Δυστηχως ετσι ειναι..και εγω οποτε παω βιλλες εχει κοσμο ενω στα αλλα μαγαζια παιζουν μπιριμπα.καλο θα ηταν να κανουμε μια μαζικη απεργια για τις βιλλες μπας και πιασουν το κλιμα της οικονομικης δυσχεριας που επικρατει αλλα δε το βλεπω...Γι' αυτό και δε ρίχνουν οι βίλες . Γιατί ξέρουν ότι έχουν τις καλύτερες γκόμενες στην πόλη σε γενικές γραμμές. Συνέχεια κάποιοι "σπάνε" και λένε "δε γαμιέται θα το δώσω το έξτρα 10ρικο για να πηδήξω μια όμορφη κοπέλα". Εγώ όποτε περνάω από βίλλες σχεδόν πάντα έχει κόσμο. Αν δεν υπάρξει γενικευμένο και συνειδητό μποϊκοτάζ δεν πρόκειται να πέσει η τιμή.
η σαλονικη εχει περιπου 1 εκατομμυριο κατοικους,απο αυτους 20 ατομα(βαζω πολυ μικρο αριθμο) δεν θα ειναι λεφταδες ωστε να ξοδευουν σε γαμησια χωρις να τους νοιαζει για τα χρηματα??αυτοι ουτε σε φορουμ μπαινουν να δουνε που παιζουν τα καλα μωρα ουτε τιποτε..ξερουν οτι οι βιλλες εχουν τα καλυτερα μωρα και πηγαινουν μονο εκει..ετσι απεργια δε μπορει να γινει..και εγω πολλες φορες σκεφτομαι το 10ευρω και γιαυτο κανω την μπουρδελοτσαρκα μηπως και εντοπισω κατι καλο..