Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα ... Χθεσινό πέραασμα από Αν. Γεωργίου 34 "La Famme" ... Εντός μια 30αρα καλοστεκούμενη milf ... Ξανθιά, ομορφούλα, με στήθος  :tits2:  :tits:  :tits2:  "βυζάρες" που λέμε (4; 5; 6; δεν είμαι καλός στους υπολογισμούς με το μάτι ... Γενικώς πάντως αξιαγάμευτη. Αλλά λίγο η βιασύνη, λίγο η πεσμένη μου διάθεση ... δεν ενέδωσα. Και το όνομα αυτής Γιάννα αν άκουσα καλά. Και στην ερώτησή μου "καινούργια;" η απάντηση ήταν με πλατύ χαμόγελο ... "όχι ... παλιά στο επάγγελμα, αλλά με μεγάλο χρόνο αποχής" ... και αυτή η "αποχή" φαινόταν και στο μάτι ... με μεγάλη διάθεση δηλαδή για ...  :knockinb:  :zfuck:  :fuck1: ... Έψαξα να βρώ κριτικές αλλά τζίφος. Γνωρίζει κανείς κάτι; ... γιατί μετάνιωσα που δεν ενέδωσα ... από τους παλιούς μάλλον του χώρου θα μάθουμε... Ευχαριστώ.

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
423
Πόντοι
581
Αυτή τη Γιάννα, πρωί ή βράδυ την είδες;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
Αγαπητοί συναγωνιστές καλημέρα ... Χθεσινό πέραασμα από Αν. Γεωργίου 34 "La Famme" ... Εντός μια 30αρα καλοστεκούμενη milf ... Ξανθιά, ομορφούλα, με στήθος  :tits2:  :tits:  :tits2:  "βυζάρες" που λέμε (4; 5; 6; δεν είμαι καλός στους υπολογισμούς με το μάτι ... Γενικώς πάντως αξιαγάμευτη. Αλλά λίγο η βιασύνη, λίγο η πεσμένη μου διάθεση ... δεν ενέδωσα. Και το όνομα αυτής Γιάννα αν άκουσα καλά. Και στην ερώτησή μου "καινούργια;" η απάντηση ήταν με πλατύ χαμόγελο ... "όχι ... παλιά στο επάγγελμα, αλλά με μεγάλο χρόνο αποχής" ... και αυτή η "αποχή" φαινόταν και στο μάτι ... με μεγάλη διάθεση δηλαδή για ...  :knockinb:   :zfuck:  :fuck1: ... Έψαξα να βρώ κριτικές αλλά τζίφος. Γνωρίζει κανείς κάτι; ... γιατί μετάνιωσα που δεν ενέδωσα ... από τους παλιούς μάλλον του χώρου θα μάθουμε... Ευχαριστώ.
η γιαννα λοιπον.....ναι επανηλθε.....την θυμαμαι απο το 2007 καπου που δουλεψε στο λαφαμ....πολυ μεγαλο βυζι μαλλον σιλικονη,λιγο τυπικη συμπεριφορα ισως απο θεμα συνεσταλμαρας μαλλον....σαφως για λατρεις νταρντανομωρων και μιλφ ωριμων....λιγο υπερβολικο τοτε το μεικαπ,ωραιο προσωπο τυπικα ρωσικων χαρακτηριστικων,λιγο βαρια στο να μιλησει ή να της βγαλεις πολλες κουβεντες....

ειχε επανελθει και ως τσατσα ενα διαστημα επισης προσφατα και τωρα οπως λες ως ιεροδουλη

κριτικες δεν εχει γιατι εγω τοτε δεν εγραφα εδω αλλα απλα διαβαζα

με δυο λογια απο τοτε πολυ καλο στοματικο και περιποιηση,δαχτυλα δεχοταν στο μουνακι και fingerfucking δυνατο,εκανε και 69 ,ηταν πολυ καθαρη και δεν χορταινες να γλειφεις και στο γαμησι δυο κλασικες στασεις μπροστα και πισω τις εκτελουσε με καλα στηστιματα.....γενικα ειχε καλη συμμετοχη και την ειχα μια περιοδο στανταρακι τοτε που ειχε ανοιξει το λαφαμ....νομιζω την πηρε και ο πατσινο πιο προσφατα με καλες επισης εντυπωσεις

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
η γιαννα λοιπον.....ναι επανηλθε.....την θυμαμαι απο το 2007 καπου που δουλεψε στο λαφαμ....πολυ μεγαλο βυζι μαλλον σιλικονη,λιγο τυπικη συμπεριφορα ισως απο θεμα συνεσταλμαρας μαλλον....σαφως για λατρεις νταρντανομωρων και μιλφ ωριμων....λιγο υπερβολικο τοτε το μεικαπ,ωραιο προσωπο τυπικα ρωσικων χαρακτηριστικων,λιγο βαρια στο να μιλησει ή να της βγαλεις πολλες κουβεντες....

ειχε επανελθει και ως τσατσα ενα διαστημα επισης προσφατα και τωρα οπως λες ως ιεροδουλη

κριτικες δεν εχει γιατι εγω τοτε δεν εγραφα εδω αλλα απλα διαβαζα

με δυο λογια απο τοτε πολυ καλο στοματικο και περιποιηση,δαχτυλα δεχοταν στο μουνακι και fingerfucking δυνατο,εκανε και 69 ,ηταν πολυ καθαρη και δεν χορταινες να γλειφεις και στο γαμησι δυο κλασικες στασεις μπροστα και πισω τις εκτελουσε με καλα στηστιματα.....γενικα ειχε καλη συμμετοχη και την ειχα μια περιοδο στανταρακι τοτε που ειχε ανοιξει το λαφαμ....νομιζω την πηρε και ο πατσινο πιο προσφατα με καλες επισης εντυπωσεις
πλάκα μας κάνει ο ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ φίλε gl????πριν τόσα χρόνια δούλευε ως ιερόδουλη,μετά ως ΤΣΑΤΣΑ... :think: άραγε πώς γίνεται να είναι 30 χρόνων τώρα  :new_shocked: δεν αμφισβητώ τα υπόλοιπα που λες φίλε gl απλά το θέμα ηλικίας δεν στέκει

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
πλάκα μας κάνει ο ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ φίλε gl????πριν τόσα χρόνια δούλευε ως ιερόδουλη,μετά ως ΤΣΑΤΣΑ... :think: άραγε πώς γίνεται να είναι 30 χρόνων τώρα  :new_shocked: δεν αμφισβητώ τα υπόλοιπα που λες φίλε gl απλά το θέμα ηλικίας δεν στέκει
οχι σαφως ειναι παραπανω.....ακομα και για τσατσαδες υπαρχει κατωτερο ηλικιακο οριο οπως γνωριζετε.....

Paktosis

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
1.230
τελικα εχει κανα ντελο στο βαρδαρι ανοικτω?καντε μια ενμερωση ποια παιζει μπαλα και που

Εχθες το βραδάκι πέρασα και σε γενικες γραμμές κρατιέται καλά ο Βαρδαράκος. Συγκεκριμένα :

Προμηθέως 25 : Αλέξανδρα, η γνωστή από Αν. Γεωργίου 21 και Φριξου 15 με τα στραβά δοντάκια. Καλούτσικο σώμα, αλλά μου βγάζει μια ξυνίλα γενικά.

Προμηθέως ?-Σκαλάτο : Μια ψηλή νταρντάνα μελαχροινή με μακρύ ίσιο μαλλί και μπλε μάτι(νομίζω). Δεν την είχα ξαναδεί. Επισής πολύ ευγενική και αλάνι η τσατσά.
Αν περνούσα κάπου μάλλον εδώ θα ήταν.

Προμηθέως 11 : Η Μιρέλλα η Μοντελίσια. Δεν τα σήκωσε τα μεγαλεία του Μύλου μάλλον. Είναι κορίτσι του λαού!

Προμηθέως 5 : Ελένη ακα Αλεξάνδρα ακά Ροναλντίνιο. Μου φάνηκε κάπως ανανεωμένη.

Σαπφούς 5 : Ένα μιλφάκι με πολύ ωραίο σωματάκι και βυζάρες, ντυμένη σε άσπρο σύνολο. Κάτι μου θύμιζε αλλά δεν νομίζω να την είχα ξαναδεί. Καλή περίπτωση επίσης!

Σαπφούς 7 : Μια κοντούλα χοντρούλα με άσπρο δερματάκι και καστανό μαλλί. Δεν την ξαναδει ούτε αυτήν. Γενικά ονόματα δεν ρωτούσα αν δεν τα έλεγαν μόνες τους οι τσατσάδες.

Σαπφούς 8 : Η Μικαέλα, σφιχτή νταρντάνα με μαύρο καρέ μαλλάκι. Την είχα ξανασυναντήσει στο Αν. Γεωργίου 21.

Ταντάλου 9 : Στο 1ο περασμά μου η κοπέλα ήταν σε πρόγραμμα... Στο δεύτερο κανα τέταρτο μετά το μπουρδέλο ήταν κλειδαμπαρωμένο.

Όσα δεν ανέφερα κλειστά.
Παντού οι τιμές ξεκινούσαν από 25! Παζάρι δεν έκανα πουθενά
Σε γενικές γραμμές υπήρχε κίνηση και κόσμο από όλες τις ηλικίες.

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
οχι σαφως ειναι παραπανω.....ακομα και για τσατσαδες υπαρχει κατωτερο ηλικιακο οριο οπως γνωριζετε.....
όχι,δεν το γνωρίζω αυτό.απλά έχω προσέξει ότι οι τσατσάδες είναι περίπου 45 και άνω.αν ήθελε ο φίλος ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ να κάνει μια διαφήμιση... ;) το δέχομαι,ok never mind.το θέμα ηλικίας τουλάχιστον δεν έπρεπε να το αναφέρει γιατί γίνεται παραπληροφόρηση

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
για να γινει καποια τσατσα πρεπει να ειναι ανω των 50.το γραφει το φεκ με τον νομο για τους οικους ανοχης

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
όχι,δεν το γνωρίζω αυτό.απλά έχω προσέξει ότι οι τσατσάδες είναι περίπου 45 και άνω.αν ήθελε ο φίλος ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ να κάνει μια διαφήμιση... ;) το δέχομαι,ok never mind.το θέμα ηλικίας τουλάχιστον δεν έπρεπε να το αναφέρει γιατί γίνεται παραπληροφόρηση

!!!!!! :uglystupid: :uglystupid: :tickedoff: :tickedoff:  ... Διαφήμιση;;;; ... Συγνώμη αλλά δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν να με περνάει για προμώτορα ... δείτε όλες τις αναφορές μου οι οποίες διακατέχονται μόνο από τα συναισθήματά μου και αυτό πιστεύω είναι ιδιαίτερα κατανοητό από τον οποιονδήποτε. Το πως γράφω το έχω αναλύσει εκτενώς και θεωρώ το λιγότερο προσβλητικό να αναφέρονται έτσι για μένα ... Αλλά αν αυτό πιστεύεται ... Ευχαριστώ πολύ... Επίσης να αναφέρω ότι μπορεί να έκανα λάθος στην ηλικία και ίσως κακός την ανέφερα, αλλά στα μάτια μου τέτοια ηλικία είδα και μπορεί να έκανα και λάθος ... μπορεί και μεγάλο λάθος, αλλά 50 όπως λέτε, εεε όχι βρε παιδιά ... με τίποτα δεν μπορεί να έχω πέσει τόσο μα τόσο έξω, αλλά ότι κάνω και παραπληροφόρηση;;;; ... θα σας παρακαλούσα πριν ακοπαλείται κάποιον έτσι εδώ μέσα να διαβάζεται τα γραφόμενά του, τον τρόπο σκέψης του και γραφής του και να μην βγάζεται τόσο εύκολα συμπεράσματα ... αυτά από μένα ... σταματάω γιατί εύκολα μπορεί να ξεφύγει η συζήτηση και δεν το επιτρέπω αυτό στον εαυτό μου.

gabetsos

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
1.225
Πέρασμα γύρω στις 20.15 από περιοχή Βίλκα :

Ανδρ. Γεωργίου 21 : Έλενα Ουκρανιδούλα, ωραία φατσούλα, ωραίο κορμί, απλό από 30, μέσα στο δωμάτιο καλή αλλά ολίγον βιαστική θα έλεγα
Έρως 16 : Άντζελα Ουκρανή μικρό στήθος που δούλευε και στο Ανδρ. Γεωργίου 50
Ανδρ. Γεωργίου 50 : Veronika
κωλέττη 17 : Isabella κοντούλα παιχνιδιάρα, φιλότιμο κορίτσι μέσα στο δωμάτιο, 23 Μαϊών, με καλή διάθεση και χαμόγελο, 30 το απλό

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
511
Πόντοι
4.906
για να γινει καποια τσατσα πρεπει να ειναι ανω των 50.το γραφει το φεκ με τον νομο για τους οικους ανοχης
λοιπον για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.....η γιαννα δεν ειναι καταρχας 50 με τιποτα....σαν τσατσα εκατσε και καλα ως εξυπηρετηση για την αννα και οχι επισημα να το θεσω ετσι....οποτε τα σχετικα με την νομολογια προφανως δεν ισχυουν

τωρα για το ποσο ειναι εγω ληξιαρχος δεν ειμαι......η αννα λεει οτι ειναι 30 χρονων......νταξει στην τελικη δεν ρωτας ποτε μια κυρια ηλικια....

τωρα για τον manowar......ειναι αν μη τι αλλο αδικο να κατηγορησουμε τον γιγαντα για προμοτορα επειδη εγραψε ενα ποστ που ο ανθρωπος ρωτησε κατι στην τελικη και ηθελε μια απαντηση.....οι χαρακτηρισμοι και υπαινιγμοι ας λειπουν για τα αλλα μελη

και επι της ουσιας κλαιν μαιν αν η γιαννα ειναι 30 ή 35......σημασια εχει οτι κανει οπως ειπα πολυ καλο κρεβατι και ξερει να περιποιηθει εναν αντρα που ψαχνει κατι καλο

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
μια βολτα κατα τις 8-9 το βραδακυ...
-Ταντάλου 9.μια τσαχπινουλα κατσανοξανθη με πιασιματακια..δε θυμαμαι ονομα
-Σαπφώς 8.ανοιχτο αλλα η τσατσα ειπε λειπει η κοπελα.. :-
-Σαπφώς 5.Μιρελα.με υφος πολλων καρδυναλλιων και μεγαλο τουπε οπως λεει και το τραγουδι..μου εκατσε λιγο στο λαιμο αυτο το στυλακι και την εκανα αλλιως θα περνουσα.
και στην προμηθεως ειχε πολλα φαναρακια αναμενα αλλα δεν προχωρησα να δω τι παιζει.παντως ο βαρδαρης ζει και σςχεδον ολα ξεκινανε με 25€.
σβουρ για Μυλο...και η απογοητευση :'(
-Ι. Κωλέττη 17.Ισαβελα..δεν μου εκανε κλικ.
-Κεφαλληνίας 8 (& Ανδρέου Γεωργίου).Ντεζη,δηλωνει Ισπανιδα..καλουτσικη.μιλφ φαση..θα ψαξω για κριτικες.
-Ανδρέου Γεωργίου 21.Ελενα ουκρανια.μελαχροινη καλουτσικη αλλα οχι του γουστου μου.ειπα θα κανω βολτουλα και μου ειπε αντε αντε να κανεις..εχουν χαζεψει εντελως :headbang:μετα στο δρομο ειχε βγει η τσατσα και βλεποντας με που κατηφοριζα μοπυ λεει ολη νυχτα θα ψαχνεις..της απανταω με τετοια μπαζα που εχει τι να κανω??
-Ανδρέου Γεωργίου 16 ερως.Αντζελα ουκρανια.αρκετα αδυνατη κοπελιτσα αρκετα για τα γουστα μου
-Ανδρέου Γεωργίου 30.κλειστο
-Ανδρέου Γεωργίου 32 (Μέλισσες).κλειστο.κριμα....
-Ανδρέου Γεωργίου 24.κλειστο.τι εγινε αυτη η γειτονια?ερημωσε...
-Ανδρέου Γεωργίου 34 λα φαμ.ενω ειχε φωτα αναμενα πανω δεν απαντουσε κανεις στο κουδουνι... :think:
-Ανδρέου Γεωργίου 50 .Βερονικα ουκρανια.ψηλη,ξανθια θα δω κριτικες.
και παμε στην αλλη μερια..
-Αχελώου 10.Βικη μολδαβια.μιλφ φαση..
-Νικηφόρου Ουρανού 1Β.Εβελινα βυζολινα..
-Φριξου δεν πηγα..φανταζομαι οι ιδιες κλασσικες κοπελες..

manowar30

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
λοιπον για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους.....η γιαννα δεν ειναι καταρχας 50 με τιποτα....σαν τσατσα εκατσε και καλα ως εξυπηρετηση για την αννα και οχι επισημα να το θεσω ετσι....οποτε τα σχετικα με την νομολογια προφανως δεν ισχυουν

τωρα για το ποσο ειναι εγω ληξιαρχος δεν ειμαι......η αννα λεει οτι ειναι 30 χρονων......νταξει στην τελικη δεν ρωτας ποτε μια κυρια ηλικια....

τωρα για τον manowar......ειναι αν μη τι αλλο αδικο να κατηγορησουμε τον γιγαντα για προμοτορα επειδη εγραψε ενα ποστ που ο ανθρωπος ρωτησε κατι στην τελικη και ηθελε μια απαντηση.....οι χαρακτηρισμοι και υπαινιγμοι ας λειπουν για τα αλλα μελη

και επι της ουσιας κλαιν μαιν αν η γιαννα ειναι 30 ή 35......σημασια εχει οτι κανει οπως ειπα πολυ καλο κρεβατι και ξερει να περιποιηθει εναν αντρα που ψαχνει κατι καλο
εγέρθητι!!!  :grin: Ας πάρουμε λοιπόν ένα κι ένα τα πράγματα με τη σειρά.από την επικοινωνία που είχε ο σύντροφός gl στο κόκκινο τηλέφωνο :grin: το θέμα παίρνει άλλη τροπή.καταρχήν ξεκαθαρίζω οτι δεν την γνωρίζω τη θεία καθόλου και δεν μπορώ να φέρω καμία άποψη.(καταλαβαίνετε το χιούμορ μου και δεν είναι ειρωνεία!!!).απλά βασίστηκα στο πρώτο πόστ του φίλο μας gl και σχολίασα με βάση τη λογική.σας αποκαλώ φίλους γιατί πραγματικά είμαστε μια παρέα χωρίς τους λαθραίους που μπαίνουν κατά καιρούς  στη συζήτηση μας.ο φίλος ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ απαλάσεται από κάθε κατηγορία γιατί είναι αβάσιμες. πρώτον...  η κοπέλα όταν δούλευε ως τσατσά έκανε απλά εξυπηρέτηση άραγε δεν ήταν αναγκαίο να είχε περάσει τα 50 για να δηλωθεί κανονικά.όσον αφορά την κατηγορία για προμώτορα... ο καλός μας φίλος δεν είπε παραπάνω από ότι είδε στο σκοτάδι εκείνη την στιγμή και βασίστηκε στην άποψή του.δεν δικάζεται κανείς αν εκφράζει την άποψή του,δηµοκρατία έχουµε.για το τρίτο κατηγορητήριο... εγώ δεν είπα ότι κάνεις παραπληροφόρηση αλλά γίνεται παραπληροφόρηση που εννοώ ότι άθελα ή εσκεμένα μπορεί να γίνει  ;).η δεύτερη ομολογία  του φίλου μας gl έριξε φως στο τούνελ και ο φίλος μας ΓΙΓΑΝΤΑΚΙ παραμένει ως υγείσ μέλος στον πυρήνα τον μπουρδελιαριδων :rockon: :rockon:.όσο για μένα... αφήνομαι στη χρήση σας  :grouphug:  :grin:

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εφοδοσ και σε οικο ανοχησ τη νυχτα στη θεσσαλονικη ,,συνεληφθη 57χρωνη τσατσα κ 25χρωνη ιεροδουλοσ ενω αναζητηται η ιδιοκτητρια διαβασα μολισ τωρα στο μαντατα και στο ζουγκλα.
βλεπω στησ γειτονιεσ του ερωτα τησ θεσσαλονικησ πολυ κινιγητω τη γινεται βρε παιδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom