Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η ζωη απο λαφαμ αν δεν κανω λαθος δεν πρεπει να ειναι ελληνιδα, αλλα ξεχνατε την μουναρα την Ειρηνη την Ελληνιδα, ξανθια μαγκιωρα που δουλευε 2009-10 Σαμφως 7, και μετα Ν.Ουρανου 26, απλα μουναρα αψεγαδιαστο σωματακι, αλλα μεσα φουσκα....
H ειρηνη που λες ειχε τατου πλειμπου στα κωλομερια, αληθεια που χαθηκε αυτη  :think:
Μου ειχε πει οτι ηταν απο κατερινη, λετε να βρισκετε εκει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.297
Πόντοι
10.135
εφοδοσ και σε οικο ανοχησ τη νυχτα στη θεσσαλονικη ,,συνεληφθη 57χρωνη τσατσα κ 25χρωνη ιεροδουλοσ ενω αναζητηται η ιδιοκτητρια διαβασα μολισ τωρα στο μαντατα και στο ζουγκλα.
βλεπω στησ γειτονιεσ του ερωτα τησ θεσσαλονικησ πολυ κινιγητω τη γινεται βρε παιδια.
που σαι ρε χαμενος?σημερα ημουν στα λημερια σου... ;)

Επισκέπτης
στο καινουργιο που ανοιξε στον βαρδαρη η επαναλειτουργησε το παλιο, ηταν μια μαρια κοντουλα αν και λιγο παλιος πρωτη φορα την εβλεπα.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
παιδιά, για sex show h kai αυταρχικό τι προτείνετε για την βραδυνή βάρδια??

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
212
Πόντοι
16
Καλησπέρα σας. Ξέρετε αν μια Νατάσσα-Βανέσσα ξανθοκοκκινομάλλα που ήταν παλιότερα στη Μαντζάρου δουλεύει ακόμα, και αν ναι που? Ευχαριστώ

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω αν ειναι παλιο αλλα εγω πρωτη φορα το συναντησα.
Φριξου 14 η τσατσα ξεκιναει απο τα 25€ το απλο. Χωρις παζαρι.
Full στα 80€

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σιγα μην παρω full δικε μου.
Θα βαλω ακομα 10 και θα παω σε τρεις διαφορετικες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.456
Πόντοι
7.095

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
3x25=75...άρα θα σου μείνει και ένα ταληράκι να δώσεις μια πίπα σε μια μαύρη στην πιάτσα
πρωτα το ταληρο θα εξαργυρωνα.και για να κρατησει πιο πολυ το γαμησι στο studio και για να κανω σωστη επιλογη κοπελας.οταν εισαι μες στην καυλα μερικα τα παραβλεπεις.
Συνηθες φαινομενο στην υποδοχη να βγαινει η γκομενα να την βλεπεις μουναρα,να μπαινεις να γαμας και οταν κατευθυνεσαι προς στην εξοδο να περνας απ το δωματιο που καθεται και να λες,καλα ρε αυτην πηδουσα;

Κασιμπασα

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κασιμπασα  ξερεισ πωσεσ φωρεσ το ειπα αυτο βγαινοντασ απο το δοματιο και βλεποντασ τι φατσα τησ?πανω απο 20 φωρεσ.σε εχω να ξερεισ.
ε ναι μαλλον με εχεις.κι αυτο γιατι ειμαι fan των standar.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.247
Πόντοι
39.777
Σημερινή βόλτα πριν καμία ώρα,γύρισα όλα τα ντελα σε βαρδαρη και βιλκα εκτος απο τις 2 βίλες,για ευνόητους λογους(άμα δε ρίξουν το απλό στα 30€ δεν ξανα παταω)τα ματια μου πονεσας με όλα αυτά που είδα.
Τελικά πάμε απο το κακο στο χειρότερο...

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
59
Πόντοι
1
Σημερινή βόλτα πριν καμία ώρα,γύρισα όλα τα ντελα σε βαρδαρη και βιλκα εκτος απο τις 2 βίλες,για ευνόητους λογους(άμα δε ρίξουν το απλό στα 30€ δεν ξανα παταω)τα ματια μου πονεσας με όλα αυτά που είδα.
Τελικά πάμε απο το κακο στο χειρότερο...
Γι' αυτό και δε ρίχνουν οι βίλες . Γιατί ξέρουν ότι έχουν τις καλύτερες γκόμενες στην πόλη σε γενικές γραμμές. Συνέχεια κάποιοι "σπάνε" και λένε "δε γαμιέται θα το δώσω το έξτρα 10ρικο για να πηδήξω μια όμορφη κοπέλα". Εγώ όποτε περνάω από βίλλες σχεδόν πάντα έχει κόσμο. Αν δεν υπάρξει γενικευμένο και συνειδητό μποϊκοτάζ δεν πρόκειται να πέσει η τιμή.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.247
Πόντοι
39.777
Γι' αυτό και δε ρίχνουν οι βίλες . Γιατί ξέρουν ότι έχουν τις καλύτερες γκόμενες στην πόλη σε γενικές γραμμές. Συνέχεια κάποιοι "σπάνε" και λένε "δε γαμιέται θα το δώσω το έξτρα 10ρικο για να πηδήξω μια όμορφη κοπέλα". Εγώ όποτε περνάω από βίλλες σχεδόν πάντα έχει κόσμο. Αν δεν υπάρξει γενικευμένο και συνειδητό μποϊκοτάζ δεν πρόκειται να πέσει η τιμή.

Μακρια κι αλαργα.... :2funny: :2funny:

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
  η νατασα απο το ερως λειπει γτ πηγα μεσα στη βδομαδα δυο φορες και ηταν μια αλλη;

Rantis

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Τριτη επιστρεφει,περναει περιοδευον  :2funny:

Μου την έσπασε η λεγάμενη πρόσφατα ..κόβεται προσωρίνα. Στο απλό δεν αποδίδει τα μέγιστα, θέλει πελατολόγιο φουλ πρόγραμμάτων μόνο αλλά τους θαμώνες απ το μάγαζι δεν τους ξηγούνται κοιτώντας την ώρα. Επίσης δεν δίνει και το repeat σαν επιλογή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom