προβλημα συντονισμου αλλα ολα καλα.Θα φυγει σε 2 βδομαδες γι'αυτο και την εχυσα στο στομα για να με θυμαται...η τσατσα ηταν παλι καυλιαρα και προσπαθησα να την ψησω να ερθει για ενα τριο  :rolleyes: :rolleyes:

Στα υπολοιπα...
-Νικ.Ουρανου 26.η Αλινα η οποια τρωει γενικα θαψιμο  :rolleyes:
-Μινωταυρου.ενα νεαρο μελαχρινο μοντελοειδες πιπινι...φιδια,ενυδρεια,ψησταριες  :jerking: σε λιγο θα βαλουν την κοπελα να καταπινει και τιποτα σπαθια στο σαλονι
-Τσουκαλα 1.η Καρινα η αρχαια με τα κοντα ποδια που δουλευε συνηθως Τανταλου 8 και ολοι την εβριζαν
-Τσουκαλα 2.η Μαρα
-Τσουκαλα 3.η μιλφ Ζωη(πρωην Λενα)σκυλοφατσα εντελως.Πριν ενα χρονο τετοιες μερες την πηρα και βρωμουσε απο πανω μεχρι κατω
-Φριξου 15.η Τανια
-Φριξου 13.η Εμμα
-Φριξου 14.η Γιασμιν παλι...ελεος.Κουτσομπολια λενε οτι προσφατα χρειαστηκε η επεμβαση της αστυνομιας για να συγκρατησουν δυσαρεστημενο πελατη της.Τοσο καλα δηλαδη...
-Νικ.Ουρανου 1α.ενα μελαχρινο μπαζακι κοντοπουτανο ονοματι Λιλα
-Κωλετη.η Ιζαμπελα η ανερχομενη δυναμη οπως δειχνουν τα πραματα
-Κατεχακη.Η Ιζαμπελα ενα μελαχρινο μπαζακι αλλα συμπαθητικο με μεγαλο κωλο.Η χτικιαρα τσατσα με τα γυαλακια μου'πρηξε τ'αρχιδια παλι με τον προλογο της
-Αν.Γεωργιου 52.η Μονικα με τα πλαστικα  :tits: δε μου'χε αρεσει μεσα
-Αν.Γεωργιου 21.Η Ελενα η Ουκρανη ενα ωραιο ομορφο μελαχρινο με καμπυλες και εκφυλο υφος.Στην επομενη ακριβως γωνια σα να ετοιμαζεται κατι κι εκει...
-Αν.Γεωργιου 32.η Τζεσικα
-Αν.Γεωργιου 30.Καλα νεα για τους βυζολαγνους...Εσμεραλντα Ισπανιδα(πρεπει να'ναι πολυ τρομπας ο νονος της  :2funny: :2funny:)με μεγαλες ωραιες φυσικες βυζαρες που ειχε πεταμενες εξω.Ειχε και μαλλακι προς το κοκκινο και ομορφη γλυκεια φατσα

-Προμηθεως 5.πετυχαινω στην πορτα τον Ροναλντινιο...τι γινεσαι καλα?Μηπως ξαναδινεις κωλο?...ναι στα 60ε  :new_shocked: τι λες μωρη την αλλη φορα με 40ε τον εδωσες...τα γουστα πληρωνονται μου λεει.Το'μαθε και το γυφτακι το ποιημα...
-Προμηθεως 11.μια μελαχρινη Βουλγαρα με αδιαφορη φατσα που εμφανιστηκε μες το σκοταδι με ενα ολοσωμο διχτυωτο ουτε καλα καλα την ειδα δηλαδη
-Προμηθεως 14.η Τζουλια η γυφτορουμανα που κανει καλα κολπα μεσα
-Σαπφους 8.η Μιχαελα η μελαχρινη νταρντανουλα με τα ομορφα ματια και τις βυζαρες
-Σαπφους 7.η Μιρελα
-Τανταλου 9ειχαν καινουρια μου ειπαν αλλα βαρεθηκα να παω να δω

Τα Μαντζαρου οπως και το Αχελωου ακομα μια νυχτα κλειστα.Επισης το μπλε στο Βαρδαρη το ξηλωνουν απ'οτι ειδα  :-

Cecell

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
1.229
Πόντοι
6.125
τριτη στην σειρα αποτυχημενη καταθεση και σειρα μου να αποχωρισω απο καταθεσεις σε μπουρδελα/στουντιο θεσσαλονικης. Μιας που βαρεθηκα τα στανταρακια μου και γενικα τπτ αξιολογο στην πιατσα. Αφου ηταν αποτυχια η βερονικα, συνεχισε η ισαμπελλα και χθες βραδυ η Εμμα. Βαριοταν απειρα και τα εκανε ολα απο αγγαρεια. Περιμενει να φυγει και εχει αυτη την διαθεση την αντε να τελειωνουμε. Μπηκα και ημουν μονος μου. Παρολα αυτα εκανε 20λεπτα να μπει και παω στοιχημα περιμενε κανα πελατη. Καθολη τη διαρκεια και αφου τελειωσα και βγηκα δεν μπηκε κανενας. Και παλι με ειπε αντε τελειωνε.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095
ΝΑΙ ΝΑΙ Η ΕΜΜΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!!!!

Επισκέπτης
μαζι ''ξηλωνουν'' κ τις αναμνησεις μας.... :- :-
Ωραια αναφορα Πατσινο. :rockon: :rockon:

Ναι το μπλέ για μένα ήταν η ναυαρχίδα του Βαρδάρη.. το καλύτερο σαν χώρος και είχε τις πιο όμορφες κοπέλες.. τις μοντελάρες δηλαδή Μαίρη και Σουζάνα. Κρίμα ρε πούστη μου...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
Ναι το μπλέ για μένα ήταν η ναυαρχίδα του Βαρδάρη.. το καλύτερο σαν χώρος και είχε τις πιο όμορφες κοπέλες.. τις μοντελάρες δηλαδή Μαίρη και Σουζάνα. Κρίμα ρε πούστη μου...
:thumbsup: :thumbsup:
την Μαιρουλα κ τα θεσπεσια βυζόμπαλα της ,παιζει να τα ετιμησα - ατιμασα,πανω απο 50 φορες.... :grin: :grin: :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom